Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
she336 pisze:Mój ślub we wrześniu 2013r. Już nie mogę się doczekać ;D Mam nadzieję, że nie będzie końca świata i że jednak przeżyje tą piękną chwilę...
Oj nie będzie Jeszcze dużo czasu na przygotowania i formalności macie, bo gdzie to jeszcze do września 2013r.
A my z kolei planujemy ślub we wrześniu tego roku Co z tego wyjdzie- zobaczymy, bo chcemy tę uroczystość połączyć z jeszcze jedną, niezwykle ważną- chrzcinami naszego synka, który ma się urodzić za 3 tygodnie ))
Ann83 pisze:A my z kolei planujemy ślub we wrześniu tego roku Co z tego wyjdzie- zobaczymy, bo chcemy tę uroczystość połączyć z jeszcze jedną, niezwykle ważną- chrzcinami naszego synka, który ma się urodzić za 3 tygodnie ))
she336 pisze:Mój ślub we wrześniu 2013r. Już nie mogę się doczekać ;D Mam nadzieję, że nie będzie końca świata i że jednak przeżyje tą piękną chwilę...
też jak Ty czekałam aż w końcu zostalo mi zaledwie 5 miesięcy ah niesamowite przeżycie!! Gratulacje!!