Nastolatki
Nastolatki
Czy Kobietom po 20 roku życia przeszkadza, że na forum są też młodsze kobietki? Chciałabym to wiedzieć, bo sama jestem z tych młodszych;)
Proszę, piszcie swoje zdanie
Re: Nastolatki
Prosiłbym jeszcze o uzasadnienie:)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a czemu by mały przeszkadzac . Czy forum ogranicz jakos wiek? kazdy ma prawo bezwzgledu na wiek byc tu pisac i cieszyc sie rozmowa ze wszystkimi
Otóż to. Zgadzam się z Elą w 100%. Nie lubię się powtarzać, więc coś o tym napisałam w Twoim powitaniu kitek29.elzbieta45 pisze:a czemu by mały przeszkadzac . Czy forum ogranicz jakos wiek? kazdy ma prawo bezwzgledu na wiek byc tu pisac i cieszyc sie rozmowa ze wszystkimi
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Prawda, bo wiek to nie wszystko, musimy też mieć świadomość że nikt nie młodnieje z dnia na dzień 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zawsze jestesmy wszyscy o dzien miniony starsi
-
kobietka1234
- Miła Kobietka
Mi nie przeszkadza. Kazdy ma jakies problemy a na forach nastolatkowych mozesz znalezc tylko czy w ciaze mozna zajsc przez pocieranie.. zenade
-
dzo
Jak "młodsze kobietki" piszą bzdury to mi to przeszkadzakitek29 pisze:Czy Kobietom po 20 roku życia przeszkadza, że na forum są też młodsze kobietki? Chciałabym to wiedzieć, bo sama jestem z tych młodszych;)
- Kochajaca.
- Miła Kobietka
Jeśli dany user ma poukładane w głowie i mądrze pisze, to nie mam nic przeciwko nikomukitek29 pisze:Czy Kobietom po 20 roku życia przeszkadza, że na forum są też młodsze kobietki? Chciałabym to wiedzieć, bo sama jestem z tych młodszych;)
dokładnie
dopóki wypowiedzi są sensowne, to nie ma się nic przeciwko, ale wtedy to nawet wiek nie gra roli 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...