PS.Nie zaznaczyłam że chodzi o narty zjazdowe
Narty Co polecacie?
Narty Co polecacie?
Jak w tytule Przyjemne Łagodne Długie trasy mile widziane 
----------------------------------------------------------------
Nadmiar smutku się śmieje. Nadmiar radości płacze.
Re: Narty Co polecacie?
Hmm nikt tu nie jeździ czy co?Jasna pisze:Jak w tytule Przyjemne Łagodne Długie trasy mile widziane
Ja polecam! Zachęcam Cię do Karpacza, bo tam jest dużo stoków, a miejscowość jest po prostu urocza. Jeśli będziesz jechać z dzieciakami to tym bardziej polecam 
Dziękuję w Karpaczu byłam dość dawno
wspominam ciepło
PS. Ale pamiętam że większość tras za trudna jak dla mnie
wspominam ciepło
PS. Ale pamiętam że większość tras za trudna jak dla mnie
a polecam swoją rodzinną miejscowość Zawoję 
Sa tam jakieś długie trasy?
bo nie znalazłam
bo nie znalazłam
Ja byłam ostatnio na nartach! Fajne stoki, zarówno dla mniej jak i bardziej zaawansowanych.
Na mój gust to Livigno we Włoszech. Trasy super, cenowo podobnie no i mamy strefę bezclowa.
W Polsce ciężko o dobre stoki i wszędzie jest ciasno. Polacy dodatkowo mają mała kulturę korzystania ze stoków. Wszędzie kłótnie i wieś.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
http://www.healthybeauty.pl/blog
Ja na narty śmigam do Bukowel lub Kopaonik. Uwielbiam tamtejsze ośrodki, trasy jak i organizacje wyjazdową Wytwórni Wypraw, a wszystko to za małe pieniądze. Oprócz jazdy na nartach podczas wyjazdów są zawsze jakieś dodatkowe atrakcje. jest to wspaniały pomysł na zimowy wyjazd.
Coś tańszego to Czechy ( Spindlerowy młyn lub rokietnica) a droższego Włochy:) ojjj już mi tęskno! Ja jeżdżę z mężem na Madonne do Campiglio!
macie jakieś sprawdzone rękawiczki na narty i snowboard ? mojej już kolejnego sezonu nie przetrwały 
Ja kiedyś jeżdziłam na narty do Murzasichla i do Zieleńca
A co do rękawiczek to może mechanixy ? Sa niezniszczalne 
Zieleniec mi się juz totalnie znudził dlatego często teraz jeżdżę do Słowacji, przynajmniej tam mogę sobie spokojnie pojeździć i totalnie się zrelaksowaćargo pisze:Ja kiedyś jeżdziłam na narty do Murzasichla i do ZieleńcaA co do rękawiczek to może mechanixy ? Sa niezniszczalne
rękawiczki mechanix są mega uniwersalne więc absolutnie nie są tylko do paintballabunshee pisze:Zieleniec mi się juz totalnie znudził dlatego często teraz jeżdżę do Słowacji, przynajmniej tam mogę sobie spokojnie pojeździć i totalnie się zrelaksowaćargo pisze:Ja kiedyś jeżdziłam na narty do Murzasichla i do ZieleńcaA co do rękawiczek to może mechanixy ? Sa niezniszczalne
a oni nie robią takich rękawiczek tylko do paintballa ?
a Ty jaki model posiadasz? coś zimowego może z mechanixów masz?gaia pisze: rękawiczki mechanix są mega uniwersalne więc absolutnie nie są tylko do paintballa
Ja jeżdżę na nartach. W styczniu byłam w Kluszkowcach, w ośrodku czorsztynski. Nie wiem czy coś ci się o nim o uszy obiło. Trasy w porządku, o róznym stopniu trudności. Mnie się podobało 
Ja śmiało mogę polecić Wisłę, gdzie jeździmy co roku. Mamy upatrzone SPAM<- fajna cena po za bookingiem. Dodatkowo mamy znajomą już wypożyczalnię Raszka Sport - SPAMprowadzoną przez przemiłą rodzinę z Wisły, a i fajne historie o ich dziadku olimpijczyku poznaliśmy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2018 9:14 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Ja Mechanix niestety nie polecam, za łatwo przemakają.gaia pisze:rękawiczki mechanix są mega uniwersalne więc absolutnie nie są tylko do paintballabunshee pisze:Zieleniec mi się juz totalnie znudził dlatego często teraz jeżdżę do Słowacji, przynajmniej tam mogę sobie spokojnie pojeździć i totalnie się zrelaksowaćargo pisze:Ja kiedyś jeżdziłam na narty do Murzasichla i do ZieleńcaA co do rękawiczek to może mechanixy ? Sa niezniszczalne
a oni nie robią takich rękawiczek tylko do paintballa ?
Jeśli chodzi o trasy, to wpadaj do Wisły
Od kilku lat jest opcja kupienia Wiślańskiego Skipassu, który uprawnia do jazdy na wielu wyciągach, więc jest różnorodnie
A jeśli szukasz wypożyczalni to polecam SPAM ![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2019 3:32 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobry sprzęt to podstawa. Ja do jazdy na nartach musze mieć gogle, bo inaczej nie jestem w stanie zjechać z najłatwiejszego stoku. W tym roku kupiłam sobie nowy model gogli w sklepie Born on board. Polecił mi znajomy, zapalony narciarz, ten sklep. Super jakość gogli i nowoczesne rozwiązania zastosowane w szybkach dają duży komfort i bezpieczeństwo jazdy. Załapałam się na akcje Funk the Lock Down. Jak złapie mnie lockdown i z gogli nie skorzystam to mogę je po sezonie oddać:)