Naklejki na ścianę - co sądzicie?
Naklejki na ścianę - co sądzicie?
Hej
Co drogie Panie sądzicie o tym, aby pustą ścianę zaaranżować naklejkami?
Co o tym sądzicie?
Czy takie naklejki są wytrzymałe i naprawdę ładnie wyglądają?
Co drogie Panie sądzicie o tym, aby pustą ścianę zaaranżować naklejkami?
Co o tym sądzicie?
Czy takie naklejki są wytrzymałe i naprawdę ładnie wyglądają?
Ostatnio zmieniony pt lis 15, 2013 12:27 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować.
Powód: Proszę nie spamować.
Re: Naklejki na ścianę - co sądzicie?
Ja mam takie naklejki wokół włącznika światła w pokoju, ciekawie wyglądają, ale niestety szybko się brudzą. Ale jeśli będziesz miała na ścianie to nie powinno się brudzić 
Tak, tak
Też je widziałem. I co o takich naklejkach możesz dobrego powiedzieć? Nie odklejają się? Można z nich łatwo brudy zmyć?
A tak apropo tych naklejek na włącznikach światła - ściany wokół włącznika się nie brudzą od brudnych rąk
A tak apropo tych naklejek na włącznikach światła - ściany wokół włącznika się nie brudzą od brudnych rąk
Patrząc na to przykładowe zdjęcie podane na tej stronie, gdzie te kontynenty są naklejone na ścianę, wygląda to naprawdę moim zdaniem świetnie. Jeśli ktoś ma pustą przestrzeń to jest to bardzo fajny sposób na adaptację pustej przestrzeni.
Ja u siebie posiadam akurat słoneczniki naklejone na ścianie i kwiatki, trzymają się bardzo dobrze, tylko nie możesz mieć wilgoci w pomieszczeniu.
Ja u siebie posiadam akurat słoneczniki naklejone na ścianie i kwiatki, trzymają się bardzo dobrze, tylko nie możesz mieć wilgoci w pomieszczeniu.
Ja mam w dziecinnym pokoju naklejki na ścianie i fajnie wyglądają, dodają trochę kolorku pokojowi i co najważniejsze można je odkleić i przearanżować.
Tak, te naklejki ścienne z kontynentami są świetne ale nie wiem czy warto wydać na nie aż 72 złote...
No wiesz, jak to mówią, za jakość trzeba płacićkarski1 pisze:Tak, te naklejki ścienne z kontynentami są świetne ale nie wiem czy warto wydać na nie aż 72 złote...
-
Amaretto
Moim zdaniem to świetna sprawa na urozmaicenie swojego wnętrza 
Sama mam w domu kilka naklejek.
W kuchni - w kształcie filiżanki z kawą.
A w sypialni drzewko nad węzgłowiem łóżka. Podobają się każdemu kto wchodzi do pomieszczenia.
_____________________________________________________________________________________
Wiatrówki - duży wybór
Sama mam w domu kilka naklejek.
W kuchni - w kształcie filiżanki z kawą.
A w sypialni drzewko nad węzgłowiem łóżka. Podobają się każdemu kto wchodzi do pomieszczenia.
_____________________________________________________________________________________
Wiatrówki - duży wybór
-
marianna k.
- Miła Kobietka
mi się marzy naklejka na ścianę, ale na suficie w sypialni... Rozgwieżdżone niebo... I mój facet też jest zachwycony pomysłem, sam chce fotę machnąć (kocha robić zdjęcia) i zamówić z własnym projektem.
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Mi się bardzo podoba na zwykłej gładkiej ścianie taka naklejka. Prawdopodobnie coś takiego sobie zafunduje podczas najbliższego malowania.
Amantium irae amoris integratio.
-
23marcin23
- Jestem tu nowa :)
naklejki są super na ścianę, bo zwykłe paski po ścianie można zrobić samemu, okleić pasek taśmą i wymalować odkleić i paseczki gotowe a takie duże naklejki są super tylko musi ktoś profesjonalnie malować aby nie było zacieków.
Kompleksowe Przeprowadzki na terenie Wrocławia - http://tanie-przeprowadzki.wroclaw.pl
Ja kupiłam do naszego mieszkania i byłam napalona, jak to wyjdzie. Mąż był na nie, ale go przekonałam swoimi sposobami
Ale szybko mi te naklejki zaczęły przeszkadzać i teraz zastanawiam się czy ich nie usunąć. Chyba jednak postawię na minimalizm w najbliższych miesiącach i mąż będzie zadowolony.
Najważniejsze w życiu są dla mnie zdrowie, rodzina i gadżety. Mam teraz iPada i ultrabook Toshiba z930.
Podobają mi się naklejki na ścianach w bawialniach , przychodniach itp ale nie w moim domu. Może gdybym częściej mogła sobie pozwolić na remonty... przecież ściany łatwo się brudzą i zmieniają kolor pod wpływem światła. Wydaje mi się że ściana po odklejeniu naklejek będzie się nadawała tylko do malowania. A obrazki czy plakaty można przewieszać jak się chce i zmieniać jak się chce i kiedy się chce.To sprawia że w pokoju dziecięcym nie będzie nudno.
-
Amaretto
Mi również bardzo podobają się naklejki na ściany - potrafią sprawić, że praktycznie całe pomieszczenie się zmienia. Jeden dodatek a charakter wnętrza całkiem inny 
Bardzo spodobały mi się ostatnio naklejki w PIXERS - możecie wejść na ich stronę i zobaczyć jakie fajne mają tam wzory - szczególnie jeśli chodzi o fototapety.
Mają właśnie nową kolekcję takich baśniowych wzorów i wygląda to moim zdaniem przepięknie.
Ta spodobała mi się szczególnie:

Bardzo spodobały mi się ostatnio naklejki w PIXERS - możecie wejść na ich stronę i zobaczyć jakie fajne mają tam wzory - szczególnie jeśli chodzi o fototapety.
Mają właśnie nową kolekcję takich baśniowych wzorów i wygląda to moim zdaniem przepięknie.
Ta spodobała mi się szczególnie:

Bardzo fajna fototapeta. Szkoda, że sezonowa.
Do pokoju raczej nie pasuje...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Dlaczego sezonowe? Fototapety nie ważne jakie nadają się na cały rok.
Jeśli masz pustą ścianę, takie naklejki ciekawie mogą przyozdobić półkę itd.
Trzeba tylko uważać, aby nie kupować naklejek słabej jakości
Trzeba tylko uważać, aby nie kupować naklejek słabej jakości
Widziałeś stojak na papier toaletowy? http://www.tabago.pl/36-stojak-na-papier-toaletowy - czego to teraz ludzie nie wymyślą... 
Mi się takie naklejki podobają, ale muszą być dobrze dopasowane do wystroju.
wynajem samochodów toruń
-
apollo
Mogą być świetnym pomysłem, np. ta ze strony Decorand.

Wszystko oczywiście zależy od aranżacji pomieszczenia, kolorów. Należy to jakoś sensownie dopasować
Wszystko oczywiście zależy od aranżacji pomieszczenia, kolorów. Należy to jakoś sensownie dopasować
Latem chciałabyś mieć fototapetę z zimowym krajobrazem?berserker pisze:Dlaczego sezonowe? Fototapety nie ważne jakie nadają się na cały rok.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
apollo
Zależy co kto lubi. Raczej naklejki ścienne powinny pokazywać coś, co najbardziej lubimy, a nie jakieś przypadkowe tematy. Pogoda chyba tutaj nie jest najlepszym pomysłem. Całość powinna być sensownie dobierana, tak aby pasowała.