Najseksowniejszy zapach?
Re: Najseksowniejszy zapach?
A dla mnie z kolei te zapachy z Avonu są może i fajne,ładne,ale ich ogromny minus to niska trwałość. Nie sądzicie że ten zapach utrzymuje się jakieś 2-3 godziny i po prostu znika?
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
jeżeli chodzi o kosmetyki avon - zależy które i jaką wersję masz. Ale faktycznie - z trwałością innych kosmetyków bywa lepiej...

ja mam wiele ulubionych zapachów i gdybym wszystkie miała kupować 'w duzych opakowaniach' to bym chyba zbankrutowala
dlatego co jakis czas kupuje kilka zapachow, ale w malych atomizerach. i szukam promocji! ostatnio wyprobowalam taki zapach: http://www.odlewkiperfum.pl/linia-damsk ... -gold.html, dodatkowo kilka innych, sprawdzonych, jak: channel allure czy no5 
- redorange666
- Samiec
Najseksowniejszy zapach to zapach kobiety jak otworzy oczka. 
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
oooooh jakie to romantyczneredorange666 pisze:Najseksowniejszy zapach to zapach kobiety jak otworzy oczka.
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Romantyzm aż bije:) Jednak jeżeli chodzi o perfumy to klasyczne Paco Rabanne Black XS są moim zdaniem bardzo sexi i pociągające:)
Z damskich polecam Coco Chanel.
Najseksowniejszy (męski) zapach jaki kiedykolwiek czułam.
O Boż... Po prostu wymiękam przy nim.
Najseksowniejszy (męski) zapach jaki kiedykolwiek czułam.
O Boż... Po prostu wymiękam przy nim.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Ja lubię "Marcel" i dawne "Precious" z oriflame .
Protetyka, rzecz ważna.
A co powiecie o zapachach z feromonami? Ostatnio czytam trochę na ten temat i zdania są podzielone. Jedni mówią, że to ściema inni, że używają i że nie. Używałyście? Jakie macie opinie na temat perfum, zapachów z dodatkiem feromonów?
Nie miałam styczności, lecz znam osobę, która je testowała i mówiła, że zapachy są specyficzne i ponoć ciekawe. Czy to prawda, to nie mam pojęcia. Każdy ma ''innego nosa'' do perfum.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Ja obecnie mam dwie buteleczki perfum z feromonami.
Pierwsze to Love Desire - perfumy piżmowe, dość słodkie ale jednoczesnie świeże. Dobrze się trzymają i faktycznie podobają się mężczyznom. Zebrałam za nie kilka komplementów
Drugie to Sexual Attraction . Niewielka buteleczka , mniejsza pojemność. Są o wiele tańsze . Oraz delikatniejsze w zapachu tak wieć można je przykryć innymi perfumami.
Pierwsze to Love Desire - perfumy piżmowe, dość słodkie ale jednoczesnie świeże. Dobrze się trzymają i faktycznie podobają się mężczyznom. Zebrałam za nie kilka komplementów
Drugie to Sexual Attraction . Niewielka buteleczka , mniejsza pojemność. Są o wiele tańsze . Oraz delikatniejsze w zapachu tak wieć można je przykryć innymi perfumami.
I zauważyłaś aby faceci jakoś bardziej na ciebie lecieli, zwracali uwagę? Rozmawiałam ostatnio z panią pracującą drogerii która stwierdziła, że coś jest na rzeczy. Oprócz piżma wymieniła drzewo sandałowe, które ma podobne działanie.
A ile te perfumy cię kosztowały? W jakiej drogerii można je znaleźć?
A ile te perfumy cię kosztowały? W jakiej drogerii można je znaleźć?
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Oj dokładnej ceny Ci nie napisze bo nie pamiętam ale nie były drogie. Cena w zasadzie taka jak zwykłych perfum ze średniej półki.
Zamawiałam przez internet. Powiem Ci,że bardzo ciężko jest je znaleźć w tradycyjnych sklepach , ja zamawiałam Love Desire przez internet ( musisz sobie sama poszukać bo różne sklepy mają różne ceny).
Czy lecieli? Bardziej komplementowali
Zamawiałam przez internet. Powiem Ci,że bardzo ciężko jest je znaleźć w tradycyjnych sklepach , ja zamawiałam Love Desire przez internet ( musisz sobie sama poszukać bo różne sklepy mają różne ceny).
Czy lecieli? Bardziej komplementowali
-
felicjan782
- Jestem tu nowa :)
Ja lubię te z serii - MEXX. Od dawna nie zmieniam na inne, bo te mi najbardziej spasowały, a co najważniejsze innym
się podobają. 
Programem odkurzacz posprzątasz swój komputer i oczyścisz ze zbędnych śmieci.
Ja również lubiłam pefrumy z serii Mexx ale ostatnio strasznie podnieśli cenę. Moich ulubionych Fly High tak więc obecnie nie kupuję.
A Love Desire znam i bardzo lubię. Powiem Wam,że jak na tę cenę to bardzo dobrze się trzymają. Jak perfumy z wyższej półki. Podobają się płci przeciwnej. Zbieram za nie wiele komplementów. Zapach delikatny, świeży, nieco pudrowy.
Buteleczka średnia z wyglądu ale tym akurat nie należy się sugerować.
A Love Desire znam i bardzo lubię. Powiem Wam,że jak na tę cenę to bardzo dobrze się trzymają. Jak perfumy z wyższej półki. Podobają się płci przeciwnej. Zbieram za nie wiele komplementów. Zapach delikatny, świeży, nieco pudrowy.
xena pisze:Ja również lubiłam pefrumy z serii Mexx ale ostatnio strasznie podnieśli cenę. Moich ulubionych Fly High tak więc obecnie nie kupuję.
Szukam jakiegoś nowego zapachu na wiosnę. Moim głównym zapachem jest Armani Si. Ale przydałby się jeszcze jeden dla odmiany. A jak długo się trzyma na ciele ten love desire?
Pytam, bo cenię sobie trwałość w zapachach... Można go gdzieś ewentualnie powąchać? Ile za niego zapłaciłaś?
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Jeżeli faktycznie szukasz dobrego i trwałego zapachu na wiosnę to proponuję zerknąć na CK Euphoria lub Lacoste- trwałe zapachy i typowo wiosenne. Ostatnio fajne widziałam tez Elizabeth Arden,nie są drogie a równie ładne:)
www.WszystkozAmeryki.com
DIOR JADORE 
http://www.bigfishing.pl/ - sklep wędkarski oferujący ogromny wybór towarów.
Alien Thierry Mugler.....najpiękniejszy zapach i długo się utrzymuję. Najlepszy na romantyczne wieczory....
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Mexxy maja teraz fajne,świeże i pociągające kolekcje zapachów na czele z Ice Touch,teraz dostępny jest w rozsądnej cenie,warto zamówić przez internet.
Oj nie wiem czy znajdziesz w sklepach stacjonarnych. Sama jak do tej pory zamawiałam w sieci ( wpisz sobie Love Desire w google to pojawi Ci się spora lista). Zapach bardzo ładny, świeży oraz naturalny .Trzyma się ok 8 godzin. A kosztuje tak do 100 zł. Raczej nie więcej.Jagoda31 pisze:xena pisze:Ja również lubiłam pefrumy z serii Mexx ale ostatnio strasznie podnieśli cenę. Moich ulubionych Fly High tak więc obecnie nie kupuję.
Szukam jakiegoś nowego zapachu na wiosnę. Moim głównym zapachem jest Armani Si. Ale przydałby się jeszcze jeden dla odmiany. A jak długo się trzyma na ciele ten love desire?
Pytam, bo cenię sobie trwałość w zapachach... Można go gdzieś ewentualnie powąchać? Ile za niego zapłaciłaś?
Jak dla mnie Kwiat Lotosu od Kenzo.
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Armani także ma ciekawe i ładne,seksowne zapachy dla kobiet,no tylko wiadomo cenowo też wychodzi to dosyć drogo. Tutaj płacimy nie tylko za samą markę,ale również za ich jakość,trwałość zapachu,pamiętajmy o tym.
www.WszystkozAmeryki.com
versace bright crystal