Myślę o zakupie auta w Stanach Zjednoczonych
Myślę o zakupie auta w Stanach Zjednoczonych
Myślę o zakupie auta w Stanach Zjednoczonych, ale nie jestem pewny, jak wygląda cała procedura sprowadzania. Co warto wiedzieć na początek? Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami i wskazówkami?
Re: Myślę o zakupie auta w Stanach Zjednoczonych
Jeśli chcesz sprowadzić samochód z USA, firma https://sprowadzamyauta.pl/ pomoże Ci przejść przez cały proces. Licytują auta bez pośredników, co skraca czas oczekiwania na pojazd do 3-6 tygodni. Co więcej, mogą zająć się pełnym przygotowaniem samochodu do przepisów drogowych w UE, łącznie z konwersją menu i przeróbką lamp. Tłumaczą również dokumenty i przygotowują je do rejestracji. Bardzo wygodna opcja, jeśli zależy Ci na czasie i formalnościach.
-
piotrbalik
- Jestem tu nowa :)
Re: Myślę o zakupie auta w Stanach Zjednoczonych
Jeśli chcesz sprowadzić samochód z USA skorzystaj z usług profesjonalnej firmy, zapłacisz prowizję ale unikniesz wielu problemów związanych z formalnościami, odprawą celną i transportem. Profesjonalna firma zajmie się całym procesem – od znalezienia odpowiedniego pojazdu, przez licytację, organizację transportu morskiego, aż po odprawę celną i dostawę pod wskazany adres. Dzięki temu masz pewność, że auto dotrze do Ciebie w dobrym stanie, a wszystkie dokumenty będą zgodne z obowiązującymi przepisami. To oszczędność czasu, stresu i często również kosztów, ponieważ doświadczeni importerzy wiedzą, jak zoptymalizować cały proces, aby był jak najbardziej opłacalny.