Muzyka
-
Marzena
Muzyka
Kocham muzykę, chociaż sama nie umiem śpiewać, więc zawsze mam ze sobą mp3. Czy wy też nie możecie żyć bez muzyki? Jaką muzykę preferujecie? Słuchacie stacji radiowych?
Jeżeli chodzi o muzykę to najbardziej lubię rock, radia słucham rzadko, bo wkurzają mnie wielkie hity, które tam są puszczane na okrągło, wiec znalazłam niszowe radio internetowe Bemowo FM, które nie przesiąkło przebojami z mtv i w zasadzie je słucham najczęściej.
Jeżeli chodzi o muzykę to najbardziej lubię rock, radia słucham rzadko, bo wkurzają mnie wielkie hity, które tam są puszczane na okrągło, wiec znalazłam niszowe radio internetowe Bemowo FM, które nie przesiąkło przebojami z mtv i w zasadzie je słucham najczęściej.
-
Kociałek
Re: Muzyka
Ja kocham muzykę. Jestem jeszcze młoda, więc bardziej niż starsze kobiety przywiązuję do niej wagę 
Słucham reggae. Głównie. Oprócz niego oczywiście też inne gatunki, nie zamykam się na jedno
Jak mi odwali to potrafię w ciągu godziny przesłuchać wszystkich gatunków jakie tylko są w muzyce ;p
Słucham reggae. Głównie. Oprócz niego oczywiście też inne gatunki, nie zamykam się na jedno
Jestem uzależniona od muzyki, sama gram na gitarze, najchętniej słucham rocka ost. zaczęłam słuchać reggae, ale to są nurty, których według mnie mało jest w radiu, a szczególnie reggae jak chcę posłuchać jakiegoś kawałka to muszę szukać na youtubie, szkoda, że w radiu ma szansę tylko komercja...
-
Marzena
Paulla owszem "topowe" stacje radiowe to komercja, ale wystarczy trochę poszukać, a na pewno znajdziesz swoją stację i nie będziesz musiała być skazana na youtuba, ja znalazłam radio, które mi odpowiada Ty pewnie też bez problemu znajdziesz, chociaż radziłabym jednak poszukać radia internetowego
-
arcticone
ja też kocham muzykę i nawet kocham podśpiewywać, ale wiem ze wtedy otoczenie cierpi
głównie słucham rocka i alternatywy co w dzisiejszych czasach jest raczej rzadkością 
-
Marzena
Głównie rock, ale też muzykę alternatywną znajdziesz właśnie w radiu internetowym Bemowo FM, posłuchaj może Ci się spodoba. A rock jest bardzo popularnym i lubianym gatunkiem muzycznym wśród moich znajomych.
-
Hakiruono
Mój gust muzyczny jest dość szeroki. Lubię muzykę klasyczną, jak również połączenie klasycznej z muzyką nowoczesną. Lubię muzykę narodową - irlandzką, chińską, japońską, indyjską, jak również klezmerską. Bardzo lubię poezję śpiewaną, oraz muzykę filmową.
Od czasu do czasu posłucham również prodigy. Są dwa "nurty" które omijam szerokim łukiem - disco polo i kantry.
Od czasu do czasu posłucham również prodigy. Są dwa "nurty" które omijam szerokim łukiem - disco polo i kantry.
-
dzo
ja lubie disco-polo szczególnie na potańcówkach
co jak co ale do disco-polo najlepiej się tańczy

co jak co ale do disco-polo najlepiej się tańczy
-
Kolaboracja
disco polo do potańczenie najlepsze jest ;p ale tak poza tym, to lubie słuchać zwykłego radia rmf fm 
-
babsko
Ja też mam hopla na punkcie muzyki i sama nawet hobbystycznie śpiewam
. Jak czasem mogę dodatkowo na tym zarobić, jestem najszczęśliwszą osoba pod słońcem
.
Masz jakieś filmiki na youtube wystawione? Może warto zacząć od tego. Dużo młodych gwiazd w USA się tak wypromowało.
A w jaki sposób na tym zarabiasz? Jaką muzykę w ogóle spiewasz?
-
babsko
Od czasu do czasu śpiewam koncerciki. Niestety, to niezbyt popularna muza- opera :/.
Ja czasami lubię takie klimaty.
-
dzo
a co to jest "trans" ?babsko pisze:Ja to rozumiem. Ja nie cierpię transudzo pisze:opery nie cierpię ;/.
Trance to rodzaj muzyki elektronicznej
koleżanka po prostu spolszczyła nazwę
ja akurat jestem fanką takiej muzy! Mayday, White Sensation to dopiero imprezy ..... Yeah! 
-
dzo
trance to trance
a trans to nie jest żaden rodzaj muzyki i żadnego spolszczenia tutaj nie powinno być
a trans to nie jest żaden rodzaj muzyki i żadnego spolszczenia tutaj nie powinno być
a dlaczego by nie , co Ty taka zgryźliwa?
-
dzo
nie ma w moim poście żadnej zgryźliwości 
to tak jak na rock powiedzieć rok bo sobie ktoś spolszczył
to tak jak na rock powiedzieć rok bo sobie ktoś spolszczył
a może i sobie ktoś nazywać rock rokiem jego wola.... język polski ciągle ewoluuje. my możemy dyskutować a i tak tylko autorka, wie co miała na myśli