Możecie mi podpowiedzieć jakiegoś adwokata z Opola
Możecie mi podpowiedzieć jakiegoś adwokata z Opola
Możecie mi podpowiedzieć jakiegoś adwokata z Opola, który będzie mógł mi poprowadzić sprawę o rozwód. Zależy mi na kimś kto specjalizuje się tylko w takich sprawach, żeby to jakoś z korzyścią dla mnie wszystko się ułożyło.
-
Arletta Bolesta
- Miła Kobietka
Re: Możecie mi podpowiedzieć jakiegoś adwokata z Opola
W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę ew. kościelny proces o nieważność małżeństw
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny (zatwierdzony)
mail: [email protected]
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny (zatwierdzony)
mail: [email protected]
Pełna informacja o tym czym zajmuje się kancelaria Anny Marii Rop przy Chabrów jest u nich na stronie centrumrozwodow.pl/, ale na pewno sprawy rozwodowe więc i podział majątku także będzie w temacie.
Zależy z jakiej dziedziny potrzebujesz pomocy. Jeśli to coś z prawa samorządowego to najlepiej pomoże Ci kancelaria pani Magdaleny Adamczewskiej. Super specjalistka z tej dziedziny. Od lat współpracuje z różnego typu jednostkami samorządowymi, którym pomaga prowadzić prawidłową, zgodną z prawem działalność Bardzo doświadczona, ma świetne podejście do klienta. Kancelaria znajduje sie w Szamotułach, ale przyjmuje sprawy z całej Polski.