Motory
Re: Motory
Ja jakiś czas temu zdałem A2 i teraz mam zamiar sobie coś kupić na pierwszy motor myślałem o bajaju
- redorange666
- Samiec
Co kolwiek byle było niskie i lekkie.
O jakim modelu mówisz? Bo Bajaj ma kilka propozycji,Akselik pisze:Ja jakiś czas temu zdałem A2 i teraz mam zamiar sobie coś kupić na pierwszy motor myślałem o bajaju
tak o niego mi chodzi, jest to dość ciekawy motocykl w sumie cena jak na nowy chyba nie jest zła, co myślisz ?Hakur pisze:O jakim modelu mówisz? Bo Bajaj ma kilka propozycji,W sumie najgłośniej jest ostatnio o Dominarze400. To o niego chodziło ?
15k za nowy to jak nic. Ciekawe po ile będą za parę lat chodzic z drugiej ręki. Super rozwiązanie dla każdego kto nie ma milionów $$$ do wydania na motor a chce jeździć na czymś nowymAkselik pisze:tak o niego mi chodzi, jest to dość ciekawy motocykl w sumie cena jak na nowy chyba nie jest zła, co myślisz ?Hakur pisze:O jakim modelu mówisz? Bo Bajaj ma kilka propozycji,W sumie najgłośniej jest ostatnio o Dominarze400. To o niego chodziło ?
Jeśli chodzi o mnie, to bardzo lubię motocykle. To moja pasja i staram się ją realizować. Znajomy polecił mi świetny sklep internetowy https://motoklan.pl/odziez-motocyklowa/ ... 24516.html gdzie znajdziecie mnóstwo produktów dla motocyklistów. Świetne ceny, polecam sobie wejść i sprawdzić, bo warto!
Idź do sklepu i postaraj się wybrać odpowiedni dla siebie, może Ci w tym pomóc sprzedawca
Oj to jesteś nawet niższa ode mnie. Nie spodziewałam się, że znajdę taką osobę
nie mam prawka kat. A ale ostatnio wpadłam na artykuł na ridetobe com na temat motocykli na prawko kat. "B" i zastanawiam się czy nie przekonać się do samodzielnej jazdy na motorze. Któraś z Was jeździ na motorze opisanym w tym artykule lub innym i może opowiedzieć o własnych doświadczeniach i przeżyciach.
http://www.kuzniawsiodelku.pl podróże po śląsku i nie tylko pokazujące piękno tych terenów
- tyree.wilderman
- Jestem tu nowa :)
Uwielbiam jeździć na motorze! Sprawia mi to o wiele większą przyjemność niż poruszanie się samochodem. Ostatnio jednak musiałam oddać mój motocykl do naprawy do sprawdzonego serwisu.
Serwis motocykli bmw warszawa