moje piersi

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
dorota34
Jestem tu nowa :)

moje piersi

Post autor: dorota34 »

Witam was drogie panie nie wiem jak mam zacząć ten temat bo do tej pory myślałam że mnie on nie dotyczy ( jeszcze) Mam 34 lata niedawno podczas brania prysznica dostrzegłam że moja lewa pierś jest większa mniej więcej o pół centymetra do centymetra i o wiele cięższa niż prawa myślałam ze to wina tego iż mam dostać miesiączkę ale to się nie zmieniło nawet po skończonym okresie w dodatku dzisiaj wyczulam że ta pierś jest o wiele bardziej ciepła jest to wyczuwalne rekom .Boję się iść z tym do lekarza i sama nie wiem co mam myśleć proszę o jakom kolwiek rade poza tymi objawami innych zmian nie ma.pozdrawiam
Lilianka 15
Miła Kobietka

Re: moje piersi

Post autor: Lilianka 15 »

Niczego odkrywczego nie napiszę,ale idż jak najpredzej do lekarzą to że się boisz nie załatwia problemu on nadal jest a Ty tkwisz w niepewności po co sie katować przypuszczeniami trzeba działać jak najszybcież .Trzymam kciuki.
zmora90
Miła Kobietka

Post autor: zmora90 »

Popieram! To jest forum a nie przychodnia... Możemy pomóc emocjonalnie ale fizycznie nie poczujeszsię lepiej...
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

kurde masz 34 lata, a piszesz o takim problemie jakbyś była nastolatka, jako dorosła kobieta chyba wiesz, że z takimi sprawami trzeba niezwłocznie iść do lekarza...bo w razie czegoś poważnego (oczywiścnie nie życzę) im wcześniej się wykryje tym lepiej
Awatar użytkownika
Lola123

Post autor: Lola123 »

zgadzam się z bettti
trzeba iść do lekarza; jeżeli coś jest nie tak, lepiej wykryć to wcześniej!
miasza

Post autor: miasza »

Wiesz co, skorzystaj z możliwości jakie dają tabletki na powiększenie biustu SPAM, jeżeli posiadasz problem z ich wielkością. Natomiast jeżeli obawiasz się choroby, to koniecznie idź do lekarza. Przecież kobieto nie możesz czekać na cokolwiek i oczekiwać, iż ktoś za Ciebie coś postanowi ;)
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 1:40 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
kociek

Post autor: kociek »

Kobieta ma problem z piersiami a ktoś tutaj wyskakuje z tabletkami na powiększenie biustu... takie wypowiedzi powinny być usuwane!!!
Pozdrawiam, Adam Mokrysz - http://pl.linkedin.com/in/amokrysz
lolollka

Post autor: lolollka »

Nie ma co czekać. Moja przyjaciółka miała ostatnio podobnie. Nagle pierś spuchła i zrobiła się ciepła. Nie czekając pojechała na pogotowie, gdzie od razu skierowali ją na operację. Na torbieli zrobił się stan zapalny i musieli to wyciąć. Jeśli by nie pojechała nie wiadomo jak by się to skończyło... Nigdy nie można bagatelizować takich problemów!
Noke1

Post autor: Noke1 »

Idz do lekarza. My Ci tutaj nic nie poradzimy, możemy tylko porównywać że "też takie coś miałam" ale pamiętaj, każdy organizm jest inny.
lampy sufitowe
ODPOWIEDZ