Moje hobby

Lubisz jeździć konno, szydełkować, a może grasz w piłkę ręczną? Te i inne tematy o naszych zainteresowaniach piszemy właśnie tutaj.
gaia
Jestem tu nowa :)

Re: Moje hobby

Post autor: gaia »

bunshee pisze:
argo pisze:Serio mechanixy występują w wersji bezpalcowej? Masz jakieś zdjęcie? Bo aż nie wierze :P
LINK proszę bardzo bezpalcowe :D
masz je? Wygodne?
bunshee pisze:
argo pisze:o, różowy zawsze na czasie :D a tak w ogóle to jak z wytrzymałością? Zastanawiałam się nad zakupem ale ta cena ;/ troche mi się nie podoba xd
jeżeli chodzi o te rękawiczki to są najlepsze jakie miałam, nie mają sobie równych. cena jak cena, warto kupić raz a porządzne
Ja też wolę raz zapłacić za produkt, który posłuży przez lata niż co parę miesięcy kupować nowy sprzęt
bunshee pisze:
argo pisze:w ogóle co myślicie o ogrzewaczach do rąk? Używacie czy wolicie kupić porządne rękawiczki i nie bawić się w takie gadżety?
używałam jak jeszcze była jakaś fajna zima, a teraz z roku na rok to o zimie można zapomnieć :/
a jaki miałaś? Chciałam siostrze coś takiego kupić
Awatar użytkownika
argo
Miła Kobietka

Post autor: argo »

bunshee pisze: LINK proszę bardzo bezpalcowe :D
o kurcze, nie wiedziłam ze mechanixy sa uzywane przez operatorów jednostek specjalnych ! ale super :D
bunshee pisze: ja też wolę raz zapłacić za produkt, który posłuży przez lata niż co parę miesięcy kupować nowy sprzęt
no w sumie racja. a jak z gwarancją na takie rękawiczki? jakakolwiek jest czy kupujesz i radz sobie potem sam jak cos sie stanie, rozklei itp ?
bunshee pisze: używałam jak jeszcze była jakaś fajna zima, a teraz z roku na rok to o zimie można zapomnieć :/
fakt, teraz to juz lżejsze ciuchy się powinno zakładać, bo za gorąco w typowo zimowych . rękawiczki juz nie sa potrzebne, ewentualnie Contigo w dłoń i mozna ogrzać na nim ręce jadąc rano do pracy i przy okazji napić się goracej kawy ;3
Malinka

Post autor: Malinka »

Pierwszy raz słyszę o takowej firmie rękawiczek, bezpalcowe są bardzo dobre na rower, szczególnie w góry, gdy nie chce się mieć odcisków. Kobieta z odcinkami na dłoniach w biurze nie prezentuje się najlepiej... Ja po jeździe w terenie miałam kiedyś z tym spory problem. No ale MTB to już taki styl. Nic na to nie poradzę.
agataddz

Post autor: agataddz »

Malinka pisze:Pierwszy raz słyszę o takowej firmie rękawiczek, bezpalcowe są bardzo dobre na rower, szczególnie w góry, gdy nie chce się mieć odcisków. Kobieta z odcinkami na dłoniach w biurze nie prezentuje się najlepiej... Ja po jeździe w terenie miałam kiedyś z tym spory problem. No ale MTB to już taki styl. Nic na to nie poradzę.
wybierasz proste trasy po górkach czy coś bardziej ekstremalnego?
Malinka

Post autor: Malinka »

Ogólnie to staram się takie bardziej ekstremalne - chociaż to bardzo subiektywne wrażenie. W sumie jeżdżę tak żeby nie zniszczyć roweru. Nie mam jakiegoś ultra profesjonalnego ale jestem z niego zadowolona bo wystarcza na moje potrzeby i trasy górskie :) Najważniejsze że są emocje!
Agro

Post autor: Agro »

Malinka pisze:Ogólnie to staram się takie bardziej ekstremalne - chociaż to bardzo subiektywne wrażenie. W sumie jeżdżę tak żeby nie zniszczyć roweru. Nie mam jakiegoś ultra profesjonalnego ale jestem z niego zadowolona bo wystarcza na moje potrzeby i trasy górskie :) Najważniejsze że są emocje!
A jaki masz rower? Zdarzyło Ci się już coś uszkodzić przez przypadek ? :D mnie też ostatnio zaintrygowała jazda po górach i lasach, mtb to coś dla mnie ale dopiero się zagłębiam w temat :)
lissandra

Post autor: lissandra »

Agro pisze:A jaki masz rower? Zdarzyło Ci się już coś uszkodzić przez przypadek ? :D mnie też ostatnio zaintrygowała jazda po górach i lasach, mtb to coś dla mnie ale dopiero się zagłębiam w temat :)
jak już rozmawiamy o takich rowerach to sama mogę powiedzieć że niedawno kupiłam swojego rometa ( co prawda na raty 0%). I szczerze mówiąc, czekam z niecierpliwością na kolejne wyprawy :D
hanula99

Post autor: hanula99 »

lissandra pisze: jak już rozmawiamy o takich rowerach to sama mogę powiedzieć że niedawno kupiłam swojego rometa ( co prawda na raty 0%). I szczerze mówiąc, czekam z niecierpliwością na kolejne wyprawy :D
jaki masz model? skoro na raty to chyba trochę kosztował?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Proszę zakończyć spam romera... Czy juz w każdym temacie musi być o nim mowa ?
Polecą bany. Potraktujcie to jako potrójne ostrzeżenie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
komm

Post autor: komm »

Pożeram książki w każdej możliwej ilości ;) Bliscy twierdzą, że to nie hobby, a nałóg.
ATOM Comics - Wielka kolekcja komiksów Marvela sklep
Hakur

Post autor: Hakur »

Ja jestem fanem jednośladów. od niedawna mam prawko , więc zaczynam gorący okres poszukiwań tej jednej jedynej , maszyny dla siebie :D
Akselik

Post autor: Akselik »

Hakur pisze:Ja jestem fanem jednośladów. od niedawna mam prawko , więc zaczynam gorący okres poszukiwań tej jednej jedynej , maszyny dla siebie :D
co musi mieć takie jednoślad ? masz jakieś swoje must have ? no i jaka cena Cię interesuje
DoradcaOnlineBajaj

Post autor: DoradcaOnlineBajaj »

Hakur pisze:Ja jestem fanem jednośladów. od niedawna mam prawko , więc zaczynam gorący okres poszukiwań tej jednej jedynej , maszyny dla siebie :D
Witaj,
Jeżeli interesuje Cię nowa maszyna to zapraszam do zapisu na jazdę próbną Dominarem 400 SPAM Może to właśnie ten motocykl zostanie Twoim numerem jeden! :)

Pozdrawiam,
Piotrek
Doradca Online Bajaj
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2018 9:17 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
agusiatka

Post autor: agusiatka »

DoradcaOnlineBajaj pisze:
Witaj,
Jeżeli interesuje Cię nowa maszyna to zapraszam do zapisu na jazdę próbną Dominarem 400 SPAM Może to właśnie ten motocykl zostanie Twoim numerem jeden! :)

Pozdrawiam,
Piotrek
Doradca Online Bajaj
gdzie na dolnym śląsku można się umówić na jazdę próbną?
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2018 9:18 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
DoradcaOnlineBajaj

Post autor: DoradcaOnlineBajaj »

agusiatka pisze: gdzie na dolnym śląsku można się umówić na jazdę próbną?
Agusiatka,
Jeżeli interesuje Cię jazda próbna to zapraszam do wypełnienia krótkiego formularza SPAM gdzie wpisujesz miasto, w którym chciałabyś odbyć swoją jazdę testową. Wszystkie niezbędne informacje zostaną Ci przekazane telefonicznie.

Pozdrawiam,
Piotrek
Doradca Online Bajaj
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2018 9:18 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
priston

Post autor: priston »

Moim hobby jest uroda : )
Profesjonalna chirurgia stomatologiczna pozwala zapewnić piękny uśmiech
dAnna

Post autor: dAnna »

Moim hobby są sporty walki - SPAM :)
Ostatnio zmieniony pn kwie 01, 2019 9:45 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Maria01
Miła Kobietka

Post autor: Maria01 »

Książki i jeszcze raz książki
Jakub458

Post autor: Jakub458 »

czy ja wiem czy sporty walki to spam
bardzo fajne hobby
UlaM26
Miła Kobietka

Post autor: UlaM26 »

Ja stawiam przede wszystkim na zdrowie i również staram się dbać o urodę, dlatego jeśli macie trochę wolnego czasu to warto odwiedzić https://altermag.pl/ gdzie traficie na wiele ciekawych wskazówek oraz porad jak się za to odpowiednio zabrać, aby nasze życie przede wszystkim zmieniało się na lepsze i tak samo również samopoczucie :)
kawa
Miła Kobietka

Post autor: kawa »

Moim hobby jest czytanie naukowych książek. Zawsze interesowałam się takimi kwestiami, lubiłam się w tym kierunku rozwijać. Dlatego bardzo spodobały mi się książki od fundacji enarche - publikacje o teorii inteligentnego projektu. Wszystkim osobom ciekawym świata polecam lekturę tych książek.
TPS2020

Post autor: TPS2020 »

Moje hobby to KAJAK-POLO.
Trenerzy personalni ze Szczecina -> http://trener-personalny-szczecin.pl/
zenkar

Post autor: zenkar »

Od dziecka lubiłam grać w planszówki i wszelkiego rodzaju gry planszowe. Dzięki nim mogę się wyluzować i spędzić czas z przyjaciółmi.
https://www.urwis.pl
Bucio994

Post autor: Bucio994 »

Oooo świetnie, ja też uwielbiam śpiewać
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

ksiazki i filmy historyczne, biograficzne, zdecydowanie to moje hobby . ostatnio mialam ta przyjemnosc ogladac film Zieja, jest na vod juz od kilku tygodni, baardzo fajny, to taka wedrowka przez wydarzenia historyczne, ciekawie opowiedziana
ODPOWIEDZ