Moje dodatki

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
Awatar użytkownika
kobietka77
Fajna Kobietka

Re: Moje dodatki

Post autor: kobietka77 »

W internecie można znaleźć czasami fajne i nietypowe dodatki. Każda kobieta jest gadżeciarą :-)
Ostatnio zauważyłam u jakiejś dziewczyny na ręku fajną tasiemkę, poszperałam w sieci i trafiłam na takie tasiemki ChouChou, z francuskich wstążek. Ładne, ale nie wiem o co z nimi chodzi, bo to ponoć jakieś "przypominjki" o naszych marzeniach. Słyszałyście coś o tym? Wierzycie w takie rzeczy?
marqiza
Jestem tu nowa :)

Post autor: marqiza »

z fajnych dodatków ostatnio kupiłam
Obrazek
zdjęcie z: SPAM
Ostatnio zmieniony pt paź 31, 2014 11:46 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Lovrin_pl
Miła Kobietka

Post autor: Lovrin_pl »

Całkiem ciekawy kolor,ale nie w moim guście,jeżeli już okulary to preferuję albo te przeciwsłoneczne albo normalne korygujące,inne wyglądają moim zdaniem po prostu śmiesznie:)
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
nataliapstryk

Post autor: nataliapstryk »

ja biżuterię oraz buty kupuję na SPAM. Nie tylko ze względu na cenę, ale szczególnie na jakość produktów i unikatowość :D
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 2:49 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kobietka77
Fajna Kobietka

Post autor: kobietka77 »

Okularki nie w moim stylu, kolor różowy i prążki to nie dla mnie, jak już to albo takie nieduże "kujonki" korygujące, albo też przeciwsłoneczne. Wracając do dodatków na rękę to teraz mam fazę na kamienie, różne, nie mam ulubionych, ale można znaleźć naprawdę fajne bransoletki i to polskich producentów, coś w stylu Mokobelle. To co jest fajne u niektórych producentów, to właśnie możliwość skomponowania własnych wzorów, pod siebie, taki indywidualny projekt :-)
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

moimi dodatkami są zawsze kolczyki, mam ich mnóstwo, różne kolory, kształty...
Awatar użytkownika
Pam_ela
Fajna Kobietka

Post autor: Pam_ela »

Ja uwielbiam kolczyki i bransoletki - swego czasu sama sobie coś tam robilam nawet :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Czemu juzż nie robisz ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
tinacleo
Miła Kobietka

Post autor: tinacleo »

bez kolczyków nie ruszam się z domu, nawet jeśli są ledwie widoczne, to mając je na sobie czuję się znacznie lepiej :) często noszę też bransoletki !
wonderfullife

Post autor: wonderfullife »

Ja mam słabość do srebrnej biżuterii w stylu retro - szczególnie do sekretników w różnej formie. Jak natrafię na takie otwierane cudo, nie mogę się oprzeć :) Biżuteria, w której można ukryć jakiś skarb? - magia! :) Najczęściej noszę je na rzemyku, ale czasami też na łańcuszku.
http://www.harf.pl
Awatar użytkownika
mikus

Post autor: mikus »

Moim ulubionym dodatkiem są wełniane torebki, szczególnie w żywej kolorystyce:)
większość rzeczy w życiu układa się sama :)
kinga81
Fajna Kobietka

Post autor: kinga81 »

Szaleję na punkcie zegarków i tu muszę się powstrzymywać przed zakupami :) Jak któraś wyżej pisała - raczej zawsze mam kolczyki, ale wkręty. Wiszące tylko od czasu do czasu.
Pierścionki, bransoletki - podobają mi się, ale sama rzadko noszę.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Szczerze mówiąc nigdy nie były dla mnie jakieś mega ważne, poza torebką.
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

Post autor: lulumiranda »

Ja bardzo lubię biżuterię.Na co dzień ubieram się dość skromnie tak więc zwykle mogę sobie nieźle poszaleć z biżuterią. Uwielbiam moduly Pandory.
Mam dwie bransoletki: srebrną oraz rzemykową. Każdy koralik symbolizuje jedno wydarzenie w moim życiu tak więc nie jest to jedynie zwykła biżuteria. Jednoczesnie z każdym koralikiem staje się coraz ładniejsza oraz dopasowana do mnie.

Jest wiele podróbek ale jednak oryginał jest tylko jeden.
lunka20
Miła Kobietka

Post autor: lunka20 »

Uwielbiam kupować torebki, różnych rozmiarów jak i w różnych kolorach:-) Ostatnio zakupiłam fajną listonoszkę z dzieckiem na spacerki jest rewelacyjna:-)
rysy9

Post autor: rysy9 »

Dla mnie biżuteria jest chyba jedną z najważniejszych części ubioru i przywiązuję naprawdę dużą wagę, aby była unikalna i odzwierciedlała mój charakter. Zazwyczaj kupuję bizuterię ręcznie robioną, bo lubię wspierać małych artystów. Poza tym mam pewność, że pół miasta nie będzie miało identycznych kolczyków.:) Mam kilka swoich ulubionych żródeł biżuterii hand made. Zazwyczaj sa to lokalni artyści. Z internetowych źródeł numerem 1 jest dla mnie sklep Pink Koala. Mają naprawdę duży wybór, bez problemu można zwrócić przedmioty jeśli coś akurat nie pasuje. Poza tym umożliwiają personalizację biżuterii, np. dopaswują długość bransolety. Wiem, że teraz jest fajna promocja, rabat za hasło "Rozbłyślij w maju!". Trzeba się spieszyć, ja na pewno skorzystam, bo mam kilka swoich typów kolczyków i naszyjników.
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

Co do biżuterii to oczywiście mam podobne zdanie w tej kwestii i również uważam ze jest to bardzo istotna część garderoby,dodatku bez którego ani rusz. Na drugim miejscu stawiam torebkę oraz buty,wszystko musi tutaj do siebie idealnie pasować.
kamelia463

Post autor: kamelia463 »

Kiedyś lubiłam nosić pierścionki, obrączki, jakieś wisiorki. Teraz noszę tylko złoty łańcuszek, kolczyki i czasem bransoletkę, no i oczywiście torebkę.
sanqi

Post autor: sanqi »

Super zegar :) ja właśnie zamawiam gniazdka i łączniki, mają wyglądać wszystkie jednakowo i mają być w końcu ładne, a nie pożółkłe. Myślę o SPAM a co, na bogato :)
Ostatnio zmieniony ndz lip 01, 2018 8:39 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiki29

Post autor: Wiki29 »

Czy zna ktoś jakieś sklepy/stronki gdzie znajdę dodatki z motywem mapy lub samolotu? Poszukuję prezentu dla przyjaciółki.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ktoś może i zna, ale na forum nie wklejamy linków.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
rokan

Post autor: rokan »

Jakieś zegarki, okulary, biżuterię i tak dalej potrafię sobie dopasować doskonale. Trochę już w tym siedzę dlatego polecam np. odwiedzić SPAM jeśli nie chcecie wydać duzo pieniedzy na tego rodzaju dodatki, a fajnie wyglądac ;)
Wystarczy dobrze poszukac sklepy sprawdzane przez inne kobitki i mozna znalezc cuda!
Ostatnio zmieniony śr lip 18, 2018 7:04 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nie spamujemy :)
sanderson
Miła Kobietka

Post autor: sanderson »

Ja jeśli chodzi o dodatki to jestem dość wybiórcza. Uwielbiam za to inwestować w dobre buty i torebki (ostatnio dużo fajnych kupuje na SPAM ) - biżuteria, jakieś ozdoby włosów czy wymyślne dodatki - tego się u mnie nie znajdzie, wolę prosty styl.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 7:11 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
jucha91

Post autor: jucha91 »

kolczyki buty torebka to podstawa udanych stylizacji :)
Senita

Post autor: Senita »

No dokładnie torebka i kolczyki to podstawa, ja lubię również skórzane dodatki jak paski czy portfele które można ładnie dopasować do różnych kreacji. Powiem szczerze że bardzo lubię dodatki.
portfele damskie
ODPOWIEDZ