O matko jedyna, jak to czytam to moje dlugie wlosy staja mi deba z totalnego
zadziwienia i szoku.
NatalkoDawidka chce zwyczajnie zapytac czy Ty tak naprawde wiesz czego chcesz od
swojego faceta , poza niezadowoleniem i wyliczaniem to czego nie zrobil albo zrobil zle?
Zauwaz , ze straszliwie zrzedzisz macisz i ustawiasz , a nawet wybrzydzasz nie doceniajac
szczerych intencji swojego chlopaka.
Narzucasz dyktat i chciejstwo , nie pozwalajac facetowi na bycie soba.
To , ze Twoj facet nie obdarowuje CIe zlotymi precjozjami z szafirami i diamentami to wcale nie oznacza , ze nie darzy Cie uczuciem i to szczerym.
Kupujac Ci takie malo wartosciowe blyskotki daje Ci tego dowod , bo moze tylko na to go
stac.
Zreszta zawsze najwazniejsze sa intencje , bo one pozwalaja docenic czlowieka i pokazac jego najlepsze cechy charakteru.
To stara prawda jak swiat i dobrze jest ja zauwazyc w swoim zyciu.
Twoj facet wydaje sie byc osoba wbrew temu co sugerujesz opanowana i wywazona, a Tobie widac to jakos nie za bardzo pasuje.
Nie da sie przypasowac drugiej osoby by byla taka jak My , bo kazdy z nas to inny egzemplarz bez wzgledu na plec i zachowuje sie rowniez inaczej od nas.
Jesli chcesz by miedzy wami zapanowala nic porozumienia w uczuciach to przemysl swoj sposob postrzegania i oceniania zachowan swojego faceta i nie usiluj zmieniac go na swoje podobienstwo i kopyto.
Bo to sie niestety nigdy w zyciu dwojga ludzi nie sprawdza i nie sprawdzi ,rowniez w Twoim przypadku.
Jesli Ci zalezy na facecie bo np. jest Ciebie wart ,to nie przekreslaj tej znajomosci mimo, ze nie do konca spelnia ona Twoje oczekiwania, lecz pracuj dyskretnie stosujac kompromis i zrozumienie jego zachowan.
To nie jest trudne zadanie , ale wymaga pewnej konsekwencji postepowania z Twojej strony.
Jesli to potrafisz zrobic to uda Ci sie z tym facetem cos trwalszego zbudowac.
PS. Jesli po przeczytaniu tego komentarza poczulas sie w jakis sposob urazona to oczywiscie
zalaczam przeprosiny i zycze Ci powodzenia.