Mój dzisiejszy nastrój
Re: Mój dzisiejszy nastrój
smtaśny nastrojek bo mój misio wyjechał na miesiąc za granice i tesknie
współczuję, mój tyle co wrócił... na szczęście nie było go tylko 2 tygodnie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
mój wróci za miesiąc i tylko na kilka dniKayira pisze:współczuję, mój tyle co wrócił... na szczęście nie było go tylko 2 tygodnie...
pierwszy raz pojechał na tak długo wczesniej wyjeżdzał od pn-pt na wekend wracał zawszeKayira pisze:często tak wyjeżdza ??
no to współczuję... strasznie długo....
jak dla mnie za długo ale ten wyjazd to nasze być albo niebyć w polsce nie ma szans na życie spokojne z dzieckiem niepełnosprawnym więc decyzja została podjęta o wyjeździe za granicę.Kayira pisze:no to współczuję... strasznie długo....
uu.. no tak.. tu niestety ciężko się utrzymac... a jak jeszcze dziecko chore...
oj tak dlatego wykorzystaliśmy że partner ma obywatelstwo niemieckie no i pojechal wszystko załatwiać tam na miejscuKayira pisze:uu.. no tak.. tu niestety ciężko się utrzymac... a jak jeszcze dziecko chore...
-
orientalna
- Miła Kobietka
tak dołączymy ale to za pare miesięcy on tam będzie wszystko załatwiał i przygotowywał na nasz przyjazd a ja tu będę zamykac wszystkie sprawy swoje to potrwa niestetyorientalna pisze:a dołączysz do niego?
-
orientalna
- Miła Kobietka
Myszko, nie chcę się rozpisywać nie na temat, więc krótko: od teraz po prostu odliczaj dni, odhaczaj sprawy które załatwiłaś i ciesz się każdą z tych zaznaczonych.
Sama od kilku miesięcy mieszkam w DE i widzę, że naprawdę żyje się tu łatwiej, a zwłaszcza osobom chorym i niepełnosprawnym. Teraz będzie już tylko lepiej, więc naprawdę, odliczaj, wytrzymaj.
EOT
EOT
ja dzieki tej mysli że moje dziecko otrzyma w końcu fachowa opieke podjęłam decyzję bez wachania a to że mój partner a w krótce mążorientalna pisze:Myszko, nie chcę się rozpisywać nie na temat, więc krótko: od teraz po prostu odliczaj dni, odhaczaj sprawy które załatwiłaś i ciesz się każdą z tych zaznaczonych.Sama od kilku miesięcy mieszkam w DE i widzę, że naprawdę żyje się tu łatwiej, a zwłaszcza osobom chorym i niepełnosprawnym. Teraz będzie już tylko lepiej, więc naprawdę, odliczaj, wytrzymaj.
EOT
u mnie podobnie zimno jak diabli nic sie n ie chce
podłamana, przybita, przygnębiona
padam na pysk ze zmeczenia
całkiem dobry
Podminowana jestem bardzo. Jak cykająca bomba, która przy użyciu nieodpowiedniego słowa w moją stronę, może spowodować totalną eksplozję.
Póki co taki sobie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
zmeczona
Był weeked i nawet go nie odczułam..
dalej jestem zmęczona więc i humor lipny... ;/
dalej jestem zmęczona więc i humor lipny... ;/