Mój dzisiejszy nastrój
Re: Mój dzisiejszy nastrój
Elegancko 
Coraz gorszy...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
przybita
-
ewelina890
- Miła Kobietka
w miare dobry 
beznadziejny
Spokojny, trochę śpiący ale wszystko gra.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
jakoś teraz do bani.. 
totalnie wychilautowany
(chyba się nie machnęłam w pisowni
)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Mój nastrój z jednej strony bardzo dobry, bo pierwszy dzień w pracy, w której dobrze się czuję, a z drugiej strony okropny, bo mój facet mnie olał, więc mam mieszane uczucia... 
Comely, czemu olał ??
A u mnie jak najbardziej pozytywny
A u mnie jak najbardziej pozytywny
Kayira dlaczego to nie wiem, ale ostatnio ciągle imprezuje z kolegami i nie widziałam go już 5 dni, nawet nie odzywa się telefonicznie. Może chce mnie zostawić... Nie wiem, ale się bardzo martwię. Praca jednak pozwala mi na chwilę odciąć się od problemów.
uuu to długo trochu... no chyba że potrzebuje odskoczni i oderwania....
Ale choć sms mógł by napisać...
Ale choć sms mógł by napisać...
odskoczni i oderwania.. nie sądzę, bo powiem szczerze, że to nie pierwszy raz. Ostatnio bardzo często to robi i podejrzewam, że ma problemy z alkoholem, bo pije kilka dni pod rząd, a w rodzinie ma alkoholika, więc jest to prawdopodobne... 
Wiele razy. Nawet namawiałam do spotkań aa, bo są u nas w mieście.. Na początku się opierał bardzo, potem się zgodził, a na końcu i tak nici z tego. 
Podobno to on sam musi chcieć zmian... Żeby leczenie i jaka kolwiek kuracja przyniosła skutek....
Święte słowa, dlatego nie chcę go zmuszać. Ale skoro jemu nie zależy, to widocznie również na mnie mu nie zależy. On jest na prawdę wspaniały dla mnie, taki jak chciałabym, żeby był, poza tą jedną rzeczą. Może w końcu coś zrozumie. Nie wiem. Będę czekać.
Tylko wiesz, czasem człowiek musi być egoistą i pomyśleć o sobie i swojej przyszłości...
pytanie czy za jakiś czas do nałogu nie wróci...
pytanie czy za jakiś czas do nałogu nie wróci...
Tak, ale ja akurat bez niego nie widzę swojej przyszłości. Taka ślepa miłość chyba. Ciężka sprawa.
Nie mam tyle determinacji, żeby go zostawić.
Albo poprostu potrzebujesz "kopa" by zmnienić zdanie 
Za bardzo go kocham. Jeden dzień bez niego, to dla mnie wieczność. Kopa? Nie wiem jaki to by musiał być kop, żebym zmieniła zdanie.
-
paula
cudowny, wspaniały, idealny!!! OBRONIŁAM SIĘ!!!!
Mam tytuł licencjata matematyki!!!
Mam tytuł licencjata matematyki!!!