Mój dzisiejszy dzień ...
Re: Mój dzisiejszy dzień ...
Dzisiaj wcześnie wstałem i obecnie jestem w pracy.
sprawdź zakopane pokoje
Ja planuję dzisiaj grilla, jeżeli się nie rozpada 
- szczepat.82
- Jestem tu nowa :)
Najtańszy wynajem biura lublin
Przygotowania na niedzielę, porządki, odwiedzenie teściów a później zobaczymy.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
dzo
obiad zrobiłam a wieczorem chyba na basen pójdę z siorą bo mnie ciągnie
matury matury matury :/
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
A ja zawiozlam dziecko do szkoły,wrócilam zjadłam sniadanko - paróweczki na ciepło (az 3) .Resztę dzisiejszego dnia z racji pogody spędziłam przed komputerem z małymi przerwami oczywiście. trzeba b ylo odebrac dziecko ze szkoły, nakarmic , pomóc w lekcjach no i uprasowac strój galowy na jutro 
Staram sie ograniczyc palenie, udało mi się dzisiaj wypalic tylko 1 papieroska,ale zaraz pójdę na drugiego
no i czas do łózka,moje dziecko ma jutro egzamin trzecioklasisty,więc musi sie wyspać 
Staram sie ograniczyc palenie, udało mi się dzisiaj wypalic tylko 1 papieroska,ale zaraz pójdę na drugiego
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
dziuska rzuć te wstrętne papierosiska!;-)
Adidasowa chciała bym
Staram się stopniowo ,jednego dnia wypalę mniej, drugiego więcej i tak się to toczy 
Dziecko w szkole. Ja na 12 do pracy, jeszcze kontrole dzis mamy :/ Brat sie widział wczoraj z eks ,pozdrawia mnie... o jej ;p
Dziecko w szkole. Ja na 12 do pracy, jeszcze kontrole dzis mamy :/ Brat sie widział wczoraj z eks ,pozdrawia mnie... o jej ;p
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Kayira pisze:Proponuję taki luźny temat, propo tego co dziś planujemy zrobić, lub tego co już dziś zrobiłyśmyCoś jak dziennik, pamiętnik
zwał jak zwał....
Kayira ,super trafilaś z tym pamiętnikiem, uwielbiam zapisywać co mi w duszy gra
wiesz
temat zaciągnięty z innego forum
jednak łatwo tu się wygadać, rozgadać, a jednocześnie zaklimatyzować 
poza tym.. tak jak napisałaś
to nie tylko plany na dzień
ale i przemyślenia 
poza tym.. tak jak napisałaś
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Całkiem sympatyczny, połówek zrobił pyszny obiad, w reszcie zrozumiał kilka ważnych rzeczy. Nie ma to jak szczere słowa, rozmowa. Niedziela nas jeszcze bardziej do siebie zbliżyła, poniedziałek był takim wyciszeniem. Chyba brakowało mi czegoś takiego, takiego powera do przodu. No i zdałam sobie sprawę, że tyle niepotrzebnych rzeczy robiłam, robiliśmy co psuło czasem nasze relacje. Taki refresh w związku. Fajne to... 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Kontroli nie było, pewnie w czwartek. Wróciłam z pracy , wlaczylam gg i eks przemówil. Bierze go. co o tym myśle? Jak mu dać jasno do zrozumienia że tym razem nawet gadac mi się nie chce?
nie odpisuj
i tyle...
jeju.. w końcu wolne popołudnie się ma, ale.. trza zakupt zrobić
mojemu cisto obiecałam i tak minie ;/
jeju.. w końcu wolne popołudnie się ma, ale.. trza zakupt zrobić
Ostatnio coś brak mi czasu na cokolwiek, czym można zająć się w ciszy i w samotności, zrelaksować się, nawet poleżeć na kanapie i przez chwilę nie robić nic... W szoku jestem, że dzisiaj mogę wypić spokojnie kawę, zrobić w reszcie obiad, ponieważ połówek od tygodnia zabrał się za gotowanie, mogę połazić po mieszkaniu chociażby w dresie a nie być gotową do wyjścia od zaraz. Nawet nie spotykamy się ze znajomi. Chociaż w tym braku czasu na takie "przyjemności" jest duży plus. Jakoś tak stało się bardzo rodzinnie a do niedawna każdy miał swoje sprawy, swój świat a teraz tak jakoś przyjemnie i ciepło na serduchu.
Masakra, okropny dzień, wszystko mnie boli, pierwszy dzień okresu jest tragiczny 
wyleniłam się nie powiem, ale teraz się muszę zmobilizować i zebrać do pracy, a to już nie takie łatwe.... 
Ja mam wolne, także mogę szaleć ;p
Po dniu dziecka też się przydadzą akcesoria do pokoju dziecięcego
Taki sobie. Czas robić coś dla siebie nie tylko w kółko myśleć o wszystkich, bo i tak nic z tego nie mam. Nawet "dziękuję, dobrze zrobiłaś".