Mój dzisiejszy dzień ...
Re: Mój dzisiejszy dzień ...
Co za Babsko
zazdrości ci
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja zzera wlasnie zazdrosc , ze sama sobie doskonale radze , wieszz dzieci sa ubrane głodne nie chodza mam duzo ze swojej zaradnosci
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
oj niewiem jak zapowie sie dzisiejszy dzien , bo rano obudziłam sie z bolem głowy . wiec niezapowiada sie ciekawie
-
AnaStazJa
Elu <przytul> Dałabym popalić tej sąsiadeczce, to sama by lokum zmieniła ze strachu :patyk
A co do mojego dzisiejszego dnia to nauki ciąg dalszy. Zapowiada się ciężko dzień. Chyba jakieś choróbsko mnie łapie...
A co do mojego dzisiejszego dnia to nauki ciąg dalszy. Zapowiada się ciężko dzień. Chyba jakieś choróbsko mnie łapie...
Oj Elu, współczuję.. Masakra z taką... ale to ja bym pięknym za nadobne odpłacaała... i tez zgłaszała jej wybryki, nawet najmniejsze....
ech... porażka z takimi ludzmi...
Anastazja, a Ty zdrowiej... bo to niezdrowo chorować
a ja dziś mam kiepski dzień w pracy... mój kierownik znów szaleje....
ech....
ech... porażka z takimi ludzmi...
ech....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zmień kierownikaKayira pisze:
Hihi dobre ,również życzę zrdrówka
ech....
Elu nie przejmuj się sąsiadką bo nie jest tego warta
A co do mojego dnia miałam dzisiaj jakiś napad sprzątania hihi pomyłam wszystko co było możliwe do umycia i wyprania i teraz siedzę i odpoczywam
AnaStazJa -kuruj się i nie daj chorobie. 
Elu -nie daj się jej zdołować, pewnie tylko na to czeka. Uśmiechu więcej... nie warto się przejmować wredotą.
Kayira- Ty też się nie przejmuj, kochana. Wszystko dobrze się ułoży. Pomyśl sobie o wieczornym wypadzie z połówkiem.
Armigor -zazdroszczę zapału do porządków.
A co do mojego dnia... Wspólny, spokojny poranek, spacer z bestyjkami, trochę porządków, udany obiad, grzebańsko przy akwariach, chwila odpoczynku przed pracą połówka. Narzekam, bo nie dotulona jestem. Znowu spacer i kawa... i teściowie.
Czekam tylko na powrót połówka.
Elu -nie daj się jej zdołować, pewnie tylko na to czeka. Uśmiechu więcej... nie warto się przejmować wredotą.
Kayira- Ty też się nie przejmuj, kochana. Wszystko dobrze się ułoży. Pomyśl sobie o wieczornym wypadzie z połówkiem.
Armigor -zazdroszczę zapału do porządków.
A co do mojego dnia... Wspólny, spokojny poranek, spacer z bestyjkami, trochę porządków, udany obiad, grzebańsko przy akwariach, chwila odpoczynku przed pracą połówka. Narzekam, bo nie dotulona jestem. Znowu spacer i kawa... i teściowie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Oj moje akwarium też prosi się o zmianę wody ,ale ja tego nie lubię ,najgorsze jest spuszczenie wody
resztę idzie przeżyć
Mi się marzy masaż
więc czekam na męża ,maluszki położę spać,starszy synek na treningu więc wykożystam czas i zmolestuję mojego Miśka żeby zrobił mi masażyk 
Mi się marzy masaż
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
no dzisiaj to do miasta trzeba jechac rachunki popłacic a potem normalne zajecia domowe
-
AnaStazJa
Choróbsko zaleczone i jest ok 
Dziś pogoda ładna, futrzaka na spacer wezmę, na forum może ciut posiedzę, do miasta może skoczę.
Dziś pogoda ładna, futrzaka na spacer wezmę, na forum może ciut posiedzę, do miasta może skoczę.
I to najważniesze
graty 
a ja dziś po pracy lecę do ginekologa...
a później do domu, niby mój ma kolację zrobić
a ja dziś po pracy lecę do ginekologa...
a później do domu, niby mój ma kolację zrobić
Kayira coś ze zdrówkiem,czy rutynowe badanie? A może
Elu to masz trochę różnorodności dzisiaj wywieszone sie z domu i zdała od sąsiadki
Anastazja do miasta za czymś konkretnym?
Miłego dnia
Ja posprzątać na ogrodzie ,zabawki muszę pomyć
Elu to masz trochę różnorodności dzisiaj wywieszone sie z domu i zdała od sąsiadki
Anastazja do miasta za czymś konkretnym?
Miłego dnia
Ja posprzątać na ogrodzie ,zabawki muszę pomyć

Armi, po prostu kontrola, nie byłam chyba z 2 lata 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak Armigor mam roznorodnosc , a jak juz rutyna wkrada sie w zycie sasiedzkie to sasiadka dostarczy atrakcji . Dobry film by nakrecil a ja do kinaa nie musze chodzic.
a dzisiaj z rana w domku , potem cebula do skubania i chyba rusze pogrzebac na działce
a dzisiaj z rana w domku , potem cebula do skubania i chyba rusze pogrzebac na działce
A ja ma m dziś urodzinki kolejne.
Nie ma się czym chwalić ale mam nadzieję że coś miłego się zdarzy.
Miałam sen że że wygrałam 30 tyś w RMF(zaraz będę słać imie)
A poza tym to mężulek jakieś newsy szykuje więc może będzie milo
Pozdrawiam
Nie ma się czym chwalić ale mam nadzieję że coś miłego się zdarzy.
Miałam sen że że wygrałam 30 tyś w RMF(zaraz będę słać imie)
A poza tym to mężulek jakieś newsy szykuje więc może będzie milo
Pozdrawiam
Monotonnie, ale jutro odbijemy i na weekend. W reszcie wspólnie. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
Babeczkowa_ewa
- Fajna Kobietka
Dzisiejszy czas upłynie mi na załatwianiu różnych spraw i ogólnej bieganinie, no i na pracy też niestety.... A na sam wieczór spróbuję dokończyć układać rzeczy w szafkach po małym przemeblowaniu.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
spoznione ale szczere , zyczenia urodzinowe erchen .
Moj dzionek jak zwykle od rana troche na działke a popołudniu w domku ciacho trzeba jakies upiec
Moj dzionek jak zwykle od rana troche na działke a popołudniu w domku ciacho trzeba jakies upiec
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
dzisiaj sobota wiec sprzatanko , obiadek . i codzienne pozostałe obowiazki . i tak minoł nam juz kolejny tydzien
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
moj dzisiejszy dzionek z moim ukochanym połoweczke ktory jest tylko nasz
Weekend tez z poloweczkiem, choc nie tak go sobie wyobrazalismy. Cala niedziela na tabletkach przeciwbolowych hah..."a mialo byc tak pieknie".
Ty narkomanko!! Za tabsy się bierzesz przeciwbólowe, niema to jak pełny odlot prawda?Blackfox pisze:Weekend tez z poloweczkiem, choc nie tak go sobie wyobrazalismy. Cala niedziela na tabletkach przeciwbolowych hah..."a mialo byc tak pieknie".
Adrian