Dziewczyny, Sylwester już niedaleko, może czas rozejrzeć się za jakąś ciekawą kreacją
Może macie jakieś super ciuszki na tą okazję we własnej szafie
A może zamierzacie coś kupić
Pochwalcie się w jakich strojach przywitacie lub chciałybyście przywitać 2010 rok.
najpierw to ja muszę się zdecydować gdzie pójdę na tego sylwestra, żeby móc odpowiednio dopasować strój:P sukienka czerwona śliczna, choć ja zdecydowanie wybrałabym wersję czarną:)) (mi osobiście w czerwonym niedobrze). Poza tym pewnie postawię na jakąś fajną tunikę i legginsy:))Podobały mi się takie tuniki czarne w cekiny również czarne ale nie wiem czy gdzieś jeszcze takie dostane:))Powoli zacznę się rozglądać|:P a co z makijażem i fryzurą dziewczyny? Macie jakieś ciekawe pomysły?:)
Luśka bardzo ładna ta czerwona sukienka napewno wyglądałabyś równie pięknie jak modelka na zdjęciu :woman .A dla siebie widziałabym coś w stylu małej czarnej z jakimś delikatnym akcentem dekoracyjnym(coś błyskotliwego)
evka pierwsza prezentowana przez Ciebie sukienka jest zbyt śmiała jak na zabawę andrzejkową i przypomina trochę dynię jak na hallowen druga niczego sobie ale to już raczej na większe wyjście.Ale pomysły dobre
a co myślicie o takiej biżuterii do małej czarnej http://www.preqursor.eu/piekno-i-elegan ... olour.html ?
Tylko że teraz to bardziej na imprezę karnawałową niż sylwestra A myślę że takich jest dużo i przed każdym zawsze problem "co założyć?". Dziś mi się szykuje jedna ale w stylu hawajskim i oczywiście nie mam co założyć ale pewnie przyjaciółka mnie poratuje:)
Oooo widze że nie tylko ja mam biżuterię z PREQURSOR Pisałam w jakimś poście że dostałam od przyjaciółki http://www.preqursor.eu/piekno-i-elegan ... llent.html miło wiedzieć że ktoś też ma coś z tej kolekcji, a może inaczej Kaska Ty masz czy dopiero chcesz kupić?
Widzę, że interesujecie się modą. Zapraszam na stronę internetową:balakier-style.pl i do
czytania i komentowania blogu: balakier-style.blog.onet.pl.pozdrawiam Kika
Mam, mam jakiś czas temu kupiłam i zakładam na specjalne okazje, mi się bardzo podoba tak jak pisałam wcześniej do małej czarnej!:) zbliża się weekend a wraz z nim kolejna impreza )) tym razem lata 60. - macie może jakis pomysł co mogę założyć???to już za dwa dni!
a ja nabyłam jeszcz ejeden ich komplecik Balls and cube... poza tym ostatnio dostałam sobie sliczny zegarek!!! teraz już bransoletki to chyba nigdy nie założe
kurcze ta sukienka jest super ja jeszcze niewiem ale będę już o tym myśleć
choć może jedna z propozycji moich koleżanek kogoś zainteresuje http://azjatyckistyl.pl/Biala-Elegancka ... -p139.html
Mi udało się wrócić do wymarzonej figury sprzed kilku lat i chciałabym to teraz podkreślić odważną kreacją. Co myślicie o takiej małej czarnej? Ładnie eksponuje plecy, a ja jestem z nich zadowolona
Małą czarna nigdy nie wyjdzie z mody,a jeżeli dołożysz do tego oryginalną biżuterie to całość będzie prezentować się naprawdę bardzo fajnie. Dobry pomysł:)
teraz jest karnawały czas więc warto rozejrzeć się za sukienką , na różne okazje, bo teraz też jest dobry cenowy okres, bo wszędzie są promocje, warto zaglądać, też do różnych sklepów z promocjami, albo do klubów zakupowych np stilago bo wtedy wiadomo, że dostanie się markowe ciuchy w bardzo dobrych cenach
Karnawał już się kończy... Macie jakieś stylizacje przygotowane na zakończenie tego hucznego okresu? Ja skusiłam się na sukienkę małą czarną , ale brokatową. Nie potrzeba do niej wiele dodatków, bo sama w sobie jest wystarczająco karnawałowa:)