mleko modyfikowane
mleko modyfikowane
Mamusie jakie mleko piją wasze dzieciaczki? chcę przejść na MM i pod uwagę biorę Bebilon, wiecie gdzie stacjonarnie kupić najtaniej?
Re: mleko modyfikowane
Bebilon świetnie nam się sprawdza, a najtaniej stacjonarnie to kupujemy w DOZie, mają ciągle dobrą cenę.
Moja siostra dla córki też właśnie kupuje Bebilon, muszę dać jej znać żeby zajrzała do doz, może faktycznie tam cena okaże się lepsza.
A to stacjonarnie kupujecie Bebilon w DOZie?
Tak, stacjonarnie Bebilon jest najtańszy w DOZie, kupuję tam już od dawna.
Faktycznie dobra cena tego Bebilonu, zrobiłam sobie zapas bo boje się, że zaraz cena pójdzie do góry.
Tak na szczęście promocja na Bebilon cały czas obowiązuje, też robiłam zapas wczoraj dla synka.
Moja siostra też mówi, że Bebilon najtańszy jest właśnie w DOZie stacjonarnie, nie ma co przepłacać.
Bo to naprawdę fajne mleko, a jeszcze w dobrej cenie w doz to bardzo opłaca się kupić.
-
Marcela543
- Jestem tu nowa :)
Mój synek tylko bebilon, sprawdź tutaj, często można wyłapać promocje https://krainaoszczedzania.pl/
Jestem wierna zakupom stacjonarnym więc kupuję tylko w DOZie.
Widziałam, że w DOZie cały czas Bebilon jest na promocji w super cenie, więc warto kupować u nich stacjonarnie.
-
Marcela543
- Jestem tu nowa :)
Po ile jest w dozie?kika29 pisze:Widziałam, że w DOZie cały czas Bebilon jest na promocji w super cenie, więc warto kupować u nich stacjonarnie.
Ja też cały czas kupuję w DOZie Bebilon, oni w sumie stacjonarnie mają najlepszą cenę.
Jak kupować stacjonarnie Bebilon to tylko w DOZie, zdecydowanie najbardziej się opłaca.