Milej nocki dziewczynki
Minął kolejny dzień
-
meredith
Re: Minol kolejny dzien.
Cześć Kochane, ja tylko się przyszłam przywitać... mam na dzisiaj dość przeżyć. Jestem tak roztrzęsiona, że mam nocke z glowy. Dzis juz nie zasne, nie moge dojsc do siebie...
jutro Wam opowiem, nie mam teraz sily
ale juz jest wszystko dobrze-mam nadzieje 
Milej nocki dziewczynki
Milej nocki dziewczynki
-
jagoda
meredith przestraszyłaś ... mam nadzieje że jest dobrze trzymam kciuki. Minął kolejny dzień tak tak mam urodziny a podobno w jakimś wieku kobieta przestaje już liczyć póki co mam 23 lata jestem szczęśliwą zwariowaną i cholernie wygadaną kobietą niestety tak jak pisałam piszę coraz więcej a buziak rzadko kiedy mi się zamyka ale tak juz mam a jak na dziennikarza przystało to chyba dobrze ;D Dobrze na mnie juz czas idę się wykapać niedługo wróci mój najcierpliwszy Luby który znosi moje eksperymenty kulinarne
On naprawde musi mnie kochać 
-
evka
Sobota minela super na dzialce u rodzicow bylo rewelacyjnie dzieciaki sie wyszalaly za wszystkie czasy i sa opaleni
tz byli juz opaleni ale teraz sa jeszcze bardziej a dzis ? hm juz po sniadanku zaraz kawusia basen a potem sie zobaczy a jak wam minela sobota i nie dziela???
Milej i Goracej niedzieli zycze
Milej i Goracej niedzieli zycze
-
meredith
Nam minęła również super, he he bo spędziłyśmy ją razem evka 
-
evka
A my dzis w domku no przed domkiem na ogrodzie sie ma rozumiec i dzis wlazlam do basenu z dzieciakami basen duzy wiec czemu nie ? hhihi bylo fantastycznie hihih
zaraz ide zrobic kolacyjke i pojedziemy rowerkiem gdzies :rower a potem jak dzieciaki wyladuja wrescie w lozkach to z mezem usiadziemy se przy badenie z piwkiem
A co uwas kolezanki??????
A co uwas kolezanki??????
-
Luśka
a ja dziś z moim Misiakiem pojechaliśmy na rowerkach nad jeziorko...zmęczyłam się ostro bo dawno nie jeździliśmy i to w tak dość daleką trasę:) ale warto było:) szkoda że tylko tak mało słoneczka u nas...bo jest cieplutko..około 26-29 stopni.
-
evka
A u nas taka gara byla ze szok ponad 30 stopni i strasznie duszno dobrze ze mamy basen hihih
A teraz pieke babke kto chce kawalek ?
-
evka
ok ja ostygnie to ci dam z kawusia mala bo juz godz. puzna a przepis wlasnie napisalam hhihih 
-
evka
A ja wlasnie obgolilam meza maszynka bo mial kudly za dlugie
hihih cos dlugi ten dzien moj dzis ihihihh zaraz ide spac wkoncu
i dzis nie sama jak co niedziela tylko z mezem jak przystalo na malzenstwo hhihh

-
jagoda
A u mnie niedzielka minęła wspaniale nigdy nie czułam się aż tak mocno szczęśliwa kto wie może nas przybędzie hehehe
No a tak po za tym to słodkie lenistwo i długi spacerek. A dzisiaj czeka mnie przeprawa z kursem na prawko własnie ide sie zapisać 
-
evka
jagoda ja trzymam kciuki za to by was przybylo a za prawko trzymam dwa kciuki daj znac jak poszlo POWODZENIA DZIEWCZYNO 
-
evka
A mnie zaraz szlak trafi kanalize mi robia kolo haty wszystko sie trzesie buczy bo teraz ubija ziemie mam dosc kiedy to sie skonczy?????????????/he??? 
-
jagoda
Kursik spoko zaczynam dopiero :)A z tym przybywaniem hmmm zobaczymy
CO kolejne dni przyniosą
U mnie wczoraj dość nudnawo ale jakoś tak
evka współczuje u mnie zawsze codziennie rano wywożą śmieci tak koło 6 a ja mieszkam na parterze... ni da rady pospać dłużej .... 
-
evka
O kurcze to ja ci wspulczuje u mnie to chwilowe ale ty to masz przerabane
A moze zalozysz rolety zewnetrzne i cos pomoze? u mnie nudy pogoda pod psem dzieciaki nieznosne niemoga znalesc sobie miejsca D wrucil i pojechalismy po wieksze zakupy zaplacilam rachunki a za chwile kolacja dzis hamburgeyr robie 
-
Panna_M
Hej Dziewczyny! mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście. Ajj... cos ostatnio mnie tu nie było, muszę nadrobić wszystkie tematy i posty, hehe 
Co u Was słychać ?
Co u Was słychać ?
-
jagoda
rolety zewnętrzne hmmm wiesz zauważyłam że sporym wyciszeniem jest zamknięcie okna gorzej jak jest ponad 30 stopni na zewnątrz
A wczorajszy dzionek minął mi straszliwie nudno... sprzątanie
i nuuuuuuuuuuuuuuda za to dzisiaj
dalej kursik
i oby do niedzieli hehehe
-
evka
Panna_M pisze:Hej Dziewczyny! mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście. Ajj... cos ostatnio mnie tu nie było, muszę nadrobić wszystkie tematy i posty, hehe
Co u Was słychać ?
Nie zapomnielismy o tobie przynajmniej nie ja hihihi u mnie normalnie wlasnie wypilam kawe i nagadalam sie z kolezanka i ide zjesc obiadek do wieczora
-
hanka32
WITAJCIE DZIEWCZYNY.Fatktcznie nie pożegnałam się jak zauważyła evka ale mam nadzieje że mi wybaczycie.Byłam tak zauroczona moim wyjazdem że zapomniałam o Was.Moje minione dni spedziłam z moim mężem na wypoczynku nad morzem.Pogoda dopisała opaliliśmy się wykąpaliśmy się w morzu i wogóle spędziliśmy osiem wspaniałych wspólnie spędzonych dni.Ale co dobre szybko się kończy ja wóciłam do pracy a mój mąż wyjechał w delegację 
-
meredith
Właśnie miałam pytać dziewczyn, gdzie się Nam zapodziałaśPanna_M pisze:Hej Dziewczyny! mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście. Ajj... cos ostatnio mnie tu nie było, muszę nadrobić wszystkie tematy i posty, hehe
Co u Was słychać ?
Nadrabiaj, nadrabiaj i wracaj do Nas
-
Panna_M
Nie opuściłabym tak fajnego forum i tak miłe towarzystwo 
Mialam trochę spraw na głowie, kłótnia z Moim
(ale już wszystko ok) i jakoś nie miałam ochoty na nic, całymi dniami jezdzilam na rowerze w tą i z powrotem, bez zadnego celu i czytalam jakies romansidla :/
Mialam trochę spraw na głowie, kłótnia z Moim
-
evka
Dobrze ez sie wszysko juz ulozylo i pisz pisz.
]
jagoda chcesz kawe ? razem odpisujemy na posty hihihi ja odpisuje i okazuje sie ze jestes przeddemna hihiihi
]
jagoda chcesz kawe ? razem odpisujemy na posty hihihi ja odpisuje i okazuje sie ze jestes przeddemna hihiihi
-
jagoda
jagoda chcieć kawa
he he he spoko a u mnie ze tak powiem z przybywania nici mam trudne dni....i wielkiego doła ide chyba jakieś śniadanie zaliczyć 
-
evka
Ja sniadanie zaliczylam platki fitnes a teraz ja isc zrobic se kawcie i tobie zecz jasna hihihi ze smitana ?
A ztymi przypadlosciami naszymi juz tak jest trzeba to przezyc jakos powodzenia hhih