Minął kolejny dzień
-
meredith
Re: Minol kolejny dzien.
I co Evka, poplotkowałyście sobie z koleżanką?
Ból nie minął, tabletka jedynie go złagodziła, do tego doszedł mi ból brzucha, nie wiadomo skąd. Czuje się fatalnie, ale mimo to dzień minął mi bardzo fajnie, na długim spacerku z córeczką i przyjaciółkami. A wieczorem pogaduchy z bratową i było super hehehe...
Ból nie minął, tabletka jedynie go złagodziła, do tego doszedł mi ból brzucha, nie wiadomo skąd. Czuje się fatalnie, ale mimo to dzień minął mi bardzo fajnie, na długim spacerku z córeczką i przyjaciółkami. A wieczorem pogaduchy z bratową i było super hehehe...
-
evka
Ja wlasnie wrucilam z roweru bylam ze synem a teraz kawusia .Popoludniu wrescie wizyta u kumpeli juz o 8 dzwonila ze sie stesknila
Nie mowiac o naszych dzieciakach wiec dzis bedzie okazja poplotkowac i pogadac na powarzne tematy dzieciaki zajma sie soba panowie tez 
-
meredith
Szkoda, chciałam Ci właśnie pisać, że z Zuzią wpadniemy na cały dzień, no ale trudno. To miłego popołudnia siorkaevka pisze:Ja wlasnie wrucilam z roweru bylam ze synem a teraz kawusia .Popoludniu wrescie wizyta u kumpeli juz o 8 dzwonila ze sie stesknilaNie mowiac o naszych dzieciakach wiec dzis bedzie okazja poplotkowac i pogadac na powarzne tematy dzieciaki zajma sie soba panowie tez
-
jagoda
czekam na jakies natchnienie bo mi znowu uciekło...
a dzisiaj mam nadzieje, ze trochę sobie odpocznę bo jakoś ostatnio cały czas coś robię wiem, że dopiero środa ale nie wiem dlaczego tak mnie wszystko męczy. Dziś
zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
-
hanka32
Mój dzień mija mi z wielkim bólem głowy.Łeb mi pekał w szwach i nie obyło się bez ketonalu tylko on mi jeszcze pomaga,a to dzięki mojej koleżance która kiedyś mi o nim powiedziała
tak tak moja droga o Tobie piszę 
-
jagoda
już wiem dlaczego tak się wczoraj czułam ... wczoraj mało nie mdlałam byłam w takim stanie, że mój luby bał się czy mu nie padnę... gorączka i ogólne zmulenie... dzisiaj w wyrku pod kocykiem na dworze słonko a ja leżę pod ciepłym kocem w grubym swetrze i skarpetach... się urządziłamz rana dostałam czosnek, mleko i miód... czekam az mój książe wróci z pracy bo tak ogólnie to mi strasznie nudno jest i cały czas mi sie chce spać....
-
jagoda
dzięki dzięki już jest troszku lepiej nie ma to jak domowe leczenie 
-
evka
To bardzo dobrze ze juz jest lepiej .A ja wypilam kawusie i sprzatam zrobilam odkurzaczem pomoglam pozbierac dzieciakom zabawki a teraz biore sie za scieranie kurzy i mycie podlog i musialam podrodze se przysiasc by zlapac oddech
a potem bede pachnaca czekac na meza i obiad ktory ma przywiesc ja mam dzis elbe hiii popoludniu wybieramy sie do znajomych na ognisko
tz. popoludniu bedzie kawa u nich a ognicho wieczorem wiadomo 
-
hanka32
Ja też jak zwykle sama.evka przyjemności życzę na ognisku a wieczorem przy boku męża
hi hi hi
-
Panna_M
Witajcie! Przepraszam że mnie tyle nie było, teraz tez jestem na chwilkę, bo dziś wesele mam w rodzinie, hehe impreza aż 3 dniowa, więc w poniedzialek dopiero wracam 
Miłego weekendu !!
ps. jak wróce to nadrobię wszystkie tematy i posty
Miłego weekendu !!
ps. jak wróce to nadrobię wszystkie tematy i posty
-
jagoda
deszczowo pochmurno i nudno buuu ale za to cały dzień z nim to jest plus wrócił do mnie wczoraj po północy i jak wrócił tak zasnał hehehehe 
-
hanka32
Panna M faktycznie długo Cię nie było na forum.Trochę się tu działo oj działo 
-
agat
Cześć dziewczyny...
Kolejny dzionek miną i już padam na pyszczek. Jakiś dziwny był ten dzień. Ciśnienie coś wariowało bo głowa mnie bolała tak bardzo , że musiałam po proszki sięgnąć ( a mi się to prawie nie zdarza) Na szczęście synek szybko zasnął i wreszcie mogę odpocząć.
Kolejny dzionek miną i już padam na pyszczek. Jakiś dziwny był ten dzień. Ciśnienie coś wariowało bo głowa mnie bolała tak bardzo , że musiałam po proszki sięgnąć ( a mi się to prawie nie zdarza) Na szczęście synek szybko zasnął i wreszcie mogę odpocząć.
-
evka
A mi dzien minol fantastycznie impreza sie udala zurku nalewac nie musialam uf
Pogoda sie utrzymala bylo fajnie chlodno a najlepiej bylo wieczorem jak byla zabawa i zimne piwo kuflowe bawilismy sie do 3 .
A tak na marginesie ludzie sa porabani niektozy mlode szczony wyniesli ze swietlicy ze stolu szweckiego wazy ze zurkiem i postawili na palace sie slupy i szlak je trafil maz poszedl je posciagac glopki mieli radoche do czasu jak soltys nie poinformowal ich ze jedna kosztuje 200 zeta bo to ceramiczne byly wiec zżute beda robic I powiem wam jedno jak sie chlop ututa to jeszcze jakos tak normalne ale jak baba sie przewraca bo takie byly to juz masakra a ile smiechu hiiihi ja z Darkiem bawilam sie wysmienicie nie turlajac sie po po trawnikach acha jedna omalo co by nie wpadala do ogniska
A tak na marginesie ludzie sa porabani niektozy mlode szczony wyniesli ze swietlicy ze stolu szweckiego wazy ze zurkiem i postawili na palace sie slupy i szlak je trafil maz poszedl je posciagac glopki mieli radoche do czasu jak soltys nie poinformowal ich ze jedna kosztuje 200 zeta bo to ceramiczne byly wiec zżute beda robic I powiem wam jedno jak sie chlop ututa to jeszcze jakos tak normalne ale jak baba sie przewraca bo takie byly to juz masakra a ile smiechu hiiihi ja z Darkiem bawilam sie wysmienicie nie turlajac sie po po trawnikach acha jedna omalo co by nie wpadala do ogniska

-
hanka32
Widzę evka że impreza była zaliczona na szóstkę.Trochę relaksu Tobie i mężowi się należy i to nawet bardzo się należy
.A mnie dzień znów mija z bólem głowy 
-
evka
Biedna znowu ta glowa wiezielas tabl? a moze wpadniesz na kawe? to ci minie popoludniu zecz jasna