Zastanawiam się co myślicie o urządzeniu jakim jest mikroskop owulacyjny. Używam od jakiegoś czasu Afrodyty. Jestem zadowolona, ale co wy o tym myślicie? To dobra alternatywa dla testów paskowych?
Mikroskop owulacyjny
-
wiecznadieta
Mikroskop owulacyjny
Hej 
Zastanawiam się co myślicie o urządzeniu jakim jest mikroskop owulacyjny. Używam od jakiegoś czasu Afrodyty. Jestem zadowolona, ale co wy o tym myślicie? To dobra alternatywa dla testów paskowych?
Re: Mikroskop owulacyjny
Ja również chcę się dowiedzieć czegoś na ten temat. Niestety póki co nie otrzymałam odpowiedzi
Oj, wiesz jak to jest, czasem lepiej podyskutować na forum 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
nina19
No ale to jest żadko używane, więc jak wpisze w googlach, to może więcej na ten temat znajdzie.
Jak widzisz nikt jeszcze nic na ten temat nie napisał.
Chciałam tylko dać radę ; P .
Jak widzisz nikt jeszcze nic na ten temat nie napisał.
Chciałam tylko dać radę ; P .