Mieszkanie

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

Mieszkanie

Post autor: paatka23 »

Hej, kupiliśmy mieszkanie, które nie całkiem odpowiada naszemu stylowi i chcielibyśmy odnowić jego pomieszczenia, dlatego poszukujemy firmy, która nam pomoże to zaprojektować. Słyszałam, że niesamowite projekty ma pracownia architektoniczna Architetto z Warszawy. Słyszeliście kiedyś o nich, możecie polecić?
Awatar użytkownika
dbergnaum
Jestem tu nowa :)

Re: Mieszkanie

Post autor: dbergnaum »

Ja również zastanawiam się nad zakupem mieszkania. Chciałabym jednak znaleźć nowe lokum w innej miejscowości. Zastanawiam się nad Poznaniem, ponieważ bardzo lubię to miasto. Mam nadzieję, że moje plany wypalą.
Mieszkanie w Poznaniu? Czemu nie!
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Aktualnie jest dosłownie wysyp nowych mieszkań i coraz mniej chętnych na kupno z oczywistego powodu :evil: Dlatego jeśli chcesz kupic mieszkanie a masz ograniczony budżet, to zamiast centrum wielkiego miasta, wybierz przedmieścia. PRzykładowo zamiast Warszawy wybierz podwarszawskie Ząbki czy Wołomim, w których jest naprawdę dużo pięknych inwestycji np. w Ząbkach na Skrajnej i Miłej.
Awatar użytkownika
wilfredo.ryan

Post autor: wilfredo.ryan »

W przypadku mieszkań o małym metrażu salon staje się jego sercem. Z zasady jest pomieszczeniem o największej przestrzeni, co pozwala na wielofunkcyjną aranżację. Znajdą tu zastosowanie nieoczywiste rozwiązania, jakimi są stoły rozkładane.
Małe mieszkanie – jak je sprytnie urządzić?
OlaMola
Miła Kobietka

Post autor: OlaMola »

Wiadomo, że dekoracja jest bardzo ważna i warto wybrać takie materiały, które zapewnią estetykę. Ze swojej strony nie polecam elastycznych okładzin, bo bardzo szybko się niszczą i nie wyglądają estetycznie
Awatar użytkownika
whaley

Post autor: whaley »

Szybkie znalezienie nabywcy na mieszkanie, meble lub nawet samochód wymaga czasu oraz zaangażowania, choć wiele zależy także od renomy serwisu ogłoszeniowego.
Jak szybko znaleźć nabywcę na mieszkanie lub inne towary? Krótki poradnik
zuzannaa
Miła Kobietka

Post autor: zuzannaa »

No wiadomo trochę trzeba czasu poświęcić czy to dom czy samochód, zrobić zdjęcia dodać ogłoszenia odebrać trochę telefonów i odpowiadać na pytania.