Mieszkanie
Mieszkanie
Hej, kupiliśmy mieszkanie, które nie całkiem odpowiada naszemu stylowi i chcielibyśmy odnowić jego pomieszczenia, dlatego poszukujemy firmy, która nam pomoże to zaprojektować. Słyszałam, że niesamowite projekty ma pracownia architektoniczna Architetto z Warszawy. Słyszeliście kiedyś o nich, możecie polecić?
Re: Mieszkanie
Ja również zastanawiam się nad zakupem mieszkania. Chciałabym jednak znaleźć nowe lokum w innej miejscowości. Zastanawiam się nad Poznaniem, ponieważ bardzo lubię to miasto. Mam nadzieję, że moje plany wypalą.
Mieszkanie w Poznaniu? Czemu nie!
Aktualnie jest dosłownie wysyp nowych mieszkań i coraz mniej chętnych na kupno z oczywistego powodu
Dlatego jeśli chcesz kupic mieszkanie a masz ograniczony budżet, to zamiast centrum wielkiego miasta, wybierz przedmieścia. PRzykładowo zamiast Warszawy wybierz podwarszawskie Ząbki czy Wołomim, w których jest naprawdę dużo pięknych inwestycji np. w Ząbkach na Skrajnej i Miłej.
- wilfredo.ryan
- Jestem tu nowa :)
W przypadku mieszkań o małym metrażu salon staje się jego sercem. Z zasady jest pomieszczeniem o największej przestrzeni, co pozwala na wielofunkcyjną aranżację. Znajdą tu zastosowanie nieoczywiste rozwiązania, jakimi są stoły rozkładane.
Małe mieszkanie – jak je sprytnie urządzić?
Wiadomo, że dekoracja jest bardzo ważna i warto wybrać takie materiały, które zapewnią estetykę. Ze swojej strony nie polecam elastycznych okładzin, bo bardzo szybko się niszczą i nie wyglądają estetycznie
Szybkie znalezienie nabywcy na mieszkanie, meble lub nawet samochód wymaga czasu oraz zaangażowania, choć wiele zależy także od renomy serwisu ogłoszeniowego.
Jak szybko znaleźć nabywcę na mieszkanie lub inne towary? Krótki poradnik
No wiadomo trochę trzeba czasu poświęcić czy to dom czy samochód, zrobić zdjęcia dodać ogłoszenia odebrać trochę telefonów i odpowiadać na pytania.