Mecenas i rozwód

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Mecenas i rozwód

Post autor: dominika10 »

Hej, niestety niedługo czeka mnie rozwód i walka o alimenty dla moich dzieci. Wiem, że nie będzie to łatwe, więc potrzebuję dobrego prawnika. Koleżanka z pracy mówiła mi kiedyś, że pomógł jej w podobnym przypadku mecenas Mindykowski i bardzo chwaliła go pod względem doświadczenia i wiedzy. Co sądzicie, znacie, byliście kiedyś?
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: Mecenas i rozwód

Post autor: Arletta Bolesta »

W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa, aby pomiędzy procesami była spójność

dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny

mail: [email protected]
AKrol
Miła Kobietka

Post autor: AKrol »

Żeby rozwód poszedł gładko i bez zbędnych opóźnień czy komplikacji, najlepiej skorzystać z pomocy dobrego prawnika. Wiadomo to jest dla każdego trudny czas i trzeba mieć kogoś kto zadba o przebieg sprawy i wszystkiego dopilnuje. Moją sprawę rozwodową prowadził mecenas Paweł Odolecki , który prowadzi praktykę w Ełku. Bardzo rzetelnie się wszystkim zajął, cała sprawę pokierował sprawnie, jest empatyczny, do każdej sprawy podchodzi z zaangażowaniem, jest godny zaufania.
OdyliaRot
Jestem tu nowa :)

Post autor: OdyliaRot »

Rozwód niestety jest porażką dwóch ludzi
dorociazrt
Miła Kobietka

Post autor: dorociazrt »

Bardzo współczuję. Nie wyobrażam sobie przez to przechodzić.
wiki0001
Jestem tu nowa :)

Post autor: wiki0001 »

Jestem z Tobą. Wiem, że walka na sali sądowej to nie lada wyzwanie. Ja korzystałam z pomocy Kancelarii JWC i serdecznie Ci polecam. Tej pomocy, jaką otrzymałam od nich, nigdy nie zapomnę. Niezwykły profesjonalizm i zaangażowanie.
ODPOWIEDZ