Meble z IKEI
Meble z IKEI
Produkty ze sklepów IKEA dostępne dla każdego bez wychodzenia z domu - aeki.pl
Re: Meble z IKEI
z tego co widzę to ceny takie jak z IKEI, ale nie widać jaka cena za przesyłkę...tzn nie działa ta zakładka :/
-
Kolaboracja
Ikea to meble za bezcen, więc i jakość nie za szczególna, nie lubię tych mebli, sto razy bardziej wolę chociazby helvetię wieruszów, gdzie mam podobne ceny ale jakość lepszą, jednak ikea kojarzy mi się z czymś mało trwałym
-
klaudia789
- Jestem tu nowa :)
Ja jednak wolę meble na zamówienie
Ekologiczne środki czyszczące: proecosg.pl/produkty
-
kkk-kamila
Ja kocham ikee !
- redorange666
- Samiec
Tylko prawdziwe drewno... a nie jakaś prasowana tektura... ikea... kośmar.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
a ja się nie zgodzę. Kupiłam tam tanio stół, krzesła, półkę szafkę. Z jakości jestem jak najbardziej zadowolona! Faktycznie, robią masówkę - ale jak ktoś ma mniej kasy to nie widzę przeszkód.
Zawsze jestem pod wrażeniem, jak potrafią urządzić np. 25 m2 - okej, jest ciasno, ale jak funkcjonalnie
Jestem za.
Zawsze jestem pod wrażeniem, jak potrafią urządzić np. 25 m2 - okej, jest ciasno, ale jak funkcjonalnie
Jestem za.

Hmm mam mieszane uczucia. Meble faktycznie interesujące, ale z tą trwałością niestety bywa różnie.
- Atlantic Polska
- Miła Kobietka
W Ikei można kupować jak najbardziej dodatki, tkaniny, lampki itp. W przypadku mebli np. mam proste biurko od nich, które służy mi prawie dekadę, mimo, że w pierwszym miesiącu użytkowania zepsuł się mechanizm wysuwania blatu
. Jednak nie polecam łóżek, gdy spałem u moich rodziców i szedłem po ich łóżku z Ikea zapadła mi się noga.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
z łóżkiem mam podobne doświadczenia
wszystkie szczebelki się połamały mojej wspólokatorce i trzeszczy jak się wierci:P

- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Może kiedyś meble z Ikei były tanim kiczem ale wydaje mi się, że teraz to się trochę zmieniło. Sam fakt, że na sprzęty i meble jest od 5 do 25 lat gwarancji mówi za siebie. Nie twierdzę, że wszystkie meble są super. Oczywiście zdarzają się artykuły gorszej jakości ale ja ogólnie jestem zadowolona. Mam prawie całe mieszkanie wyposażone w Ikei i nie narzekam. Jedyne co reklamowałam to ociekacz do naczyń, który zardzewiał...
Ale wymienili mi go na nowy bez jednego słowa.
-
ZygfrydSala
Ja osobiście jakbym nie miał funduszy na lepsze meble to bym się skusił.
Wiecie,że wizytówki plastikowe są trwalsze.
Kiedyś jako studentka kupiłam tam najtańsze kieliszki do wina. Potem jako młoda mężatka kupiłam inne, też tanie, trochę większe. Niedawno kupiłam takie duże, eleganckie.
I wtedy, 10 lat temu i teraz było mnie na coś stać w Ikei. Nie podawałam wina w plastikowych kubkach jak przyszli znajomi.
To jest tak, w moim przypadku, że w zależności od potrzeb i możliwości finansowych tam zawsze mogę coś kupić. No i lubię ich produkty. Bo trzeba mieć świadomość, że porównując najtańszą komodę (teraz chyba ok 70 zł) do takiej za 300 zł - trzeba liczyć się z różnicą w jakości i trwałości. Może to i prasowana tektura, może komuś się nie podoba... Kiedyś najtańsze produkty z Ikei kupowałam z braku pieniędzy i wobec widma mieszkania w pustym wynajmowanym pokoju. Obecnie kiedy szukam jakiegoś mebla czy dodatku zawsze zajrzę do Ikei. Czasem coś wybiorę innym razem nie. Wszystko zależy od tego czy mi się podoba.
A swoją drogą, dzieciakowi kupiłam 5 lat temu meble do pokoju, które wywaliłam miesiąc temu, tak się rozpadały. A tanie nie były. Dla porównania, mam komody z Ikei sprzed 10 lat (te najtańsze) i wciąż stoją
I wtedy, 10 lat temu i teraz było mnie na coś stać w Ikei. Nie podawałam wina w plastikowych kubkach jak przyszli znajomi.
To jest tak, w moim przypadku, że w zależności od potrzeb i możliwości finansowych tam zawsze mogę coś kupić. No i lubię ich produkty. Bo trzeba mieć świadomość, że porównując najtańszą komodę (teraz chyba ok 70 zł) do takiej za 300 zł - trzeba liczyć się z różnicą w jakości i trwałości. Może to i prasowana tektura, może komuś się nie podoba... Kiedyś najtańsze produkty z Ikei kupowałam z braku pieniędzy i wobec widma mieszkania w pustym wynajmowanym pokoju. Obecnie kiedy szukam jakiegoś mebla czy dodatku zawsze zajrzę do Ikei. Czasem coś wybiorę innym razem nie. Wszystko zależy od tego czy mi się podoba.
A swoją drogą, dzieciakowi kupiłam 5 lat temu meble do pokoju, które wywaliłam miesiąc temu, tak się rozpadały. A tanie nie były. Dla porównania, mam komody z Ikei sprzed 10 lat (te najtańsze) i wciąż stoją
To prawda, moje łóżko się zarwało, gdy że tak powiem z werwą się na nim położyłam
Mam jeszcze kilka innych rzeczy z które za to służą już wiele lat. Staram się jednak w miarę możliwości wymieniać je na bardziej porządne. Ostatnio upatrzyłam sobie piękny stół dębowy do jadalni od SPAM i zbieram pieniążki...
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2014 10:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM