marzy mi się...
marzy mi się...
Jakie macie marzenia....
jakie już udało się Wam zrealizować ??
jakie już udało się Wam zrealizować ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Re: marzy mi się...
Marzy mi się nowy dom, żeby już się do niego wprowadzić i mieć ciszę, spokój i robić w nim na co tylko mnie ochota najdzie... daleko do tego ale wiem że się spełni 
inne moje marzenie to żeby za pierwszym razem zdać prawo jazdy. A takie najmniej realne do zrealizowania to zawsze chciałam jechać do Wenecji, to takie moje skryte marzenie, ale wiem że raczej na jego spełnienie nie mam co liczyć:)
ogólnie z takich spełnionych to chyba jeszcze nic nie mam
inne moje marzenie to żeby za pierwszym razem zdać prawo jazdy. A takie najmniej realne do zrealizowania to zawsze chciałam jechać do Wenecji, to takie moje skryte marzenie, ale wiem że raczej na jego spełnienie nie mam co liczyć:)
ogólnie z takich spełnionych to chyba jeszcze nic nie mam
marzy mi się zakup małego domku na południu Hiszpanii, spokój, cisza, spokojna bezstresowa praca jako projektant ogrodów (to moje największe niezrealizowane marzenie...), czerpanie radości z filiżanki kawy wypijanej na słonecznym tarasie o poranku, z widokiem na ocean 
Jeszcze nic z tego nie zrealizowałam, ale wszystko przede mną
Jeszcze nic z tego nie zrealizowałam, ale wszystko przede mną
Poradnik domowy online
mi się też marzyła Wenecja i udało mi się ją zobaczyć...
aczkolwiek chciała bym teraz pojechać tam z X....
marzy mi się wyjazd na Kubę... chyba przez cygara i muzykę...
i do Indii, przez ich kulturę...
aczkolwiek chciała bym teraz pojechać tam z X....
marzy mi się wyjazd na Kubę... chyba przez cygara i muzykę...
i do Indii, przez ich kulturę...
To ja tak przyziemniej, cieple wyrko i gorace kakao.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Zjeść cosik dobrego. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ja mam naprawdę dużo marzeń.. niektore są błahe i mało wymagające do zrealizowania, ale mimo wszystko są to jakieś małe marzenia i mam nadzieje, ze uda mi się je w koncu zrealizować.. Kilka mi się udało, ale te kilka w porównaniu z tą całą resztą to jest nic..
Oprócz tych dużych i mało realnych marzeń to marzy mi się również spłacić wreszcie kredyt i kupić sobie nowe ciuchy.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
marzy mi się jakoś uregulować kwestie mieszkania..
określić czy zostajemy czy nie... ;/
zrobić w końcu ten pie...... pokój... ;/
określić czy zostajemy czy nie... ;/
zrobić w końcu ten pie...... pokój... ;/
wygrać dużo pieniędzy i wycieczka po świecie
a mi się marzy święty spokój
jeśli będzie tylko zdrowie to wszystko, a bynajmniej wiele można osiągnąć.
Architekci z Poznania - dobra ekipa - polecam! architektura wnętrz poznań
-
BESTCANDICE2906
- Jestem tu nowa :)
Ja marzę o własnym mieszkaniu. Żebym z mężem i dzieckiem mogła spokojnie się rozwijać, a nie dusić z rodzicami 
Niestety czytając marzenia, najczęściej przewija się problem własnego mieszkania, to przykre ale w naszym kraju największym dobrem jest własne mieszkanie na które większości młodych (i nie tylko) ludzi nie stać
a przecież to podstawa żeby rodzina mogła być samodzielna.
...by mile chwile trwaly dluzeja najlepiej wiecznie.
"...przez noc droga do świtania -
Kiloss dokładnie tak, masz rację.
Mnie sią aktualnie marzy też spokój, dojście do porozumienia z partnerem i wyprowadzka i żeby On w końcu przejrzał na oczy
Mnie sią aktualnie marzy też spokój, dojście do porozumienia z partnerem i wyprowadzka i żeby On w końcu przejrzał na oczy
Gorąca kąpiel z pianą.
I czekoladowy pudding!
I czekoladowy pudding!
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Życzę Tobie abyś doszła do porozumienia lub rozwiązania problemów, życie w stresie i z problemami zatruwa nam możliwość codziennego świeżego spojrzenia na świat i własne życie, po prostu popadamy a apatię i marazm.Madlen pisze:Kiloss dokładnie tak, masz rację.
Ostatnio zmieniony wt paź 15, 2013 8:23 pm przez kiloss, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jedz tyle słodkiego bo ci to w boki pójdzie a w zębach dziuryBlackfox pisze:Gorąca kąpiel z pianą.
I czekoladowy pudding!
Adrian

mnie to sie teraz marzy biala czekolada ... nutella... i inne slodkosci... :p
Kiloss, dziękuję.
Na dziś moim marzeniem jest niewracanie do domu, mogłabym sobie zostać i żyć tutaj z dala od toksycznych ludzi.. niestety to się nie spełni..
A drugie moje bardzo bardzo wielkie marzenie to kupić sobie pieska, szczeniaka chow chow..
Na dziś moim marzeniem jest niewracanie do domu, mogłabym sobie zostać i żyć tutaj z dala od toksycznych ludzi.. niestety to się nie spełni..
A drugie moje bardzo bardzo wielkie marzenie to kupić sobie pieska, szczeniaka chow chow..
ja tez bym chciala piesia, ale to jak sie wyprowadze, i napewno chce dwa.. labradora, a co do drugiego to nie wiem... 
A mi odpisali, żebym emaila wysłała to mi przyślą więcej zdjęć i informacji. Napisałam, że bardzo mi zależy na czasie i milczą
Od kiedy pamiętam marzył mi się pokój na poddaszu...
i kto wie czy jak nie wyremontujemy domu, czy nie pomyślimy o zrobieniu poddasza
i kto wie czy jak nie wyremontujemy domu, czy nie pomyślimy o zrobieniu poddasza