Manicure Hybrydowy - wreszcie śliczne paznokcie!
Re: Manicure Hybrydowy - wreszcie śliczne paznokcie!
Uwielbiam hybrydy, nie wyobrażam sobie powrotu do zwykłych lakierów, chociaż używam ich jeszcze do stóp bo tam się długo utrzymują, jednak na lato chyba i na stopy poleci hybryda 
-
a_gatka
Jak któraś początkuje to Mollon ma fajne darmowe webinaria. Teraz będzie za parę dni i ciekawa tematyka https://www.facebook.com/events/180311545828588 
-
babeczka84
- Jestem tu nowa :)
Manicure hybrydowy to naprawdę wielka wygoda dla kobiet
Ja nie wyobrażam sobie już życia bez nich
Robię je sobie od 2 lat i nadal jestem zachwycona nim
Pedicure z użyciem hybrydy też jest super zwłaszcza gdy jedziemy na dłuższe wakacje np nad morze i zwykły lakier mógł by nam się szybko zetrzeć po częstym kontakcie z wodą 
Oj, hybrydy czasem naprawdę ratują życie
Stosuję dość regularnie, to duża wygoda. Teraz przymierzam się, żeby wypróbować Aquarelle z Neo Nail, bo jak tak oglądam na necie, to prawdziwe cuda dziewczyny z tym tworzą.
Gdy ja zrobiłam sobie pierwszy raz hybrydy, postanowiłam, że nie wrócę do zwykłych lakierów. Mimo, że całe to malowanie, utwardzanie, ponowne malowanie zabiera więcej czasu niż w przypadku tradycyjnych lakierów, to hybrydy mogą przetrwać wiele w nienaruszonym stanie. Robię pazurki sama, co 2-3 tygodnie i jestem bardzo zadowolona, że się zdecydowałam i kupiłam sprzęt.
Jeżeli chwiałabyś wypróbować coś nowego to może hybrydy Love Me? dostałem kiedyś jako gratis przy zakupie shellaca, bardzo trwałe ale szkoda że tak mało kolorów jest dostępnych i tylko pojemności 15 mla_gatka pisze:Dziewczyny, miała któraś jednofazowe lakiery z Mollon? Chętnie bym wypróbowała coś nowego i szukam opinii. O takie mi chodzi, jak na tej foci:
-
marylka1109
Wybawienie dla każdej kobiety
nie wyobrażam sobie życia bez nich i bez moich ulubionych lakierów z makear <3
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Zeczywiscie fajna sprawa, nie trzeba tak czesto malowac paznokci, problem w tym ze mam uczulenie na hybrydy i niestety nie moge ich stosowac, wiec caly sprzet stoi sobie w pudle w domu. Po zastosowaniu swedza mnie rece, pojawiaja sie jakies krosteczki na rekach, plamy na szyji i schodzi mi naskorek z opuszkow paznokci, z tego co czytalam w necie to wiele osob ma ten problem. Zastanawialam sie jeszcze czy nie sprobowac samym zelem ale sie troche boje znowu tych wszystkich objawow. Czy ktoras z Was ma moze tez taki problem?
sama natura 
-
Ewelinka111
Odkąd robię sobie manicure hybrydowy jestem najszczęśliwszą kobietą. Kiedyś co dwa dni musiałam malować paznokcie, a teraz na 2 tygodnie mam spokój 
Potrzebny jest Ci samochód zastępczy? Zapoznaj się z naszą ofertą.
Ja miałam problem z obgryzaniem paznokci. Jak denerwowałam sie to pazurek od razu lądował w buzi. I najgorsze jest to,ze robiłam to nieświadomie. Dopiero hybrydy mnie oduczyły tego brzydkiego zwyczaju.
Swoją drogą czy ktoraś z Was może używała lakierów Kinetics? Pytam sie poniewaz ostatnio pojawiły się w rossmanach i zastanawiałam się ostatnio czy sie nie szarpnąć na kilka kolorków. Szczególnie,ze kilka jesiennych wpadło mi w oko, jak butelkowa zieleń.... Której w swojej kolekcji nie mam (jeszcze!).
Swoją drogą czy ktoraś z Was może używała lakierów Kinetics? Pytam sie poniewaz ostatnio pojawiły się w rossmanach i zastanawiałam się ostatnio czy sie nie szarpnąć na kilka kolorków. Szczególnie,ze kilka jesiennych wpadło mi w oko, jak butelkowa zieleń.... Której w swojej kolekcji nie mam (jeszcze!).
ja mam neo naila i jakies tanie testuje ostatnio z allegro. Ale przy moich paznokciach neo nail trzyma sie 1,5 tygodnia a temte 1 tydzień:/
Doniczki kwadratowe - Hemp.pl
Brawa dla tego, kto wymyslił lakiery hybrydowe!!!! Przez prawie 4 tygodnie nie musze się martwić o nieestetycznie wyglądające paznokcie, akurat ja używam produktów Makear i jestem mega zadowolona. Super trwałość i łatwość aplikacji, dzięki czemu nie muszę odwiedzać salonu kosmetycznego
Też robię sobie sama hybrydy i to super sprawa! Nie muszę martwić się o to, że moje paznokcie źle wyglądają przez trzy tygodnie, a wystarczy godzina, żeby zrobić nowe.
-
urodaswiata
Ja od kilku lat stosuję hybrydy. Ostatnio zaczęłam także zabawę w ozdabianie
Bardzo lubię, kiedy mam ciekawie wystylizowane paznokcie. Efekt lustra jest moim ulubionym zdobieniem. Ogólnie uważam, że pyłki to świetna sprawa i dają bardzo satysfakcjonujące efekty 
Ostatnio zmieniony sob lip 21, 2018 10:09 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja od jakiegoś czasu maluje tylko lakierami hybrydowymi ale nie mam czasu na wzorki itp. Po prostu kolor i czasami jakiś pyłek 
kaligrafia
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
A nie zdarzyła się Wam, ze nawet hybryda nie chciała trzymać się płytki paznokcia? Bo mi zwyczajnie odklejają się po kilku dniach.
Moja pasja moim życiem!
Ja miałam taki problem używając lakierów Semilaca, hybryda odchodziła mi od płytki całymi płatami, ale odkąd zaczełam używać lakierów Makear to ten problem zniknął. Teraz cieszę się manicure hybrydowym nawet do 5 tygodni!
5 tygodni to juz pewnie długi odrost... ale nie da sie niezgodzić, makear ma duzo lepszą jakosc w porównaniu ze wspomnianym semilackiem
Sylwuśka123, mogą być źle zrobione. Możesz mieć źle przygotowaną płytkę, i mogą też być kiepskiej jakości lakiery.
Dziś po raz pierwszy od dłuższego czasu zrobiłam hybrydę, mam nadzieję że będą się długo trzymać.
Dobrze że jak złuszczam dłonie, to się z nimi nic nie dzieje. Moje epiltouch byolie, przynajmniej nie niszczą hybryd, nie wiem jak inne
Dziś po raz pierwszy od dłuższego czasu zrobiłam hybrydę, mam nadzieję że będą się długo trzymać.
Dobrze że jak złuszczam dłonie, to się z nimi nic nie dzieje. Moje epiltouch byolie, przynajmniej nie niszczą hybryd, nie wiem jak inne
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dobrze przygotowana płytka to podstawa przy hybrydach plus dobre utwardzenie. Wiem, bo sama uczę się na błędach
A rękawiczki Epiltouch również polecam. Bo hybrydy to jedno ale dłonie powinny być mega nawilżone i delikatne 
Uwielbiam hybrydy. Pracuję w biurze i zarówno w kontakcie z klientem jak i w spotkaniach to wygląda dobrze jak paznokcie są zadbane. Zwykłym lakierem od uderzania o klawiaturę (duuuużo piszę ) od razu mam odpryski następnego dnia.
Chilli, fakt warto poduczyć się z hybrydą, dobrze przygotować i nałożyć
Ale na szczęście rękawiczki i ich stosowanie nie jest tak bardzo skomplikowane 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Mirabelka02
- Miła Kobietka
piękne
Zuch dziewczyna :*
Hadassa pisze:Chilli, fakt warto poduczyć się z hybrydą, dobrze przygotować i nałożyćAle na szczęście rękawiczki i ich stosowanie nie jest tak bardzo skomplikowane
To prawda bo inaczej bylo by dużo kiepskich podejść z mojej strony