Mam ochotę na....
-
kammeleon91
- Jestem tu nowa :)
Re: Mam ochotę na....
Papierosa.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
ja tez bym zapalila ale ze jestem leniwa to nie pale bo nie cche mi sie do sklepu isc a mam az 2 kroki od domu
-
greendragon7
- Jestem tu nowa :)
na Hawajską mmm
ładny się SPAM robi... coś trzeba będzie zrobić z sygnaturką.... ;/
a ja mam ochotę na odpoczynek...
a ja mam ochotę na odpoczynek...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ja mam ochote teściowa wyslać na księżyc 
-
paula
mam ochotę na to by mój narzeczony w końcu zmądrzał i docenił moje starania dot. ślubu i wesela!
oj tak.. ja wprost o tym marzęmyszka28 pisze:ja mam ochote teściowa wyslać na księżyc
a mam ochotę na czułości
Madlen musimy jakaś konspire wymysleć tak żeby obie w tym samym czasie poleciały ale bedzie dym dwa takie charakterki oj czarno to widzę
ale my za to jaki spokój będziemy miały 
dokładnie, dobrze by było.. ale wszystko co dobre szybko się konczy.. strach pomyśleć co by było po powrocie
a kto tu mówi o powrocie
niech tam dwie
sie
aż się nauczą 
żeby to takie proste było jak teraz mówimy 
moja to chętnie nie jeździ nigdzie.. ją to ciężko byłoby gdzieś wysłać
moja to chętnie nie jeździ nigdzie.. ją to ciężko byłoby gdzieś wysłać
ty masz gorzej bo z tego co pamietasz to mieszkasz znia ja naszczescie nie mieszkam ale i tak codziennie minimum 2 razy jest
Ale przynajmniej możesz sobie robić co chcesz jak sobie pójdzie.. możesz ale nie musisz 
taaa ale siedze jak na bombie bo nigdy nie wiem kiedy mi w drzwi wpadnie a nie daj boze zeby gary byly w zlewie
-
paula
a ja mam ochotę na wyrzucenie z siebie wszystkich złości, na obgadanie moich ślubnych wątpliwości z jakąś kobitą która mnie zrozumie.. 
Paula szkoda że nie może to być facet bo chętnie bym cię wysłuchałpaula.x111 pisze:a ja mam ochotę na wyrzucenie z siebie wszystkich złości, na obgadanie moich ślubnych wątpliwości z jakąś kobitą która mnie zrozumie..
A ja mam ochotę na bardzo mocne przytulanie
No ale cóż nie ma chętnej
Adrian