mam lenia
Re: mam lenia
Oooj też mam czasem takie dni...najczęściej jak mam wolny dzień i mase pracy w domu 
Kochana po prostu zeszło z Ciebie powietrze
Niech zejdzie do końca, a potem głęboki wdech i już jesteś jak nowa.
Daj sobie na luz.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

-
perelka780
rzeczywiscie to byl jakis spadek formy. dzis juz znow latam jak wariat. pierwszy raz w zyciu mi sie cos takiego zdarzylo. coz starzeje sie
Nikomu zegar się nie cofa
Cieszę się że już lepiej
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Mnie tez czasem dopada taki konkretny leń że najlepiej nic bym nie robiła choć zazwyczaj lubię polatać,coś robić.Tak to już jest,akumulatory muszą się naładować.A niestety im więcej lat tym bateria słabsza 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
lia23
ja dzisiaj też tak mam, zupełnie nic mi się nie chce,może to od pogody, sama nie wiem, czasem trzeba mieć taki dzień:)
Takie dni są straszne, wiesz, że trzeba coś zrobić, wstać rano - a tutaj nic się bardzo nie chce. Ale jak mus to mus 
Byłoby świetnie gdybyś to zobaczył BPM
Ja mam lenia zazwyczaj czwartek-piatek przed weekendowym zjazdem na uczelni, i zamiast czytac, uczyc sie obijam sie totalnie, a w sobote brzydko mówiąc "sram pod siebie" ze stresu ze nie umiem... glupota ludzka nie zna granic 
Ja mam tak dzisiaj 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Lenia zwykle mam w środę... Akumulatory podładowane w weekend słabną.
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.
Jak się ma lenia, to trzeba odpoczac i już. A potem z nową energią brać się za swoje codziene zadania