makijaż
makijaż
Dzień dobry. Kilka tygodni odbył się jeden z najważniejszych dla mnie dni, mój ślub. Bardzo zależało mi na tym, aby prezentować się pięknie. Postanowiłam skorzystać z usługi makijażu w salonie kosmetycznym e-beautyexpert. Jestem zachwycona! Makijaż trzymał się całą noc, a ja czułam się jak najpiękniejsza kobieta na ziemi! Polecam ten salon kosmetyczny wszystkim przyszłym pannom młodym, a ja na pewno wrócę tam, aby skorzystać z innych usług w ich ofercie.
Re: makijaż
Dobrze dobrane kosmetyki są bardzo ważne. Ostatnio udało mi się znaleźć idealną dla mnie pomadkę w płynie - Variete w odcieniu 03. Ładnie komponuje się z moją cerą, a sama pomadka ma matowe wykończenie i nie brudzi materiałów i naczyń.

- otis.terry
- Jestem tu nowa :)
Makijaż ślubny to niezwykle ważny makijaż - każda panna młoda chce się czuć pięknie i wyjątkowo. Dlatego tak ważne jest wybranie dobrej i sprawdzonej kosmetyczki, która wykona go profesjonalnie. Przede wszystkim trzeba pamiętać o makijażu próbnym - można się przekonać o jakości usługi zanim nadejdzie ten wyjątkowy dzień 
makijaż
a jaka marke kosmetykow polecacie do makijazu? Zalezy mi na trwalosci i jakosci przede wszytkim
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Z takich kosmetyków do makijażu, to w sumie zależy do czego, bo ja mam tuż z innej firmy, puder z innej, cienie jeszcze z innej 
No mi to głownie zależy na podkładzie i tuszu do rzęs
tego najczesciej uzywam 
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Podkład mam z max factora, a tusz z lancome :)wielokrotnie wypróbowane, przetestowane . Mozesz sobie wejsc na notino i poszperac, czesto maja jakies fajne promki
no wlasnie przeglądam, duzo tego, az nie wiadomo na co sie zdecydowac 
Eksperci są zgodni - najważniejszym etapem decydującym o tym, że cera jest piękna, świetlista i zdrowa jest jej oczyszczenie. Kosmetyki do demakijażu twarzy to jedyne, skuteczne rozwiązanie w tym zakresie. Bazując na wysokiej klasy preparatach, można uzyskać perfekcyjny wygląd przez wiele lat.
kosmetyki do demakijażu
Jak się ma dobrą bazę pod makijaż to już połowa sukcesu
Wtedy makijaz i wygląda lepiej i dłużej się trzyma. Eveline ma bardzo fajną bazę Better Than Perfect i testowałam ją sobie z różnymi podkładami - każdego wydłużała trwałość i każdy na niej lepiej wyglądał