Magiczna miejscowość nad polskim morzem - gdzie?

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
milek
Jestem tu nowa :)

Magiczna miejscowość nad polskim morzem - gdzie?

Post autor: milek »

Witam
Gdzie polecacie wybrać się nad polskie morze? która miejscowość jest wg Was najładniejsza i z klimatem? gdzie są piękne widoki i w ogóle? :D
Zobacz obowiązkowo poniższe strony, które idealnie się dla Was sprawdzą: http://www.szwalnia.pl oraz http://www.przeprowadzkigdansk.org
asap

Re: Magiczna miejscowość nad polskim morzem - gdzie?

Post autor: asap »

Bardzo polecam stronkę SPAM Korzystam z niej przy okazji weekendów nad morzem i aranżowania wyjazdów służbowych - za każdym razem zdała egzamin. Umożliwia wyszukiwanie na podstawie Twoich kryteriów, więc nie jest tylko spisem miejsc ale też taką jakby wyszukiwarką .
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2018 9:05 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Ja w tym roku odwiedziłam Słowiński Park Narodowy. Miejsce polecili mi znajomi i faktycznie jest tam bardzo pięknie. Utworzenie parku pozwoliło zachować nadmorską przyrodę w praktycznie niezmienionym stanie. Mnóstwo jest jezior a mierzeja rozciąga się na wiele kilometrów. Warto zobaczyć ruchome wydmy które są unikatowe w skali całej Europy,. Wynajmowaliśmy SPAM w Rowach. I z dala od miejskiego zgiełku porządnie wypoczęliśmy.
Poniżej parę fotek :
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2018 9:06 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
alakam1

Post autor: alakam1 »

Ja polecam Ci mielenko. Bardzo fajna miejscowość cicha i spokojna i plaże piękne
marzenka29

Post autor: marzenka29 »

Myślę, że miedzyzdroje SPAM są w sumie dość tanie. Można tam zobaczyć jak to wypada kosztowo.
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2018 9:07 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

ja nad morzem nie byłam już 10 lat :( ostatni raz na obozie tanecznym, muszę koniecznie wybrać się w przyszłym roku...chociażby na chwilkę, bo zapomnę jak Bałtyk wygląda
kubasa1

Post autor: kubasa1 »

Z takich miejscowości to polecam Mielenko. Wioska koło Mielna. Przeżyłem tam najpiękniejsze chwile swojego życia :D
last minute 2013
Maj_ka
Miła Kobietka

Post autor: Maj_ka »

Darłówko jest całkiem ok, bardzo ładne, piaszczyste plaże:)
Anita05

Post autor: Anita05 »

A był ktoś w Sarbinowie ? warto ?
szwagier1474

Post autor: szwagier1474 »

Chcesz magiczne miejsce? Sopot będzie idealnym wyborem!
Wyposażenie szkół https://aktin.pl/ i przedszkoli.
minejra

Post autor: minejra »

Ja byłam tylko w dwóch miejscach. Jeśli chcesz poimprezować to śmiało polecam Ci Sopot. W dzień jest to spokojne miasto, a w nocy zamienia się w jedną wielką imprezownie. Jeśli chcesz odpocząć od zgiełku to polecam Kąty Rybackie :)
leczzatoki.pl - chore zatoki objawy
sat107

Post autor: sat107 »

Anita Sarbinowo to taka spokojna miejscowość. Byłam tam kilka lat temu. W zasadzie można tam wypocząć, jeśli nie szukasz atrakcji typu dyskoteki i zabawy do białego rana w gronie rozentuzjazmowanych nastolatków, to dobre miejsce. Swoją drogą wszystko jeszcze uzależnione jest od ceny. O moim docelowym miejscu wczasów zazwyczaj zawsze decyduje budżet. Sama wyszukuję ofert noclegów, najczęściej na topnocleg.pl bo mają dużą bazę miejsc docelowych ze zdjęciami, a i w ofercie podana jest zwykle cena miejsca. Napisz więcej, czy chcesz raczej imprezować, czy szukasz spokojnych i czystych plaż aby wypocząć od zgiełku.
jadwinia
Miła Kobietka

Post autor: jadwinia »

A mi strasznie podobało się Pobierowo - niedaleko Świnoujścia i Międzyzdrojów, więc gdy pogoda nam nie dopisywała przez jakieś dwa dni, robiliśmy sobie wycieczki do miasta ;D również miejsce na nocleg mieliśmy fajne, ponieważ kosztowało nas coś 25zł za dobę od osoby w takim schronisku z dostępem do kuchni, w której rodziny z dziećmi robiły sobie normalnie obiady ;)
Eleonorcia221

Post autor: Eleonorcia221 »

Łeba, plaża jest w tej miejscowości magiczna:) Poza tym bardzo urokliwa miejscowość. Co do kwater, to nie należy do najtańszych, ale na topnocleg.pl jak już zaczniesz szukać to na pewno uda ci się trafić dobrą okazję.
suuzina

Post autor: suuzina »

A jak dla mnie najbardziej magicznym miejscem nad Polskim morzem jest Władysławo. Może nie ma jakiegoś spektakularnego molo jak w Sopocie ale jest tam piękna szeroka plaża, niesamowity klimat mieszkańców, rewelacyjne knajpki z jedzeniem i noclegi na na prawdę wysokim poziomie. Tak jak Sat107 też samodzielnie wyszukuję noclegów bo zawsze to taniej i można w pełni znaleźć taki nocleg jak mi pasuje (a jestem wymagająca :) ). Też korzystam z tej stronki topnocleg.pl bo na prawdę dużo tam mają obiektów znad morza, i fajną szatę graficzną co cieszy oko :) A tak na poważnie to też nie wyskakują żadne reklamy jak na innych serwisach co jest dla mnie mega irytujące . A jeśli macie jeszcze jakieś inne fajne miejsca nad morzem gdzie można tez pośmigać na :rower to piszcie bo chętnie bym poznała coś nowego :)
kaifasz1

Post autor: kaifasz1 »

Wydaje mi się że mielenko:p
http://www.motorcentrum-suzuki.pl/jazdy_testowe.html
Martyneczka22

Post autor: Martyneczka22 »

Jak dla mnie to tylko i wyłączenie Kołobrzeg. Często tam jeżdżę ze znajomymi, by trochę wypocząć i dobrze się zabawić. Zawsze wracamy zadowoleni :) Ostatnio pozwoliliśmy sobie na odrobinę luksusu i zatrzymaliśmy się w ciekawym apartamencie, co jeszcze bardziej poprawiło nasze humory. Jeśli będziecie szukać apartamentów to ciekawe oferty znajdziecie w tym serwisie: SPAM
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2018 9:07 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
aneta23

Post autor: aneta23 »

Jak dla mnie najlepsze nadmorskie miasteczko to Władysławowo, jeżdżę tam już od wielu lat. Miejscowość ma swój niepowtarzalny klimat. Co do zakwaterowania to najczęściej szukam noclegu poprzez stronę SPAM Strona posiada oferty ze sprawdzonymi domkami/apartamentami, większość z nich jest niedroga i o dobrym standardzie. Jeszcze się na nich nie zawiodłam, zawsze byłam zadowolona z wyboru.
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2018 9:08 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Żela
Miła Kobietka

Post autor: Żela »

REWAL, zdecydowanie. Piękna, czysta plaża. Nie jest jakoś bardzo droga, do morza strasznie blisko. Samo miasteczko jest sympatyczne. Byłam kilka razy i zawsze coś się zmienia. Powiem szczerze, że jeśli mam się wybrać nad morze to tylko tam. Gorąco polecam! ;)
ola.nowik

Post autor: ola.nowik »

Ja również polecam Rewal. SPAM tam są w korzystnych cenach, a sama miejscowość też ma wiele atrakcji. No i nie jest jak np. Kołobrzeg czy Łeba przeładowana turystami.
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2018 9:08 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Primrose36

Post autor: Primrose36 »

Co znaczy dla Ciebie słowo MAGICZNA?
Dla mnie magiczna oznacza małą ilośc turystów i piękną przyrodę.
Ja polecam wieś RUSINOWO koło Jarosławca.
Cicho, spokojnie, las, plaża niezatłoczona, brak smażalni i bud z chińszczyzną ;)
Do kurortów jest niedaleko, jakby się zachciało wakacyjnego chłamu :)
gawel90

Post autor: gawel90 »

Ja zakochałem się w Międzyzdrojach! Coś wspaniałego, pięknego, na pewno tam wrócę.
Najlepsze miejsce na wakacje, to rejony Polski zalesione, jeziora oraz cisza i spokój. Czyli po prostu wczasy na Kaszubach! ;)
MamaAnia
Miła Kobietka

Post autor: MamaAnia »

Rowy ;) A jak nie tam to wtedy wybieramy pełne morze i prom ;) Parę razy już byliśmy w Ystad ale mało czasu było na zwiedzanie, teraz chyba przyszedł czas na odwiedziny u Hamleta i w fabryce piwa, zwiedzanie i degustacja ;) więc w sam raz wycieczka na weekend majowy ;)) SPAM
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2018 9:09 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

"Za oknami urzekający widok na Zatokę Pucką, a w dalekim horyzoncie pas Trójmiasta. W urokliwym położeniu naszej restauracji odpoczniesz kontemplując się ciszą, spokojem i przepiękną panoramą." http://www.starawedzarnia-hel.pl/

Ja wiem, że marudzę dzisiaj, ale po pierwsze jestem zakochana, a po drugie nakręcona, bo tam jedziemy tylko we dwoje ZNOWU ^^
krysia19
Miła Kobietka

Post autor: krysia19 »

A byliście może w Rowach? :) Jest to niewielka miejscowość która znajduje się w otulinie Słowińskiego Parku Narodowego. Jest tam naprawdę bardzo pięknie.
Utworzenie parku pozwoliło zachować dziką przyrodę w praktycznie niezmienionym stanie tak więc można nacieszyć się widokiem licznych nadmorskich jezior, wydm ruchomych (które są unikatowe w skali całej Europy) oraz lasów.
SPAM w Rowach możecie zarezerwować tutaj ;)
Ostatnio zmieniony sob cze 30, 2018 9:12 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ