Macie jakiś car detailing w Ostrowie Wielkopolskim
Macie jakiś car detailing w Ostrowie Wielkopolskim
W końcu spełniłem swoje marzenie i odebrałem nowy samochód! Teraz chciałbym go odpowiednio zabezpieczyć przed zarysowaniami – zarówno w środku, jak i na zewnątrz. Czy możecie polecić sprawdzonych specjalistów, którzy zajmują się profesjonalnym detailingiem i ochroną lakieru?
Re: Macie jakiś car detailing w Ostrowie Wielkopolskim
Jak szukasz miejsca na full detailing w Ostrowie Wielkopolskim to steam-wash.eu/ może być strzał w dziesiątkę. Robią wszystko, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz, aż po zabezpieczenie lakieru folią PPF czy powłokami ceramicznymi. Te ich powłoki ochronne są trwałe i chemia ich nie rusza. Zrób to raz porządnie, a potem tylko korzystaj z ich usług na bieżąco. Lepiej wydać raz na solidną robotę niż poprawiać co chwilę.
Re: Macie jakiś car detailing w Ostrowie Wielkopolskim
Nie znam ale czytałam na tej https://showcarshine.pl/4-pielegnacja-wnetrza stronie o kosmetykach samochodowych do wnętrza samochodu i pewne coś takiego sobie zakupię. Sama spróbuję dzięki nim doprowadzić moje auto do idealnego stanu