Macie jakiś car detailing w Ostrowie Wielkopolskim

Czyli to co kobiety "podobno" lubią najbardziej. Plotki nie tylko z życia gwiazd w tym właśnie dziale.
ODPOWIEDZ
Abram
Extra Kobietka

Macie jakiś car detailing w Ostrowie Wielkopolskim

Post autor: Abram »

W końcu spełniłem swoje marzenie i odebrałem nowy samochód! Teraz chciałbym go odpowiednio zabezpieczyć przed zarysowaniami – zarówno w środku, jak i na zewnątrz. Czy możecie polecić sprawdzonych specjalistów, którzy zajmują się profesjonalnym detailingiem i ochroną lakieru?
Ochota
Fajna Kobietka

Re: Macie jakiś car detailing w Ostrowie Wielkopolskim

Post autor: Ochota »

Jak szukasz miejsca na full detailing w Ostrowie Wielkopolskim to steam-wash.eu/ może być strzał w dziesiątkę. Robią wszystko, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz, aż po zabezpieczenie lakieru folią PPF czy powłokami ceramicznymi. Te ich powłoki ochronne są trwałe i chemia ich nie rusza. Zrób to raz porządnie, a potem tylko korzystaj z ich usług na bieżąco. Lepiej wydać raz na solidną robotę niż poprawiać co chwilę.
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Re: Macie jakiś car detailing w Ostrowie Wielkopolskim

Post autor: freya »

Nie znam ale czytałam na tej https://showcarshine.pl/4-pielegnacja-wnetrza stronie o kosmetykach samochodowych do wnętrza samochodu i pewne coś takiego sobie zakupię. Sama spróbuję dzięki nim doprowadzić moje auto do idealnego stanu
ODPOWIEDZ