Lustro na wymiar

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
olajamroz
Jestem tu nowa :)

Lustro na wymiar

Post autor: olajamroz »

Witam serdecznie! Szukam dobrej firmy w Krakowie która sprzedaje lustra na wymiar razem z montażem. Ktoś coś? Gdzie kupowaliście coś w naprawę dużym formacie? Krótko mówiąc lustro ma zawisnąć w sali balowej (chodzi o efekt powiększenia wnętrza, nadania klimatu itp.). U kogo zamówić taki projekt, żeby nie przepłacić, ale też nie żałować? :) Pozdrawiam!
elacara

Re: Lustro na wymiar

Post autor: elacara »

Na stronie lustro . com.pl niedawno kupowałam lustro do nas do domu i jestem zadowolona z tego jak to wygląda. Szybka dostawa, mimo że szkło jest wyjątkowo delikatną rzeczą która może dość łatwo ucierpieć podczas transportu to tutaj tak to wszystko zabezpieczyli że nie ma nawet ryski.
Rejczella
Miła Kobietka

Post autor: Rejczella »

Wydaje mi się, że w każdym większym sklepie kupisz takie lustro na wymiar, a jak nie to poszukaj lokalnie szklarza.
ShinyGirl
Miła Kobietka

Post autor: ShinyGirl »

Zgadzam się z Rejczellą :)
Awatar użytkownika
Lemoniada

Post autor: Lemoniada »

Generalnie możesz też zamówić u jakiegoś szklarza internetowego. Zrobią, zapakują, wyślą i tylko trzeba sprawdzić przy kurierze czy w całości :P
Blog o Darmoszkach w sieci - http://darmobranie.com.pl/
Awatar użytkownika
SashaWelur

Post autor: SashaWelur »

A w sumie ciekawy pomysł z tym lustrem na wymiar :D Aż też chyba poszukam
ODPOWIEDZ