Łupiez pstry Jak pokonać
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
Łupiez pstry Jak pokonać
Witam. Widzę,e nie ma tematu o tej dolgliwości na forum. Mianowicie mam z tym problem od dobrych 2 lat. Głównie na plecach. Nie wyglada to zbyt ciekawie. Probowałam wiellu sposobów ale nic nie pomogło ( chociaż na krótko ulgę daje clotrimazolum) Łupież ma okresy spoczynku, są równiez nawroty. Czy można się tego pozbyc calkowicie?
Re: Łupiez pstry Jak pokonać
Dziewczyno Ty naprawdę męczysz się z tym ponad 2 lata i nic z tym nie zrobisz? Sama również miałam ale od razu kupilam sobie odpowiedni szampon i emulsję do ciała i przeszło po miesiącu ( chociaż stosowałam kosmetyki aż do wykonczenia opakowania czyli jakieś 3 miesiace - tak zapobiegawczo).
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
U mnie tak nie ma
stosowałam NIZORAL - ale nie pomaga.
Ale ja tutaj nie piszę o nizoralu , który swoją droga jest stosowany do leczenia łupiezu zwyklego ale nie psrego. Do pstrego są przecież zupełnie inne kosmetyki. Z zupełnie innym,mocniejszym składem.....sama używałam pityver. Kupisz w aptece albo przez internet. Clotrimazolum ok ale jako wspomaganie.
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
A o tym nie wiedziałam
to czymś się różni? I czy jest na receptę?
A ja odkąd przestałam mieć problemy nerwowe nie mam też w ogóle łupieżu 
http://monitorzdrowia.piszecomysle.pl
Łupież potrafi być prawdziwym koszmarek, nawet przy pięknych włosach..
http://naszezdrowie.crazylife.pl/
Nie.Kupisz bez recepty
Tak poza tym to skład jest zupełie inny. Jesli Cie to interesuje to znajdziesz oczywiście składy w sieci ( sama zwracam na to uwagę). Ogolnie am to o wiele więcej składników przeciwgrzybiczych . No i w przeciwieństwie do nizoralu używasz tego na całe ciało. Nie tylko na plecy, ale rónwiez i na skórę głowy.
Podajcie nazwy tych specyfików 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...