Lumberseksualni panowie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Lumberseksualni panowie

Post autor: Hadassa »

Wg mnie to dobrze że moda na brody i zarost została... ja tam lubię... byle by zadbana była...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
igacek
Miła Kobietka

Post autor: igacek »

Jak dla mnie to zwykły grungowy styl..nic nowego. Jakkolwiek, zdecydowanie lepiej się prezentuje niż Ci metroseksualni panowie w rurkach;)
Geta33
Jestem tu nowa :)

Post autor: Geta33 »

Ja też wolę facetów z luźnym podejściem do swojego wyglądu. Nie wyobrażam sobie sytuacji, kiedy mój facet miałby szykować się do wyjścia dłużej niż ja ;) Całe szczęście mój chłopak lubi wygodny, sportowy look - joggery, fajna bluza, t-shirt i jest gotowy do wyjścia - poza tym on zawsze wygląda dobrze, więc nie musi godzinami stać przed lustrem i się stroić ;)
http://www.hustla.pl/men/spodnie/jogger/
Awatar użytkownika
kartka
Extra Kobietka

Post autor: kartka »

Zarost - oj TAK! :slini_sie:
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Ostatnio nabyłem droga kupna czarne bojówki z demobilu...wiec mój strój na co dzień to bojówki swat-u, buty Czarne wojskowe oryginalne amerykańskie, czarna bluza z kapturem i skóra motocyklowa koloru czarnego...zarost..mam oczywiście...własnoręcznie skrojony na wzór lemmyego killmister-a.
Dużo ludzi mi schodzi z drogi...bawi mnie to.
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

Nie bardzo rozumiem panującej mody facet ma być facetem poprostu a nie jakąś karykaturą meskości. Dbać o siebie, fajny zarost i byle nie tłuste włosy.
tania30

Post autor: tania30 »

Mari_123 pisze:Nie bardzo rozumiem panującej mody facet ma być facetem poprostu a nie jakąś karykaturą meskości. Dbać o siebie, fajny zarost i byle nie tłuste włosy.
A z tymi tłustymi włosami to rożnie bywa. Ja mojego ciągle gonię by coś z tym zrobił bo mnie one mega irytują.
kala33

Post autor: kala33 »

Kupcie jakiś fajny szampon i będzie po problemie z włosami. Ja mojemu facetowi kupiłam nietuzinkowy szampon z Angry beards i jest mega zadowolony.
ODPOWIEDZ