czy widziałyście też jakieś fajne troche 'inne' łóżeczka lub akcesoria dla maluchów?pokażcie?łóżeczko dla niemowlaka
łóżeczko dla niemowlaka
Ostatnio widziałam bardzo fajne łóżeczko dla maluszka zobaczcie same
czy widziałyście też jakieś fajne troche 'inne' łóżeczka lub akcesoria dla maluchów?pokażcie?
czy widziałyście też jakieś fajne troche 'inne' łóżeczka lub akcesoria dla maluchów?pokażcie?-
tusia25
Re: łóżeczko dla niemowlaka
Basienko, bardzo ladne te lozeczka, zarowno dla chlopcow jak i dziewczynek, no i na kolkach, bardzo duzy plus za to ode mnie.
Łóżeczka są urocze:) Kółka są plusem pod warunkiem, że mają blokadę, w przeciwnym wypadku są minusem. Ważne (moim zdaniem) przy wyborze łóżeczka są jeszcze: możliwość wyjęcia dwóch szczebelków, aby dziecko ponad roczne mogło samo wchodzić i wychodzić do/z łóżeczka oraz długość łóżeczka (jeśli łóżeczko ma 140 cm długości i można zdemontować boki i przerobić łóżeczko na tapczanik to następne łóżeczko kupimy dopiero 6-cio latkowi przy okazji urządzania pokoiku ucznia).
Od dzieciństwa interesuje się modą, dlatego założyłam sklep http://portfelowo.pl, który oferuje portfele, teczki, torebki i galanterię skórzaną. Zapraszam, na pewno będziesz zadowolona z zakupów
-
szpileczki.69
- Jestem tu nowa :)
no urocze to łóżeczko, my mamy bardziej teraz kojec, który jest mega funkcjonalny i zajmuje mniej miejsca, no i jest lekki

Ostatnio zmieniony pt paź 18, 2013 12:27 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjęcia a nie linki
Powód: proszę wklejać zdjęcia a nie linki
dzo wiesz co miałam inne rzeczy tej firmy to nie mają bardzo wygórowanych cen,chociaż nie mają najtańszych ale idzie za tym jakość, więc warto, mam pościel, śpiworek z tego i na prawdę są super więc myślę że mebelki też będą dobrej jakości
-
tusia25
prawda ze spiworki czy kolderki w feretti sa po dobrej cenie, czyli w porownywalnej do innych dobrych marek. A jak jest z tymi lozkami? ile kosztuja w koncu?
no właśnie nie wiem ile kosztują i gdzie kupić;/
-
Miniczka
Na fanpage'u feretti cos ostatnio wspominali ze juz niedlugo beda w sprzedazy...