Lidl - produkty godne polecenia, promocje
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Re: Lidl - produkty godne polecenia, promocje
Ja lubię wędliny Pikoka i groszek ptysiowy, jest doprawiony niezła przekąska
grywalizacja na http://sanitera.pl
a ja polecam, troche niezdrowo, ale jednak... Pizza mrożona z lidla, teraz w promocji w gazetce za 2.30, normalnie po 2.99. Nie jestem przekonana do mrożonego tego typu, ale pod wpływem chwili kupiłam ją na "szybki obiad" i jestem zaskoczona. Jest naprawdę dobra 
Kosze prezentowe, delikatesowe, pomysł na prezent
Ja to w ogóle lubię produkty z Lidla, często sprawdzam gazetki promocyjne i idę tam na zakupy. W ogóle lubię na bieżąco przeglądać gazetki promocyjne dlatego korzystam z aplikacji na telefonie MOJA GAZETKA i zawsze wiem jakie będą promocje.
Ostatnio wraca seria deluxe. więc polecam ser pleśniowy nadziewany ale taki trójkątny.. obłędny smak
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- kusicielka
- Extra Kobietka
normalnie wątek reklama lidla XD
No po cos w koncu ten i o Biedronce watek powstal 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
JA bardzo lubielidlowski hummus. I lody. I pesto. (W ogóle jest to mój ulubiony sklep chyba
)
Ja mogę za to polecić świeżą rybę, a dokładniej pstrąga łososiowego. Jest pyszny i jak idę po rybę, to właśnie do lidla i tylko po tego pstrąga 
Odette or Odile?
Tydzień włoski aktualnie, ja kupuję zawsze przy tej okazji kolorowe makarony, bo ładnie wyglądają w sałatkach. 
U mnie był w zeszłym tygodniu i obkupiłam się właśnie w te kolorowe makarony, sosy, lasagne, pizze, desery, suszone pomidory... Uwielbiam kuchnię włoską, jutro chyba jeszcze pojedziemy zobaczyć czy coś zostało z włoskiego tygodnia.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
W lidlu często są produkty tematyczne np. narzedzia dla majsterkowicza lub ciuchy do biegania, przy okazji takich eventów warto wybrać się na zakupy.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
- redorange666
- Samiec
Perlenbacher...tanie bardzo przyzwoite niemieckie piwo. Przy sikaczach typu tyskie czy żywiec...to orgazm w ustach. Lekkie pachnące i genialne w upalne dni. Cena 2,3 za butelczynę. 
Przyznam szczerze, że zawsze porównuję ceny i produkty w lidlu i biedronce. Dla mnie oferty tych sklepów są zbliżone: mają tematyczne akcje promocyjne, kuchnie z różnych stron świata, a ceny potrafią się różnić....
Prelenbacher jest teraz w promocji przy zakupie dwóch. Mają też fajne kurtki/bluzy softshellowe kupiłam córce. 
-
klaudiaaa4
- Jestem tu nowa :)
Zawsze polecam orzechy i masło orzechowe z lidla - przyzoite ceny jak za taką jakość.
A od czasu do czasu jest jeszcze promocja na masło orzechowe i jak normalnie kosztuje 10 zł, tak w promocji 6-7 za 400g. 
Chemię mają bardzo dobrą, często kupuję, bardzo lubię ich ręczniki papierowe, nabiał
Lidl jest dobry jeśli chodzi o zakupy obiadowe, reszta tam jest dość droga.
Aquamelior.pl - butelki filtrujące Dafi
Pesto z lidla jest najlepsze
I makarony też lubię. Serki homo Amelia 
Za to zawodzi mnie ostatnio ich mięso - kurczak pełen wody i ajkiś twardy po zrobieniu... Albo nie ma w ogóle.
No i wkurzyłam się bo strasznie lubię ryby. Uwielbiam pstrągi, szczególnie tego łososiowego czy tam atlantyckiego, ale on ciągle drożeje. Kiedyś po 2,99, potem 3.29 teraz juz 3.79 .. Masakra
Za to zawodzi mnie ostatnio ich mięso - kurczak pełen wody i ajkiś twardy po zrobieniu... Albo nie ma w ogóle.
No i wkurzyłam się bo strasznie lubię ryby. Uwielbiam pstrągi, szczególnie tego łososiowego czy tam atlantyckiego, ale on ciągle drożeje. Kiedyś po 2,99, potem 3.29 teraz juz 3.79 .. Masakra
ja sama kupuje w lydlu i super ceny !
kobietaozdrowiu.pl
chemia, pieczywo, pasta wawrzyniec najtansza jest w lidlu, sprzęty różne do kuchni 
Serio polecasz pieczywo z Lidla? Mrożone, ze spulchniaczami, konserwantami i kto wie jeszcze z czym?! Nawet za darmo bym nie kupiła pieczywa z jakiegokolwiek marketu. Od zawsze kupuję chleb i bułki w normalnej, tradycyjnej piekarni i to pieczywo jest najlepsze w smaku, a i długo pozostaje świeże. Spróbujcie pieczywa z piekarni Cymes. Mają całą sieć na Warmii i MAzurach.