Laptop dla dziecka

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Basia44
Jestem tu nowa :)

Laptop dla dziecka

Post autor: Basia44 »

witajcie deogie panie , osatnio borykam sie z nielada problemem, moj syn od wrzesnia bedzie meiszkal w internacie i dla mnie to dozy problem, zamirzekam mu zakupic mu latopo po to zeby mogl na nim robic rozne sprawy do szkoly itp , znalazlamjuz nwet cos ciekawego na SPAM jednka boje sie zeby moj syn nie popadl w jakies uzaleznienie i opuscil sie w nauce, pomozcie

PROSZE BEZ LINKOW
martyna12

Re: Laptop dla dziecka

Post autor: martyna12 »

teraz dzieciaki do nauki potrzebują dostepu do internetu, więc pewnie bedzie mu niezbędny
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Jasne.... i założyłyście sobie konta, żeby nam o tym powiedzieć? :D
lisma

Post autor: lisma »

hmm w internacie też pewnie będą komputery :) laptop nie jest niezbędny
Izabelka

Post autor: Izabelka »

a ja myslałam, że padnie tu pytanie o laptopa dla dziecka5 letniego :D teraz to laptopa można juz w niskiej cenie kupić, czy jakiegoś uzywanego więc nie uważam, zeby leptop był luksusem, bardziej bałabym się o wchodzenie na różne strony niekoniecznie dla dzieci ;)
Sandra2121

Post autor: Sandra2121 »

Ja dla swojego dziecka planuje kupić laptopa, ale dopiero gdy skończy 10 lat według mnie wcześniej jest bezsensu. A jak będzie potrzebował coś znaleźć to może sobie na naszym komputerze odnaleźć :)
Awatar użytkownika
Panna_Mysia
Fajna Kobietka

Post autor: Panna_Mysia »

lisma pisze:hmm w internacie też pewnie będą komputery :) laptop nie jest niezbędny
W internacie być może nie ma, ale w bibliotekach publicznych jest darmowy dostęp do komputerów z internetem i dużo literatury pomocniczej, więc wszechwiedzący internet też nie jest niezbędny.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
somek

Post autor: somek »

Zadajcie sobie pytanie czy dziecko już go potrzebuje. Nie ma sensu za wcześnie kupować dziecku takiego sprzętu.
Awatar użytkownika
espanka
Fajna Kobietka

Post autor: espanka »

Somek ma rację, jak nie interesuje się to nie ma sensu kupować. W naszym przypadku nasza córka przerzuciła się z lalek na te simcity i simsy te wszystkie. Kompa nam wykończyła. Kupiliśmy ostatni porządny sprzęt, nawet nie słychać żeby chodził, a granie wygląda o wiele lepiej. Mąż uparł się żeby komputer miał nvidię i mocny procesor, nie będę się rozwodziła w szczegółach, to był ten komputer jak ktoś chce podejrzeć sferis.pl/actina-pba-2600-16-1tb-240gb-2060-600w-p619655
UlaM26
Miła Kobietka

Post autor: UlaM26 »

Sprawdź propozycje dostępne w ofercie producenta Manta jeśli chodzi o wybór laptopów, jak m.in MLA141B, który jest dostępny na ich stronie oraz sklepie. Na pewno wyróżnia go całkiem niezła cena, przystępne parametry i jest to model bardzo lekki, bo waży ok. 1.27 kg.
Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie ;)
ODPOWIEDZ