lalki interaktywne
-
dobroslawa
lalki interaktywne
Drogie koleżanki,proszę o radę w sprawie wyboru lalki dla córki. Mam konkretne typy - lalka Agatka lub Nicola, lalki interaktywne,któe mówią, śpiewają piosenki, Do tej pory córka bawi się zwykłymi, moimi starymi lalkami, ale chcę jej dać coś nowego, kolorowego i ciekawego. Chciałabym poznać wasze zdanie na temat tego typu zabawek. Córeczka skończyła 2 latka.
-
dobroslawa
Re: lalki interaktywne
Nie ma nikogo, kto poradziłby mi w sprawie lalki dla córki?:(
Z tego co się orientuję to wybór tych lalek jest duży, są nawet chodzące Agatki. Myślę, że każda zabawka interaktywna dostosowana do wieku i zainteresowań dziecka jest wskazana. Dzieci szybko się nudzą a zabawka, która śpiewa i mówi powinna zainteresować na dłużej.
życie to kamera- uśmiechnij się ;D
To fajny pomysł i na pewno sprawi córci dużą radość,a do tego czegoś nauczy,pokarze nowe rzeczy.
-
dobroslawa
Dzięki:) Mam nadzieję,że taka lalka pomoże zaszczepić w córce potrzebę torszczenia się o słabszych, ponieważ planujemy powiększenie rodziny:), a zanim zacznę jej tłumaczyć, chcę pokazać przykład. Ma małego kuzyna, ale widuje go w porywach raz w tygodniu.
Dobry pomysł, to na pewno przyniesie zakładaną korzyśćdobroslawa pisze:Dzięki:) Mam nadzieję,że taka lalka pomoże zaszczepić w córce potrzebę torszczenia się o słabszych, ponieważ planujemy powiększenie rodziny:), a zanim zacznę jej tłumaczyć, chcę pokazać przykład. Ma małego kuzyna, ale widuje go w porywach raz w tygodniu.

Sklep z bielizną polskich producentów
www.sklep-datura.pl
Zabawki interaktywne są bardzo fajne. Lalki nie widziałam, ale misia takiego u koleżanki. Ostatnio powrócił do nas Kochany Furby, którego można nauczyć mówić po polsku. Jeśli cie to interesuje to pojawiła się na programach dziecięcych reklama tej zabawki. Może też zainteresuje twoją córcię.
Moja córka dostała kiedyś od babci taka lalkę i niestety nie chciała się nią bawić:( musieliśmy wyjąć baterie żeby lalka nie zaczęła płakać bo wtedy się jej bala. Na szczęście z innymi interaktywnymi zabawkami jest lepiej bo z wielka chęcią opiekuje się swoim pluszowym Furby.
Moja mała też taką kiedyś dostała, niestety chyba nie przypadła do gustu. Szybko poszła w kąt. Niestety wolała zabawę lego, puzzle albo swojego starego misia 
Ja widzialam dużo już tych interaktywnych zabawek. Pieska miałam, ale za głośno szczekał i budził tylko strach i zabawa kończyła się płaczem. Wszystko zależy od temperamentu i usposobienia dziecka. ja szukalam i znalazłam futrzaka interaktywnego. Powiem szczerze, że jestem zaskoczona jak dzieci się nim bawią, a co ważne coraz częściej myślę że uczą sie ważnych cech potrzebnych w doroslym życiu.