Mam dokładnie to samo - na wyprzedaży kupiłam piękną sukienkę za 30 złgagatka pisze:Ja ostatnio kupiłam sobie w H&M tak piękną sukienkę, że byłabym skłonna głosić fanfary na cześć tego sklepu
które sieciówki lubicie najbardziej?
Re: które sieciówki lubicie najbardziej?
Zara jest droga a styl tamtejszych ubrań wręcz nijaki,nie rozumiem skąd biorą się tam tak wysokie ceny. Z sieciówek stawiam bardziej na H&M chociaż też jakości ubrań wiele brakuje..
Ja mogę polecić Kappalh są naprawdę super i w większych rozmiarach są tylko trochę drogie.
chyba najbardziej po drodze mi z HM
lubie tez zajrzec do mango
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Mohito, Reserved i H&M
Ostatnio u mnie królują Reserved, H&M i Zara 
W każdej sieciówce można znaleźć coś fajnego, kwestia posiadania magicznej zdolności wypatrywania i zestawiania ze sobą ubrań
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
To tak jak u mniedalima pisze:Ostatnio u mnie królują Reserved, H&M i Zara
polecam kurs przedłużania rzęs
-
mchelston19
- Jestem tu nowa :)
- kokoszanel
- Super Gaduła
Reserved. Kocham uwielbiam pałam do nich miłością 
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
kocham zarę <3 ale w monari rowniez nie omieszkam isc od czasu do czasu na lowy
- k4rolink4_
Moje dwie przyjaciółki wręcz ubóstwiają Zarę. Ja podchodzę do tego uczucia z dystansem. Jasne, można znaleźć tam raz na jakiś czas coś ciekawego, ale prędzej odnajduję się w C&A. Lubię luźniejsze ubrania.
Moonlight in the eyes of a lover...
Ja ostatnio szaleję w Second Handach i wynajduję prawdziwe perełki za bezcen z Zary czy Marksa, a jak pójde do sklepu i widzę ich ceny rzeczywiste, to mi szczena opada 
Nie mam jakiejś ulubionej ale dość często zaglądam do Reserved.
Samsung ml-1660
zara, mohito, reserved...ale też zaglądam czasem do stradivariusa i pull & bear 
Mango . Uwielbiam ich ciuchy. Sieciówka ale dobra jakościowo.
Za to nie przepadam za HM. Ubrania są szyte z najgorszych możliwych materiałów gdzieś w Bangladeszu. Po kilku praniach wyglądają brzydko i trzeba wyrzucać.
Za to nie przepadam za HM. Ubrania są szyte z najgorszych możliwych materiałów gdzieś w Bangladeszu. Po kilku praniach wyglądają brzydko i trzeba wyrzucać.
Ostatnio coraz mniej lubię sieciówki - ceny wysokie w porównaniu do niskiej jakości ubrań. Zaczęłam kupować polskie ubrania, szyte na zamówienie albo na portalach z produktami handmade. Ceny porównywalne ale jakość o wiele lepsza. Jeszcze jako tako jestem przekonana do Mohito, po wielu praniach ciuszki z tego sklepu nadal wyglądają świetnie 
Ja w ogólnie nie kupuję w sieciówkach. Ceny wysokie a jakość marna. Nie wspomnę o tym kto i za ile te ubrania szyje...
Ostatnio częściej do top secret wpadam, H&M i Reserved też nawet lubie
- karolajnaa
- Miła Kobietka
Reservd i Mohito 
ja z tego widzę, jak większość
h&m i zara 
Stradivarius - zdecydowanie. Chociaż ostatnio nie chodze zbyt często. Brak czasu 
Najczęściej wybieram Reserved,H&M oraz Bershka.
konto w banku przez internet
ja najbardziej lubię zara i bershka i jestem happy bo znalazlam ostatnio sklep internetowy SPAM gdzie sa ubrania tych frim w super cenach bo przewaznie po 20 zł! a dodatkowo sa tez ubrania niefirmowe fajne i tanie 
ZA LINK PODZIEKUJEMY
ZA LINK PODZIEKUJEMY
- WeronikaMarzy
Zależy co, bo np. dżinsy kupuję markowe (levisy albo wranglery), a już sukienki, bluzki i podkoszulki to różnie, bo różne firmy zmieniają swoje fasony w kolejnych sezonach. Dwa lata temu Reserved miało fajne kolekcje, ale w tym roku mi się już nie podobają. Ale Bershka jest super 
Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najpiękniejsze Audrey Hepburn
Zapraszam też do czytania moich artów w tym portalu dla kobiet http://wizerunekkobiety.pl/
Zapraszam też do czytania moich artów w tym portalu dla kobiet http://wizerunekkobiety.pl/