Kto poleci prawnika do rozwodu w Opolu?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Dobry
Jestem tu nowa :)

Kto poleci prawnika do rozwodu w Opolu?

Post autor: Dobry »

Hej, czy ktoś z Opola ma za sobą sprawę rozwodową i może polecić dobrego prawnika? Mój mąż utrudnia sprawę, a do tego dochodzi kwestia podziału majątku i opieki nad dziećmi. Szukam kogoś, kto podejdzie do tego profesjonalnie, ale jednocześnie z empatią. Chcę to załatwić szybko i skutecznie. Z góry dzięki za wszelkie namiary!
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: Kto poleci prawnika do rozwodu w Opolu?

Post autor: Arletta Bolesta »

W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa, aby pomiędzy procesami była spójność; ja mam tego typu praktykę
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny zatwierdzony
mail: [email protected]
Abram
Extra Kobietka

Re: Kto poleci prawnika do rozwodu w Opolu?

Post autor: Abram »

Na forach sporo osób wspomina o Mecenas Annie Marii Rop, że to świetna adwokatka od rozwodów w Opolu, która nie rzuca obietnic bez pokrycia, ale przedstawia realne szanse i wspiera klientów na każdym etapie. Jej kancelaria mieści się na Luborzyckiej 36, a kontakt do niej to 504 160 253. Jeśli macie trudną sprawę, to śmiało dzwońcie.
ODPOWIEDZ