Kryzys laktacyjny

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Asia_1989
Jestem tu nowa :)

Kryzys laktacyjny

Post autor: Asia_1989 »

Czy któraś z Was przeszła kryzyzs laktacyjny? Jestem trzy tygodnie po porodzie i właśnie tego doświadczam…nie wiem, jak sobie poradzić. Proszę o porady :( :( :(
Awatar użytkownika
kamila
Fajna Kobietka

Re: Kryzys laktacyjny

Post autor: kamila »

To chyba zadna odpowiedz ...Ja poprostu przestałam sie meczyc i zakonczyłam karmienie. Pewnie to troche niedojrzale ,zdaje sobie sprawe ale gdybym miała drugie dziecko zrobiłabym to samo.
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
truskawka

Post autor: truskawka »

Poszukaj na facebooku,są grupy które oferują wsparcie i porady w takich sytuacjach
Asia_1989

Post autor: Asia_1989 »

Kochane Mamy - czy znacie jakichś speawdzonych doradców laktacyjnyc albo osoby, do ktorych moglabym sie zwrocić ze swoimi pytaniami w kwestii laktacji i karmienia piersia? mam wiele watpliwosci a osoba, ktora wczesniej mi pomagała niestety nie ma zyt wiele czasu i dugo zawsze czekam na odpowiedz :/
ODPOWIEDZ