kosmetyki naturalne

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Fijałka87
Miła Kobietka

kosmetyki naturalne

Post autor: Fijałka87 »

Jakimi kosmetykami realnie udało się wam pokonać problemy dermatologiczne? Szukam inspiracji, bo mam mocno spuchniętą twarz przez maseczkę. Nie chce mi się już praktycznie z domu wychodzić.
Onyszkowa
Jestem tu nowa :)

Re: kosmetyki naturalne

Post autor: Onyszkowa »

Kilka recenzji czytałam kosmetyków Naturikke to przyznam, że spoko. Znalazłam również na Allegro kilka ofert, dużo kobiet kupuje. Mam kilka kremów na dzień i na noc, dość wydajne. Stosuję zamienne z innymi o podobnym, naturalnym składzie, ale te mi się najlepiej rozchodzą. Najszybciej sięgam po ten rodzaj kosmetyków właśnie.
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Dla mnie totalnym hitem jest bielenda :) serio, jeszcze ta nowa linia royal bee, przeciw zmarszczkom, cos pieknego :)
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Post autor: Milosniczkazakupow »

Może OnlyBio albo Nacomi?
MartaMM
Miła Kobietka

Post autor: MartaMM »

Ja jestem bardzo zadowolona z Cosnature. Skład w 100% naturalny z certyfikatem natrue, czyli bez żadnych silikonów, sztucznych barwników czy parabenów. Kosmetyki mają w pełni biodegradowalne opakowania więc i środowisko korzysta na moim wyborze. A cenowo prezentuje sie bardzo zachęcająco.
Natasza36
Miła Kobietka

Post autor: Natasza36 »

Masłami https://e-naturalne.pl/pl/c/Masla/19 zastąpiłam całą pielęgnację ciała i jeszcze sobie dokupiłam sole do kąpieli, które nawilżają odpowiednio przed aplikacją kosmetyku. Zostawiam ten katalog, bo masz sporo rodzajów masła, w tym z avocado, z mango, piękne zapachy i polecam. Wiem z doświadczenia, że po kilku takich sesjach z masłem na ciele to się robi prawdziwy afrodyzjak. Ten zapach bardzo fajnie się utrzymuje i to właściwie coraz dłużej, jak zaczynasz właśnie taką terapię.
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Jesli o mnie chodzi, to bardzo fajnie mi sie sprawdzaja kosmetyki z bielendy. obecnie testuje serie vegan smoothie, super jest :)
simona55
Jestem tu nowa :)

Post autor: simona55 »

Bielenda krem eco sorbet 97% naturalnych składników
ODPOWIEDZ