kosmetyki naturalne
kosmetyki naturalne
Znacie jakiś sklep, który specjalizuje się w sprzedaży naturalnych kosmetyków? Potrzebuje dobrego sprzedawcy, który będzie w stanie zagwarantować faktycznie dobre jakościowo kosmetyki. W teorii tych różnych kosmetyków na rynku jest sporo, ale jak się bliżej tym zainteresowałem to się okazuje, że niewiele z tych kosmetyków jest faktycznie naturalnych.
Re: kosmetyki naturalne
W mojej ocenie na pewno po kosmetyki naturalne warto sięgać, a jeśli chodzi o konkretne propozycje to między innymi https://e-naturalne.pl/pl/c/Do-ciala/155 – bardzo dobre kosmetyki w sensownych cenach, które jednocześnie faktycznie mają w pełni naturalny skład.
A seria Eco nature z Bielendy? Tam jest 99% składników pochodzenia naturalnego a opakowania są z recyklingu
super, naprawdę super
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
ja odkryłam linie kosmetyków z Ecobotox. są swietne, w 100% naturalne, organiczne oleje, glinki, mydła
wszystko czego potrzebuje nasza skóra do wlasciwej pielegnacji
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
Otrzymałam w prezencie mgłkę z hibiskusem firmy Miya- jest to polska marka kosmetyków, byłam bardzo zadowolona
jesli chodzi o kosmetyki naturalne to dla mnie wielkim hitem jest seria z Bielendy- Eco Nature
zakochalam sie!