Konkursy internetowe
-
Olka
Re: Konkursy internetowe
ja mogę polecić konkurs na najładniejsze zdjęcie dziecka zrobione w czasie ferii
tu jest konkurs:
spam
spam
tu jest konkurs:
spam
spam
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:06 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
kilofka
Sory, nie miałam złych zamiarów <karze sie gorącym żelazem>dzo pisze:też się przyłączam do tej prośbybabyisback pisze:nie spamujcie o tym vitalo już![]()

-
a_gatka
A ja z trochę innej beczki, niż vitalia
Podrzucam namiar na fajny konkurs Chiquita spam- Można tam wygrać trochę kasy, na przykład na wakacje pod palmami 
Powód: spam
-
gohusia
Dla tych które lubią zmianę, szybką zmianę polecam konkurs Dove spam
odpowiedz na pytanie co można w 7 dni zmienić w swoim życiu, pokaż to na fotce i wyślij na konkurs.
odpowiedz na pytanie co można w 7 dni zmienić w swoim życiu, pokaż to na fotce i wyślij na konkurs.
-
Ossa
A ja polecam konkurs na facebooku bardzo fajny, wystarczy napisać pomysł na seans w najbardziej nietypowym miejscu i można wygrać projektor kieszonkowy 
-
roksanna
Ja z kolei czasami biorę udział w konkursach - albo internetowych albo w takich zwykłych
COś tam kiedyś wygrałam ale generalnie szczęścia do tego nie mam... Natrafiłam natomiast na stronkę trmpolino.pl i mam pytanko: czy korzystałyście z niej? Wystawiałyście coś w konkursie albo brałyście w jakimś udział?
-
gohusia
Jak macie ochotę na leżaki plażowe ale lepiej,... na wczasy na Seszelach to może skorzystacie 
spam
ja akurat lubię słodkie dwie kalorie więc wysłać sms to tylko formalność. Konkurs fajny więc może ktoś skorzysta. Ale trzeba mieć dobry strzał.. 10 osób dziennie wygrywa leżaki.
spam
ja akurat lubię słodkie dwie kalorie więc wysłać sms to tylko formalność. Konkurs fajny więc może ktoś skorzysta. Ale trzeba mieć dobry strzał.. 10 osób dziennie wygrywa leżaki.
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:07 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
slubzesnow
Z okazji Dnia Bez Krawata na stronie spam mamy dla Was fajny konkurs, w którym można wygrać lekcje gry w golfa. Do 1 czerwca 2011r. trzeba wysłać zdjęcie swojego mężczyzny w codziennej stylizacji a Redakcja wybierze trzy najlepsze! Zapraszamy!
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:07 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dione
Ja ostatnio coraz bardziej wkręcam się w te konkursy. Teraz najczęściej siedzę na serwisie konkursowym trampolino.pl szczególnie, że teraz można dostać tam za darmo tramporany (ich wewnętrzną walutę, która umożliwia wzięcie udziału w grze). Dzięki temu tanim kosztem, można zdobyć wiele ciekawych rzeczy.
-
baba
Konkursy są fajne, już raz wygrałam aparat fotograficzny. Teraz biorę udział w konkursie na stylizację dnia: spam
Może los się do mnie uśmiechnie.
Może los się do mnie uśmiechnie.
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:08 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pomcia
A wiecie, że są osoby których głównym zajęciem jest branie udziału w konkursach? Nieźle co? Ja od czasu do czasu, jeśli widzę cień szansy na wygraną to wchodzę. Niestety większość tych z fb jest tak oblegana, że naprawdę trzeba mieć fart. Chyba, że polega na szybkiej odpowiedzi.
A widziałyście TEN z filmowym motywem. Hi, hi, hi wysłałam link z filmikiem ludzikom z pracy, to potem dostawałam komentarze jaka ze mnie jest aktoreczka.
A widziałyście TEN z filmowym motywem. Hi, hi, hi wysłałam link z filmikiem ludzikom z pracy, to potem dostawałam komentarze jaka ze mnie jest aktoreczka.
-
gohusia
Podsyłam linka do konkursu Unity Line gdzie można wygrać rejs dla 4 osób na Borholm.
Pocztówka - spam
Pocztówka - spam
-
Caffeine
Hehe, no nie wyobrażam sobie żebym miała ciągle wyszukiwać nowe konkursy, nie jest to moim celem w życiu. Ale jak coś fajnego widzę to czasem wezmę udział. Pomcia, fajnego linka zapodałaś, no i przy okazji trochę sobie poczytałam o konserwantach- fajny pomysł na "uświadamianie"
. A na fejsie nie siedzę - więc sporo konkursów mnie omija. Ale jak już pisałam- nie jestem konkursomaniaczką.
-
Olka
ja czasami biorę udział w jakimś konkursie na facebooku, ale tylko jak jest dużo nagród 
jeśli robicie przetwory to tu trzeba umieścić zdjęcie i można wygrać zestaw nagród
spam
jeśli robicie przetwory to tu trzeba umieścić zdjęcie i można wygrać zestaw nagród
spam
Powód: Spam
Powód: Spam
-
kaaasss
Clean & Clear i Carrefour organizują konkurs na fanpage'u Clean & Clear na facebooku. Wystarczy kupić dowolny produkt Clean & Clear w sklepie Carrefour, zachować paragon, polubić fanpage i odpowiedzieć na proste pytanie. Można wygrać kolorowe, kobiece ipody i zestawy kosmetyków!
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:09 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
magdaskrzynecka
ooo konkursy! kiedy wygralam ksazke na dlastudenta.pl ! poszukam czegos i moze wrzuce jak cos znajde,a moze sie uda 
-
rozalia
To na fejsie ostatnio znalazłam spam fajne te wózeczki do wygrania, bo na wakacje to nasza ZOska jeszcze za mała 
-
Hania26
A ja znalazłam konkurs, w której nagrodą jest dożywotni kurs językowy spam Trzeba tylko trochę nagimnastykować język ;p
-
baba
Ja znalazłam konkurs, w którym do wygrania ogromne zestawy kosmetyków: spam
Zadanie konkursowe jest proste, myślę że nagrody kuszą, oj kuszą...
Zadanie konkursowe jest proste, myślę że nagrody kuszą, oj kuszą...
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:10 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie zaśmiecać forum spamem.
Powód: Proszę nie zaśmiecać forum spamem.
-
KarolinkaP
Konkursy zdjęciowe
spam
spam
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:11 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Hania26
Fajny konkurs jest na portalu DoUrody.pl, można wygrać zestawy kosmetykow Farmony, trzeba tylko odpowiedziec na jedno proste pytanie. Więcej info tutaj: spam
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:11 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować forum
Powód: Proszę nie spamować forum
dobry wieczór, a ja na przywitanie zapodaję taki konkurs (szczególnie kusi powiększacz do rzęs, nie sądzicie?) 
spam
spam
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:12 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
-
glamour
Konkurs co prawda troche meski, ale moze w domu posiadacie narzedzia firmy Bahco.
Wystarczy zrobić sobie zdjęcie bądź filmik z narzędziami Bahco i przesłać na stronkę spam
Materiał z największą liczbą głosów wygrywa
Wystarczy zrobić sobie zdjęcie bądź filmik z narzędziami Bahco i przesłać na stronkę spam
Materiał z największą liczbą głosów wygrywa
Powód: spam...
Powód: spam...
-
baba
Polecam Wam nowy konkurs drogerii SU: spam Do wygrania 3 zestawy kosmetyków Eveline.
-
sialala
Do JUTRA (28.10.2011r.) trwa na facebooku konkurs, w którym można wygrać bon do H&M o wartości 100zł. Trzeba poprawnie odpowiedzieć na zadane pytanie (codziennie inne). Zainteresowanych kieruję na stronę: spam
Ostatnio zmieniony czw wrz 05, 2013 1:13 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.