Kobiece pragnienia seksulane, do których boicie się przyznać
Kobiece pragnienia seksulane, do których boicie się przyznać
Drogie Panie,
czy macie pragnienia, które chce zrealizować, są one jednak na tyle odważne, że z różnych względów nie przyznajecie się do nich swoim stałym partnerom?
Ciekawe jest to, jakie to pragnienia i co robicie, aby je zrealizować. Czy zapominacie o nich, czy raczej myślicie jak zrealizować je z kimś innym...
pozdrawiam
Sebastian
czy macie pragnienia, które chce zrealizować, są one jednak na tyle odważne, że z różnych względów nie przyznajecie się do nich swoim stałym partnerom?
Ciekawe jest to, jakie to pragnienia i co robicie, aby je zrealizować. Czy zapominacie o nich, czy raczej myślicie jak zrealizować je z kimś innym...
pozdrawiam
Sebastian
Re: Kobiece pragnienia seksulane, do których boicie się przy
Nie mam tajemnic przed partnerem,czasami nawet sama pytam partnera czy ma jakies fantazje i on robi to samo dzięki temu nasze życie sexualne nie jest nudne
każda kobieta ma jakieś fantazje nie związane z partnerem i takie fantazjowanie samo w sobie nie jest złe
Randki
- Addicted92
- Jestem tu nowa :)
A ja mam mase fantazji i po mału będziemy zaczynać je wszystko wprowadzać w życie
Np marzę o tym, żeby mnie zakuł kajdankami, związał czy coś, przebrał się w seksowny strój policjanta i tą pałką tam mnie gdzieś dotykał... normalnie mam ciarki jak sobie pomyśle
On znowu marzy, żeby mnie zobaczyć w stroju pielęgniareczki
Hmm chciałabym jeszcze pooglądać sobie jakieś filmy erotyczne, a potem do dzieła hehe
Albo wysmarować się bitą śmietaną...
Coś czuję, że szybko to przetestujemy hehe 
Np marzę o tym, żeby mnie zakuł kajdankami, związał czy coś, przebrał się w seksowny strój policjanta i tą pałką tam mnie gdzieś dotykał... normalnie mam ciarki jak sobie pomyśle
- monika1992
- Miła Kobietka
Pragnienia sexsualne ma je kazda kobieta moim zdaniem ja zawsze mazylam o sexsie nad morzem mmmmm... juz to czuje ten klimat.. lubie jak on prowadzi ... juz sie rozmarzyłam ale niestety jest zima i nici z tego .. wiec kobiety pragnaaaą ojj tak .. 
- pragnienie
Ojj... Okej, przyznaję się - 50 twarzy Greya, mega mnie wciągnęły. Uświadomiłam sobie wtedy, że jest coś podniecającego w bycia uległą, w stanowczym i nieco brutalnym seksie. Chciałabym przeżyć coś takiego, nie być świadoma tego co czai się w głowie mojego faceta... Klapsy, przekleństwa i te sprawy...
...bo o to chodzi, by sprawiać sobie przyjemność...
Drogie Panie stronka którą Wam podaję http://komdax.com/ jest właśnie dla Was:) Otwierając ją trochę się przeraziłam ale serio mi pomogła:) problemy z facetami to hehee w sumie już nie dla mnie:) dlatego teraz ja doradzam:) 

-
paula
oczywiście że każda kobieta ma fantazje erotyczne i czasem są one na tyle dziwne że nawet głupio rozmawiać o tym ze swoim partnerem:)
moim pragnieniem seksualnym jest być jego niewolnicą z którą może robić co tylko zechce

moim pragnieniem seksualnym jest być jego niewolnicą z którą może robić co tylko zechce
-
kramczarek
Sex na plaży przy zachodzie słońca - coś pięknego 
Zobacz najlepsze meble do twojego salonu czy sypialni!
ja o wszystkich fantazjach mówię swojemu mezczyznie, by wiedział czego pragne 
Lajkujcie mój profil
Może jestem monogamistką też umysłowo, bo nie fantazjuje o innych mężczyznach. Nie mam też ukrytych fantazji, bo połówek zna je od A do Z. Nie boję się mu powiedzieć na co mam ochotę, jakie mam fantazje, bo akurat pod tym względem mamy takie same upodobania.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ja już chyba zrealizowałam większość swoich fantazji
Ostatnio trochę fantazjuje o seksie grupowym i coś mi się wydaje, że niedługo ono się zrealizuje uhmmmm...
Randki
-
justynapimi
Jak chcecie poczytać o kobiecych i męskich pragnieniach, jak się przełamać i wcielić je w życie, jeśli chcecie przeistoczyć się z dziewczyny w kobietę musicie to przeczytać: http://org-epost.com/2/book28564031.php. Tytuł:«Seksualne przygody współczesnych Polaków»
Jeśli czegoś pragnę to mówię to wprost partnerowi. Nie mamy przed sobą tajemnic, ani tematów tabu...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
Paulina;)...
Moja największa fantazja to zaproszenie obcego faceta do łóżka mega ciacho bez rzadnych zabawek czysta nagość i świeczki. Leżymy razem w łóżku na boku on mi ostatnia włosy z zaciekawieniem dotyka moich piersi potem nogi i brzucha on się do mnie przybywa ja się do niego przytulam kładziemy sìe na łóżku tarzamy tak się po tym łóżku ja lerze on wstają zaczyna lizać mi Rocher i to tak porządnie przesuwamy się robi mi masaż karku i pleców. Odwracamy się on nad de mną stoi zaczyna mnie bardzo gorąco i namiętnie całować przestaje łapię to za szyję dwoma rękami i wiszę mu tak na szyi podciągać się do gury on mi pomaga i trzyma dwoma rękami za tyłek żebym nie spadła świata gdzieś ja mu siadam na kolana i znowu namiętnie całusy i The end