Kiedy w łóżku nie wychodzi...
-
poziomkaa
Kiedy w łóżku nie wychodzi...
Powiem wprost - mój mąż ma ostatnio problemy z utrzymaniem wzwodu, myślałam, że to problem tylko nastoletnich chłopców, a tu mój mąż, z którym zawsze super nam się układało, nagle ma wytrysk zanim jeszcze we mnie wejdzie, a jeśli mu się w ogóle uda, to nasz "stosunek" trwa 2 minuty
Staram się go wspierać w tej sytuacji, bo jemu od razu samoocena siada, ja chodzę wyposzczona... Staramy się przedłużać grę wstępną, bardziej się starać, ale jakoś nie zmienia się nic
Chyba czas sięgnąc po jakieś tabletki, bo może organizm potrzebuje wsparcia. Ja już troche szukałam i na razie najlepiej wypada Climax Control, ale chciałam się jeszcze poradzić, czy te sa ok, czy może znacie lepsze? Ja wiem, że problem trochę intymny, ale jak coś, to może być wiadomośc prywatna 
Re: Kiedy w łóżku nie wychodzi...
Myślę że farmakologia powinna być w tym przypadku rzeczą ostateczną. Zalecałabym jednak na początek ćwiczenia. Skoro są to problemy z przedwczesnym wytryskiem, niech Twój mąz ćwiczy powstrzymywanie sie .To kwestia psychiki nie sprawa fizyczna. Podczas onanizowania się musi czując nadchodzący wytrysk zrobić wszystko żeby do wytrysku nie doszło....praktyka czyni mistrza 
-
witaminka
Ja tam uważam, że lepsza farmakologia, niż farmaceutyki, bo to by oznaczało, że jest bardzo źle
A że sama z partnerem miałam podobne problemy, to drażnią mnie teksty "seks zaczyna się w głowie " i "praktyka czyni mistrza"... Skoro dorosły facet ma nagle problemy, to po co szkolić go jak nastolatka, że ma się powstrzymywać? Bardzo to rani facetów... Problemy z przedwczesnym wytryskiem nie sa czymś, co można kontrolować, ale można sobie z tym poradzić. Ja bym wybrała Climax Control, a DO TEGO jakieś ćwiczenia, poszukaj sobie w necie metody API, wszystko jest fajnie opisane. Nam taki system pomógł, więc mówi Ci to praktyk
Bo to, że musisz zachowac spokój i dyskretnie wspierać partnera, to na pewno wiesz 
-
poziomkaa
Mamajulci, naprawdę uważasz, że skoro nagle dorosły facet ma takie problemy, to "trening uczyni go mistrzem"?
Wcześniej nigdy mu się to nie zdarzało, więc nie jest to kwestia wprawy... I nie bardzo wiem, co ma do rzeczy psychika?
Witaminka, dziękuję za wypowiedź
Czuję porozumienie we wspólnym problemie
A powiedz mi, Twój brał Climax Control czy coś innego? Nie wiedziałam, ż etakie ćw. mają swoją nazwę, bardzo mi to ułatwiło szukanie 
Pietronwwa, strasznie ciężko mi się szukało informacji o Tribestanie, dlatego też nie jestem przekonana...
Nawet stronę znalazłam przypadkiem, a opinii próżno szukać... Czy Ty miałes/miałaś z tym do czynienia?
Witaminka, dziękuję za wypowiedź
Pietronwwa, strasznie ciężko mi się szukało informacji o Tribestanie, dlatego też nie jestem przekonana...
A co to znaczy dorosly facet? Jest po 50? Bo okres miedzy 25 a 40 rokiem zycia to nie jest dorosłość a młodość. Jesli Twoj facet teraz skonczy na farmaceutykach to po 50 zapomnijcie o sexie. Pojscie na latwizne w tym przypadku nie jest najlepszym wyjsciem. To jak leczyc otyłość cudownymi tabletkami na spalanie tłuszczu.
Skoro do tej proby nie miał z tym problemu to skad to sie nagle wzielo. Z reszt stosowanie lekow na własną rekę i majstrowanie nimi przy "małym" jest tu raczej nie na miejscu. Niech zbada sie u lekarza.
Skoro do tej proby nie miał z tym problemu to skad to sie nagle wzielo. Z reszt stosowanie lekow na własną rekę i majstrowanie nimi przy "małym" jest tu raczej nie na miejscu. Niech zbada sie u lekarza.
-
poziomkaa
Nie jest po 50. i napisze jeszcze raz, że chodzi o problem z przedwczesnym wytryskiem, a nie np. problem ze wzwodem w ogóle. I temat nie miał na celu ocenianie kondycji seksualnej i zdolności mojego męża, ale poradę, czy wybrać ten Climax Control czy coś innego (dokładnie o to zapytałam, bo ogólnie o temacie poczytałam troszeczkę wcześniej). I nie upieraj się proszę przy negowaniu wszelkich tabletek, bo czytałam wypowiedź prof. Izdebskiego albo Lwa-Starowicza na temat tego problemu i wyraźnie było napisane, że na początku można spróbowac naturalnych suplementów oraz ćwiczeń, a jeśli to nie pomoże, to udać się do lekarza. My jesteśmy przyzwyczajone do ginekologów, ale dla facetów to jest strasznie krępujące, kiedy mieliby iśc ze "sprzętem" do lekarza, a stres nie pomaga w takiej sytuacji... Przecież na siłę mu nie będę podawać tabletek, sam chce, a oczywiście najpierw zapoznamy się z ulotką.
-
reffina
A czy te tabletki Climax Control są dostępne bez recepty?
-
witaminka
Nie ma sprawypoziomkaa pisze: Witaminka, dziękuję za wypowiedźCzuję porozumienie we wspólnym problemie
A powiedz mi, Twój brał Climax Control czy coś innego? Nie wiedziałam, ż etakie ćw. mają swoją nazwę, bardzo mi to ułatwiło szukanie
Reffina - to sa tabletki bez recepty, mają naturalny skład, więc nie trzeba wizyty u lekarza.
-
reffina
To fajnie, bo u nas coś zaczyna się dziać (na minus
) i tak sobie czytam na ten temat, żeby móc świadomie obserwować męża i w razie czego wiedzieć, jak mu pomóc... Poziomkaa, a Twój już stosuje ten Climax Control? Może napisać, jak przebiega kuracja?
-
poziomkaa
Tak, zdecydowaliśmy się ostatecznie na Climax Control, bo inne zabiegi nie przyniosły efektów, ale zamówienie złożyliśmy dopiero po świętach, więc mąż łyka tabletki dopiero od paru dni, tak że na razie zbyt wcześnie, by coś powiedzieć
Ja mam nadzieję, że poskutkują, bo jak nie, to na pewno wystawię stosowną opinię 
-
reffina
To jak już skończy brać Climax control, to możesz napisac coś o efektach i o tym, jak długo musiał stosować ten środek? U mojego męża coraz częściej pojawia się przedwczesny wytrysk i nie wiem, czy samo wszystko wróci do normy, czy będzie coraz gorzej... Dziewczyny, a jakie sa Wasze doświadczenia? Trzeba się martwić juz teraz czy spokojnie obserwować?
-
meli 19
Może trzeba wesprzeć się chemią. Np feromony. Mam z tym małe doświadczenia ale wierzę, że to pomaga. --- spam --- . Kupiłam tam ostatnio buteleczkę i jak będą efekty to się podzielę wiedzą.
Ostatnio zmieniony czw kwie 26, 2012 4:13 pm przez meli 19, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Treść zmieniona przez moderatora. Nie spamujemy.
Powód: Treść zmieniona przez moderatora. Nie spamujemy.
-
poziomkaa
Na pewno napisze, może komuś się takie rady przydadząreffina pisze:To jak już skończy brać Climax control, to możesz napisac coś o efektach i o tym, jak długo musiał stosować ten środek?
Ja na twoim miejscu bym spokojnie obserwowała, ale nie naciskaj, nie panikuj, bo jeszcze facet się zamknie w sobie, jak zaczniesz nad nim skakać i straszyć - taką ja mam opinie
-
reffina
Poziomko, nieśmiało przypominam się...
Jak tam efekty kuracji po Climax control'u? Napisz proszę Waszą opinię 
-
poziomkaa
Sorry, zapomniałam, że miałam się odezwac w tym temacie na forum :* No więc... Jest lepiej! Już normalnie wszystko się da
Ja jestem w szoku, że ten Climax control stosunkowo szybko przyniósł rezultaty i to takie dobre
Wiadomo, że ćwiczonka też były, ale nieregularnie, więc nie wiem, na ile one miały wpływ...
-
Rożyczka82
- Jestem tu nowa :)
Oj a nie lepiej coś naturalnego???? Inny rodzaj sexu,jakies zmiany urozmaicenia itp?????
........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować