Kiedy nawali stacyjka w aucie
Kiedy nawali stacyjka w aucie
Dotychczas znosiłem, teraz już mam dość. Co jakiś czas nie mogę uruchomić stacyjki i muszę awaryjnie działać. U mechaników z reguły kolejki na szczęści usługi ślusarskie Białystok, są dobrze rozwinięte i zawsze można liczyć na pomoc. Czasem trwa to dłużej czasem krócej, korzystałem z naprawy stacyjki z super gościem LINK - jak coś polecam wszystkim w okolicach, ale muszę zająć się już na poważnie, żeby się nie powtarzało, co może być przyczyną?
Re: Kiedy nawali stacyjka w aucie
Przyczyn może być wiele, od najprostszego mechanicznego uszkodzenia wnętrza zamka, po elektronikę. Czasem wystarczy sprawdzić bezpieczniki 
botoks
No nie jest to pewnością fajna sytuacja, ale ja mogę sądzić o tym tylko czysto "teoretycznie"..
Kwiaciarnia Rogatka
Nie wiedziałam, że stacyjka może się zepsuć. Lepiej zgłoś się do mechanika. Przynajmniej ja bym tak zrobiła, żeby mieć szybko temat z głowy.
- redorange666
- Samiec
Z powodu wyrobionego klucza uszkodzona jest wkładka. Są specjaliści którzy potrafią naprawić wkładki i dorabia do niej nowy grot czyli nowy kluczyk.
Trwa to około 2dni i święty spokój.
Trwa to około 2dni i święty spokój.
-
Czupakabra
- Jestem tu nowa :)
To poważne zagadnienie do jakiego trzeba podejść z odpowiedniej strony. Warto się zastanowić co będzie najlepszą z dostępnych opcji.
Życie pozbawione znaczenia przemyka obok, jak pociąg niezatrzymujący się na stacji
-
Bartlomiej23
- Jestem tu nowa :)
A nie prościej iść i wymienić moduł? 
najpierw telefon do swojego faceta 
Ja bym pewnie od razu dzwoniła do swojego mechanika samochodowego (polecam Auto Widawski w Warszawie), bo maż niespecjalnie zna się na samochodach 
Ja nigdy takiego problemu nie miałem i na pewno miał nie będę.Jestem tego pewny.