Kiebiety w mundurach ;)

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
TylkoJa19
Jestem tu nowa :)

Kiebiety w mundurach ;)

Post autor: TylkoJa19 »

Hej dziewczynki ;)

Chciałam zaczerpnąć wiedzy na temat kobiet w mundurach tj, kobiety w policji, straży pożarnej, wojsku ;) co o tym sądzicie ?;)
gorilla

Re: Kiebiety w mundurach ;)

Post autor: gorilla »

Jeśli kobiety są ładne i zgrabne to naprawdę seksownie potrafią tak wyglądać w mundurze :)
Profesjonalne, tanie i szybkie cyklinowanie parkietu w warszawie na każdą okazję i porę. Kliknij i przekonaj się sam/a ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Czemu nie ;) jeżeli kobieta się dobrze czuje w takiej dziedzinie to jak najbardziej polecam
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
TylkoJa19

Post autor: TylkoJa19 »

A nie uważacie ze takie kobiety są... Hmmm... Takie 'męskie' ?:) :D
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

jesli kobieta akurat chce wykonywac taki a nie inny zawod to czemu nie . Mezczyznom mundur dodaje sexabilu , a kobietom zapewne tez
Awatar użytkownika
drzemag
Fajna Kobietka

Post autor: drzemag »

Kobiety w służbach mundurowych nie mają lekko wśród większości facetów. Muszą znacznie więcej z siebie dawać i udowadniać, że nie trafiły do służby przez przypadek. Straż Pożarna niechętnie przyjmuje kobiety do służb ratowniczych tylko do pomocniczych np. psychologów. Myślę, że te panie, które zdecydowały się na taką pracę wcale nie myślą o tym czy seksownie wyglądają w mundurze czy nie. Na pewno nie jest to łatwy kawałek chleba.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Drzemag, dobrze mówi, muszą pokazać, że nie są słabe...

ale czy są męskie... właśnie nie, na swój sposób, są pewnie pociągające... ta ich siła :)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

moim zdaniem kobiety tak samo dobrze nadają się do pracy mundurowych jak faceci, z resztą samo to, ze są kobietami przydaje się w wielu sytacjach
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Męskie raczej nie, nie sądzę. Ale czy seksownie wyglądają? Hmm... Zależy. ;)
Niektóre mundurowe panie przesadzają z tą "siłą" a raczej z "władzą". Rozumiem, że praca wymaga bycia "twardą" czasami, ale w zwykłych przypadkach, gdzie to wszystko nie jest potrzebne to takie... na pokaz? Pozerskie i niesmaczne, szczególnie gdy trafi się na pyskatą bez powodu. W każdym razie każdy powinien robić to co lubi, jeśli kobieta odnajduje się w pracy w policji, straży itp. to super.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
ODPOWIEDZ