I tu moje pyt - co powinnam wiedziec ? jakie pytania moga pasć ? Może któraś z was pracowała w podobny sposób ? jakie doświadczenia ? Podzielcie sie opiniami
Kelnerka w pizzerii
Kelnerka w pizzerii
Pod koniec maja złozyłam CV w jednej z pizzerii ubiegając sie o stanowisko kelnerki . Chodzi o ogródki na rynku. Wczoraj wieczorem niespodziewanie dostałam od nich tel i umówiłam sie na spotkanie we wt.
I tu moje pyt - co powinnam wiedziec ? jakie pytania moga pasć ? Może któraś z was pracowała w podobny sposób ? jakie doświadczenia ? Podzielcie sie opiniami
z góry dziękuje 
Re: Kelnerka w pizzerii
Nigdy nie pracowałam jako kelnerka,ale wydaje mi się że będą pytać o doświadczenie,o to czy masz książeczkę sanepidowską.Ocenią Twoją aparycje i schludność.Jak to przy pracy z żywnością i klientami 
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
ja właśnie jutro idę na taką rozmowę ! trzymać kciuki ;D 
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
-
dzo
pamela92 pisze:ja właśnie jutro idę na taką rozmowę ! trzymać kciuki ;D
i jak poszło ?
-
Ruda Jadzia
- Jestem tu nowa :)
Pracowałam kiedyś w restauracji. W takich miejscach liczy się przede wszystkim schludność, uśmiech i uprzejmość.
Oczywiście takie cechy jak szybkość i komunikatywność też są w cenie
jak nie wiem, jak jest w Polsce, ale w Irlandii gdzie pracowałam nikt nie wymagal ode mnie żadnych książeczek....
jak nie wiem, jak jest w Polsce, ale w Irlandii gdzie pracowałam nikt nie wymagal ode mnie żadnych książeczek....
Ruda Jadzia pisze:Pracowałam kiedyś w restauracji. W takich miejscach liczy się przede wszystkim schludność, uśmiech i uprzejmość.
w polsce koniecznoscia jest posiadanie ksiazeczki sanepidu. musza byc badania czy pracownicy nie sa nosicielami salmonelli i shigelli.